Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Biżuteria handmade autorstwa Lisanne
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 41, 42, 43  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Hand Made
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 29-08-2010, 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kate29 napisała:

A co robilam ? Np z kapsli , guzikowe , dziergane ( ale to pewnie nic nadzwyczjnego) , modelinowe , próbowałam z zaszuonych owoców ale za duzo roboty jak dla mnie.
A i robiłam jeszcze z monet Bardzo szczęśliwa (głównie starsze babki kupowały ale miałam ubaw :d )

Kate pomysłowa jesteś Puszcza oko. I tak niewielkim nakładem finansowym, można zarobić. Ale monety jakie to były, chyba nie 5zł Złośliwa ?
Ale tak z 1 gr kolczyki zrobić i sprzedać za 10zł, to by dobre było Śmiejąca się .
Monia to co jej dałam na długo wystarczy, bo ja naprawdę mam tego dużo.
Mama obliczyła, że jakbym wszystko sprzedała, to miałabym z 1500zł Zszokowana . A potem się dziwię, że nie mam kasy Puszcza oko .

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Bielizna
mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 29-08-2010, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ojej, przepraszam. Już wrzucam w swoim wątku biżu ślubną Uśmiechnięta. Lis, możesz ją pokazać też tutaj. Ja w domu będę dopiero w środę wieczorem, także najwcześniej wtedy dam znać, czy wszystko ok Uśmiechnięta. Ale podoba mi się bardzo! Zresztą jak zwykle Uśmiechnięta.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 6:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lisanne napisała:
Mama obliczyła, że jakbym wszystko sprzedała, to miałabym z 1500zł Zszokowana . A potem się dziwię, że nie mam kasy Puszcza oko .

No to ładnie Zszokowana. Musi się mama postarać i dobrze sprzedawać Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

monika2222 napisała:
No to ładnie Zszokowana. Musi się mama postarać i dobrze sprzedawać Puszcza oko.

No musi, musi. Tyle, że ja już sobie knuję, że za połowę tej kwoty chociaż zamówiłabym nowe elementy Śmiejąca się .

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tyle stron, jak to ogarnac? Puszcza oko

DISCO, LAGUNA cudne! Juz nie wspominajac o bizuterii dla Mari, zakochalam sie. Ciekawe kto mnie kiedys zrobi bizuterie na slub. Złośliwa

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
Tyle stron, jak to ogarnac? Puszcza oko

DISCO, LAGUNA cudne! Juz nie wspominajac o bizuterii dla Mari, zakochalam sie. Ciekawe kto mnie kiedys zrobi bizuterie na slub. Złośliwa

Aikaterina przynajmniej czas Ci szybko zleci Śmiejąca się .
No ciekawe, ciekawe..., ale na pewno wybrana osoba, będzie się czuła zaszczycona Puszcza oko.

Powrót do góry

Kate29

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 31-08-2010, 8:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lisanne zbankrutowalabym gdybym dawała 5 zl Uśmiechnięta Głównie stare monety itp . A Twoja mama ma racje niech sprzedaje Twoje wyroby !

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio zauroczyły mnie bardzo duże kolczyki drewniane, w różnych kolorkach i wzorach. Zamówiłam ich mnóstwo, ale wkleję tylko trochę, bo nie zrobiłam wszystkim zdjęć.Wymagają one bardzo mało nakładu czasu i pracy, ale mnie się strasznie podobają.
Kiedyś już chyba Monia podobne pokazywała Puszcza oko.

Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Łaaaaa bardzo mi się podobają! Wszystkie! Każde jedne z osobna! Bardzo szczęśliwa

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lisanne masz rację- robiłam te drewniane Puszcza oko.

Świetne są te koła z motylkami- i z wieloma małymi motylkami i te drugie Bardzo szczęśliwa. Takich nie widziałam jeszcze Puszcza oko.

07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Śliczne Uśmiechnięta Wszystkie mi sie podobają. Kolory przepiękne Bardzo uśmiechnięta

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wszystkie są tak piękne, że chyba nie umiałabym się zdecydować które są najładniejsze.

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

May, Monia, Adzia, Agata dziękuję pocalunek.
Monia bo ja staram się wyszukiwać jakieś mniej typowe elementy, ale ile czasu na to marnuję, to głowa mała Złośliwa .

Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 6:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lisanne napisała:
Monia bo ja staram się wyszukiwać jakieś mniej typowe elementy, ale ile czasu na to marnuję, to głowa mała Złośliwa .

Lis domyślam sie ile to czasu może zająć- jak już się szykuję do internetowych zakupów to cały wieczór przepada Złośliwa. Czasami nawet i więcej niż jeden Puszcza oko.

07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

Margoth

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 8:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lisanne tak oglądam sobie te twoje wyroby i ja przy tobie to jak pierwszoklasista do magistra jestem. Wszystko takie dokładne i idealne! Dajesz może korepetycje??? I tak się zastanawiam gdzie ty znajdujesz takie świetne kamyki.

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Hand Made Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 23 z 43

Skocz do: