Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

39 i pół II
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 06-05-2009, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Monika piosenka dobra na doła. Puszcza oko
Ja mam spooore zaległości w tym seriali, ale ta córką Darka i relacją między nim i Anką zaciekawiłaś mnie Monika i chyba nadrobię te zaległości jak najprędzej. Puszcza oko

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Czw 07-05-2009, 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ostatnio oglądałam odcinek, jak Anka uciekła w Bieszczady, więc jestem chyba najbardziej do tyłu z Was wszystkich. Śmiejąca się
Ale po takiej rekomendacji ze strony Moniki, to na pewno dzisiaj nadrobię! Bardzo szczęśliwa

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

sylla

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 20-07-2009, 9:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miałam spore zaległości w tv, ale ten serial mnie od razu przyciągnął . Lubię aktora który gra głównego bohatera. Film jest fajny, lekki w oglądaniu. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki Bardzo uśmiechnięta .

Podpis Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.
Powrót do góry

Ismena

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sro 09-09-2009, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zaczęła się kolejna seria Puszcza oko tez bardzo lubię tego aktora Uśmiechnięta zapowiada się ciekawie Uśmiechnięta
Powrót do góry

Olaa

PostWysłany: Czw 10-09-2009, 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi się odcinek podobał, choć przed jego obejrzeniem, widząc zwiastuny myślałam, że w 3. serii już nic fajnego nie będzie Uśmiechnięta
Powrót do góry

Joan

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnią serię widziałam, nawet fajne

Tylko jak dla mnie zakończenie trochę bez sensu
Powrót do góry

krystyna

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 09-03-2010, 9:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Serial jest bardzo fajny, ale faktycznie zakonczenie troche odbiegalo od calego serialu, jakby zmienil sie rezyser.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: