Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Ataki głodu
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lady_read

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 15-07-2010, 8:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ale ja sobie sama jestem w stanie pomóc. Już jest ok, akceptuje siebie, mój R też mnie akceptuję. Gdy opowiedziałam mu o swoich problemach zaproponował że będzie ze mną codziennie żebym nie robiła głupstw.

Ja nie jestem przecież chora psychicznie, ja tylko czasem wymiotuje jak zjem za dużo. Sama umiem sobie z tym poradzić

Podpis Zamiast się poddać skumuluj złość i zamień ją w siłę do działania bo jeszcze nikt nigdy nie wyzdrowiał od narzekania.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Menju

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 15-07-2010, 8:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gdybys umiała sama sobie poradzić, nie puszczałabyś pawia Lady. Kobitki dobrze ci radzą.
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 15-07-2010, 9:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lady read super, że tak piszesz, tylko mnie się wydaje, że to nie będzie takie proste, ale to Twój wybór, jak wolisz uciekać od problemu.

Poza tym nie wiem jak w 3 dni można polubić siebie? Może powiesz jak tego dokonałaś, że tak szybko zaakceptowałaś to jak wyglądasz Podejrzliwa , bo z tego co wiem, to ludzie muszą poświęcić trochę czasu i wysiłku, żeby tego dokonać?

Widać, że chyba zawstydziłaś się tego, że możesz mieć zaburzenia na tle emocjonalnym. A ja Ci powiem, że to nic złego i dziwnego, dużo ludzi je ma, tylko nie wszyscy mają odwagę się przyznać Puszcza oko.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

miedsiestra

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Czw 15-07-2010, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dokładnie!!! Uśmiechnięta

Podpis Wolę najgorszą prawdę niż piękne kłamstwo....
Powrót do góry

XYZB

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 15-07-2010, 23:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja , nie neguje tego że musisz udać się do lekarz specjalisty!to jest bezsprzeczne! Ale moim , i nie tylko moim sposobem na atak głodu zrób sobie sałatkę składającą się z pomidorów cebuli i ogórka(może być małosolny lub zielony ), posól, popieprz, po cukruj i polej sokiem z cytryny)
Sałatka jest wspaniała , zapełnia żołądek , masz poczucie sytości a jednocześnie jest zdrowa. A następny plus , to to że możesz ją jeść cały długi dzień.Powodzenia, ale moim zdaniem lekarz Cię nie minie Smutna
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 16-07-2010, 4:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pewnie dlatego tak szybko sobie poradziła, że nie jest stale w stanie nieakceptowania siebie - ma tylko gorsze dni.

W takich przypadkach łatwo sobie z soba poradzić, gorzej jak znowu dopadnie nas dołek.

A jak to jest, że czujesz się cudownie bo facet cie akceptuje?
Czy czasem nie pogarsza się jeśli się pokłócicie, albo jeśli on Ci coś powie co odbierzesz jako atak na siebie?

Tak poza tym, to też myślę że powinnas sie udać do specjalisty. To przecież nie znaczy że jestes chora psychicznie, chyba już nikt inteligentny w dzisiejszych czasach nie uważa że pomoc psychologa to wstyd Przewraca oczami

Jestes jakaś taka zbyt rozchwiana emocjonalnie, masz hustawki nastrojów - nie bierzesz czasem tabletek antykoncepcyjnych? Podejrzliwa
Powrót do góry

lady_read

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 19-07-2010, 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak się składa że biorę tabletki antykoncepcyjne.

Podpis Zamiast się poddać skumuluj złość i zamień ją w siłę do działania bo jeszcze nikt nigdy nie wyzdrowiał od narzekania.
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 19-07-2010, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To radziłabym sie udać do ginekologa i opowiedzieć swoich stanach depresyjnych, i o tych wahaniach nastrojów, że raz jest beznadziejnie, a za chwile juz wszystko super.
Powrót do góry

XYZB

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Wto 20-07-2010, 1:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dlaczego jest tak , że wszyscy myślą , że wszelkie Nasze "dołki"wiążą się z facetami? Przecież tak nie jest Uśmiechnięta Ty sama siebie lubisz i akceptujesz, to jest ważne,najważniejsze Uśmiechnięta , a potem dopiero facet.Jeżeli się kochacie to co to jest ,za różnica, czy jesteś pulchna czy "szczapa". Ważne jest jak Ty się czujesz, w jakiej "skórze" jest Ci dobrze . A.., On powinien To uszanować Uśmiechnięta Jak lubisz jeść , to jedz, jak lubisz się odchudzać i katować jednocześnie to Twój wybór. Ale pamiętaj ,że Ty to Ty Neutralna
Pozdrowienia i życzę trafnych wyborów Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: