Jeżeli tak, mogą dowalić karę rzędu kilku tysięcy złotych.
Z tego co czytałam to zazwyczaj tak się dzieje jak danej rzeczy zamawiamy bardzo dużo.
Kiedyś na grupie na fb coś o tym pisali. Koleś zamawiał takie podróbki i sprzedawał. Dowalili mu karę finansową właśnie za to, że sprzedawał i sprowadzał podróbki.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 8565 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sro 08-03-2017, 15:22 Temat postu:
Moje zamówienia powoli spływają
Zamówione 13.02.
Doszło 07.03.
cena 3,33zł.
Fajne i rzeczywiście fluorescencyjne . Dołączony do nich był mały kawałek taśmy dwustronnej grubej .
Zamówione13.02
Doszło 08.03
Cena 19,57zł
Rewelacyjne! Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć jak Bartek będzie wyglądał . A ta "buzia" zwierzaka to też kieszeń .
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 8565 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Czw 09-03-2017, 9:42 Temat postu:
Fretko to takie spodenki cieniutkie, na ciepłą wiosnę. Zamawiałam rozmiar 13-18 m-cy i takie gdzieś będą rozmiarowo. Bo na małego teraz jeszcze odrobinę przyduże, on teraz 74 nosi, więc te spodenki to tak 80 rozmiar na oko .
Ale może być, że na innej aukcji inna rozmiarówka tych samych spodni, więc trzeba czytać .
Kate29 no właśnie nie, do zamówionej i jednej sztuki mogą się przyczepić.
Tylko wiadomo najczęściej wpadną buty lub zegarki.
Ale wszystko moga przetrzepać.
Nie ma zasady w sumie na co zwrócą uwagę.
Podobno 5% przesyłek jest tylko sprawdzanych przez celników.
Fretka ja bym powiedziała że średnia bawełna, bywają cienkie
Co do rozmiaru wg mnie, moje 13-18 to nasze 86
Wysłany: Pon 20-03-2017, 13:10 Temat postu:
Kurtka deszczówka, bardzo nam się podoba .
Zamówione 14.02
Doszła na początku marca
Cena: 26,76
Czapka bejsbolówka dziecięca- nie wiem jeszcze czy na Szymka dobra, bo młody w przedszkolu nie ma jak zmierzyć
Zamówiona 01.03
Doszła 20.03 (jak szybko!)
Cena 11,97