Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Aparacik

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Sprawy lekko techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kitenka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 26-04-2010, 23:04    Temat postu: Aparacik Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Witam, mam nadzieję że trochę rozjaśnicie mi w główce, bo ja po dzisiejszym dniu mam całkowity mętlik Uśmiechnięta Otóż uparłam się, i kupuję sobie aparat. Najpierw myślałam o lustrzance, ale po długimmm namyśle stwierdziłam, że po pierwsze nie jestem aż takim profesjonalnym fotografem, po drugie zdziebko drogie są, a po trzecie... no są jak wiadomo tylko do zdjęć, a ja czasem bym i chciała coś pokręcić. I no właśnie, jakie polecacie cyfrówki? Jakieś firmy, a może ktoś się zna i mi coś doradzi na co warto zwrócić uwagę? Nie chcę takiego totalnego badziewia, fajnie by było gdyby miał trochę tego zoomu i pikseli... Myślę tak o kwocie do 1000 zł.. Ale to naprawdę górna granica. Z góry dziękuję Uśmiechnięta

Podpis 1 czerwiec 2005 - poznaliśmy się :*
czerwiec 2010 - zamieszkamy razem :*
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czyli napewno powinna to być hybryda, nie znam się na nich, ale polecam pochodzić p sklepach i popytać o jakieś konkretne modele. Ja jedynie oge z hybryd polecić Canony

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kitenka ja mam Samsunga NV7. Kupiony dwa lata temu i jestem zadowolona. Ale jakbym teraz miała coś kupić, to poleciłabym Fuji Film. Są fajne, mają dobry zoom jak na cyfrówki i co dla mnie ważne, są w miarę małe. Uśmiechnięta Tutaj możesz coś więcej poczytać o tych konkretnie aparatach. Uśmiechnięta
A tu możesz poczytać czym fotografują inne dziewczyny na forum. Może znajdziesz coś ciekawego. Uśmiechnięta

Pochwal się jak kupisz! Uśmiechnięta

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Piwonia

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tez poszukuje czego kobiecego, niewielkiego z duzym wyswietlaczem. Zuplnie nie wiem na którą firm sie decydowac..
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 18-06-2010, 14:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Piwonia w sklepach pełno ładnych aparatów, widzę, że Toie zalezy typowo na wyglądzie wiec nie będziesz miała problemów ze znalezieniem Puszcza oko

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Piwonia

PostWysłany: Wto 22-06-2010, 23:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Eh to nie mialo byc tak. chodzi mi o wielkosc i wyswietlacz, a przy tym dobra rozdzielczosc. no tak w sumie moznaby wymieniac. a ja nawet nie wiem od czego zaczac poszukiwania ;(
Powrót do góry

Piwonia

PostWysłany: Nie 08-08-2010, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

zdecydowałam się, padło na Olympusa fe-47 Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Sprawy lekko techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: