Szkoda, ze mogłam zaznaczyć tylko jedną odpowiedz, a 3 marzenia mozn wybrac.. Moje najskrytsze maarzenia to raczej nie dotyczą tych z ankiety, ale jezeli mialam bym sie tylko nimi sugerować, to wybrałabym sklep zoologiczny:) Zawsze ccialam miec pieska, lecz rodzice sie zgdzoc nie chcą Beagla jest przesliczny, i na pewno kiedyś go kupię 2 marzenie, to pojechać do stolicy mody i obkupić sie po same uszy:) a 3 hmm.. zostawie dla siebie
Dołączyła: 17 Mar 2008 Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 2 Posty: 60
Wysłany: Nie 06-04-2008, 23:44 Temat postu:
Oj marzeń to ja mam wiele, nie tylko trzy Jednym moim mniejszym marzeniem jest posiadać własne małe autko.
Drugim moim ciut już większym marzeniem jest posiadać własne M, abyśmy z mężem i synkiem tworzyli taką prawdziwą rodzinę z własnym domem Trzecie moje już chyba największe marzenie, może dla innych dziwne ale: marze o tym aby ludzie potrafili radować się życiem, aby dostrzegali piękno świata, aby potrafili marzyc i robić wszystko aby ich marzenia się spełniły. Aby w chwilach załamania potrafili sie modlić i rozmawiać z Bogiem ale też np. sięgnąć po książkę, która pozwoli im na bardziej optymistyczne podejście do świata. Może moje to trzecie marzenie niektórym wydawać sie nierealne ale gdyby choć część ludzi potrafiła tak żyć to moje spełnione marzenie mogłabym spokojnie nazwać CUDEM!!
Wysłany: Pon 07-04-2008, 7:24 Temat postu: Re Hehe
Ayyo napisała:
Nie no to małe "głosowanie" to tylko tak..
Małe głosowanie usuwam, bo nie jest tematem wątku. Jeśli ciekawi Cię zdanie ludzi na temat najczęściej odwiedzanych miejsc proszę założyć osobny temat w odpowiednim dziale.
Marzeń mam wiele - tych mniejszych i tych większych... priorytety zmieniają się w zależności od tego, co przyniesie życie... Teraz jedno największe - żeby moja przyjaciółka była zdrowa, reszta jest mniej ważna...
Chciałabym zawsze (albo chociaż prawie zawsze) :
1. mieć poczucie satysfakcji z tego jak żyję i co robię
2. spotykać mądrych ludzi
3. a trzecie, to tajemnica.....
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Następny
Strona 1 z 9