Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Amy Winehouse
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Menju

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 25-05-2009, 6:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio na necie oglądałem fragment jej koncertu zagranego chyba 1,5-2 tygodnie temu gdzieś na Karaibach. Kompletny bełkot na scenie zamiast śpiewu i nagle ni z gruchy, ni z pietruchy Amy dała dyla, najwyraźniej znudzona publicznością...Dobrze , że miała mikrofon na statywie, inaczej bez dodatkowego punktu zaczepienia padłaby, jak ja ściorany litrem wstrętnej gorzałki... Zszokowana
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pon 25-05-2009, 7:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ludzie na jej koncerty chyba już bardziej chodzą z ciekawości, niz z chęci podziwiania artystyki i jej głosu...

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

anetka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 25-05-2009, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To naprawde przykre Smutna
Powrót do góry

bezdna

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 01-06-2009, 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie rozumiem jak można doprowadzić się do takiego stanu . Zszokowana

Podpis Wczoraj skrzydła ucięli, dzisiaj każą mi latać...
Powrót do góry

brianzitka

PostWysłany: Pią 14-08-2009, 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wspaniałyniepowatarzalny głos. Uwielbiam jej piosenki. Naprawdę szkoda, że długo nie pociągnie na tym świecie. Wygląda koszmarnie!
Powrót do góry

Kaska20

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 03-11-2009, 20:47    Temat postu: Ammy Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Brakuje mi czegoś nowego, ma swietny głos ale brakuje nowych nagran. chyba ze mnie coś ominęło .

Dołączone po 4 minutach 2 sekundach:

Trochę się marnuje.
Powrót do góry

Szim

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sro 04-11-2009, 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No niestety... az zal patrzec jak sie zmarnowala... porownalabym ja do Kurta Cobaina, z tym, ze ona ma o wiele lepszy glos Uśmiechnięta rock'n'roll'owa pelna geba, z wszystkimi plusami i minusami tego 'stanu'. Nagrania ma niesamowite a i niektore koncerty calkiem niezle jej wychodzily... no ale to wszystko sie marnuje przez to, co siedzi w jej glowie (nie mowie, ze jest idiotka, raczej nie jest na tyle silna psychicznie, zeby podolac temu, co ja spotkalo w zyciu i niestety wyladowala tam, gdzie jest, czyli prawie na dnie).

Cos mi sie tez tak wydaje, ze szybko sie wykonczy...

Podpis "Rzeka nie narzeka na kamienie na dnie, dopasowuje je do siebie..."
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 29-01-2010, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kobieta ma bardzo fajny głos,piosenki też ciekawe,ale martwi i przeraża mnie to, że nie szanuje swojego życia,zdrowia.Stacza się na samo dno.
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 9:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To alegoria zniszczonej sławy z własnej winy i głupoty. Na jej przykładzie można wysunąć wniosek, że narkotyki są szkodliwe i doprowadzają do ruiny człowieka. Potężny głos, zmarnowane życie.
Powrót do góry

brunecia

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Nie 12-12-2010, 15:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja czytałam kiedyś jakiś artykuł o niej, że wyszła z odwyku bo ćpała Zszokowana . Masakra, w ogóle jej fryzura jest straszna.
Powrót do góry

Kropa

PostWysłany: Sob 23-07-2011, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziś zmarła miała 27 lat szkoda ,że doprowadziła się do takiego stanu Smutna

Podpis Wierzę, że cuda się zdarzają.
Powrót do góry

Vacanza.

PostWysłany: Sob 23-07-2011, 19:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też słyszałam tą wiadomość. Sama się doprowadziła do takiego stanu. Niestety, ale to było do przewidzenia.
Powrót do góry

graszka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Nie 24-07-2011, 0:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szkoda, bo była naprawdę utalentowana. Dużo zanych Gwiazd chciało z Nią nagrywac piosenki. Ale nie umiała byc na czas w studio nagraniowym..., przez narkotyki. Smutne to. Smutna

Podpis ŻYJ TAK BY INNI PRZEZ CIEBIE NIE ŻAŁOWALI, ŻE ŻYJĄ...
Powrót do góry

kaylii

PostWysłany: Nie 24-07-2011, 22:56    Temat postu: I wkońcu stało się to, co wszyscy jej wróżyli Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nigdy wcześniej się nią nie interesowałam. Dopiero, gdy przeczytałam o jej śmierci, przypadkiem usłyszałam jej dwa kawałki. Zachwycił mnie jej głos i muzyka. Wielka szkoda takiego talentu. Smutna
Powrót do góry

maja18
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik

PostWysłany: Pon 25-07-2011, 8:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja byłam w szoku, że to gwiazda a mogła umrzeć przez narkotyki, teraz dopiero zrozumiałam, że to normalny człowiek. Ale szkoda mi jej.

Podpis Lubię kiedy mi zależy :*
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: