Lis domyślam sie ile to czasu może zająć- jak już się szykuję do internetowych zakupów to cały wieczór przepada . Czasami nawet i więcej niż jeden .
Monika no więcej niż jeden. Ja zazwyczaj jak siedzę w pracy to sobie wyszukuję i zamawiam, bo tak w domu, to chyba nie dałabym rady .
Tynka napisała:
Lisanne tak oglądam sobie te twoje wyroby i ja przy tobie to jak pierwszoklasista do magistra jestem. Wszystko takie dokładne i idealne! Dajesz może korepetycje??? I tak się zastanawiam gdzie ty znajdujesz takie świetne kamyki.
Tynka dzięki za takie miłe słowa. Wiesz praktyka czyni mistrza. Długo mi zajęło zanim sama byłam zadowolona ze swoich wyrobów, aż nauczyłam się robić ładne loopiki i resztę.
Fajnie jakbyś pokazała nam swoje prace, to wtedy mogę coś podpowiedzieć.
A kamyki zamawiam wszędzie, gdzie się tylko da .
Aikaterina napisała:
Ja nie wiem Lisanne, zawsze jak cos dodasz to ja bym przynajmniej jedna pare chciala miec.
Aikaterinko no i to mi właśnie chodzi .
Ula, Aurinko dziękuję .
Lisanne świetne te Twoje kolczyki. Uwielbiam drewniane za ich oryginalność i lekkość, w ogóle nie czuję, że mam kolczyki w uchu.
Najbardziej podobają mi się te z motylkami.
Tynka to spójrz sobie na początek wątku i moje pierwsze prace. Wiadomo, że jak zaczynasz i się uczysz, to musisz nabrać wprawy.
Ja swoje "koślawce" pierwsze wystawiałam do oceny na forum biżuteryjnym i myślę, że gdyby nie wskazówki i uwagi osób bardziej doświadczonych, to bym nie była na tym poziomie. Choć i tak daleko mi do tego, do czego dążę.
Więc nie marudź, tylko rób zdjęcia i pokazuj .
Dołączone po 30 minutach 23 sekundach:
Ach zapomniałabym ! Chciałabym serdecznie wszystkich zaprosić na warszawskie targi rękodzieła: będą ubrania, torebki, oczywiście biżuteria itp. Będzie aż 100 stoisk i oczywiście ja wśród nich . W związku z tym bankrutuję powoli i czuję ogromny strach przed zajrzeniem na swoje konto bankowe, ale przecież muszę się solidnie przygotować do wydarzenia .
Mam nadzieję, że nie złamałam regulaminu, zamieszczające tę informację. Bardzo się chciałam tym podzielić.
A jeśli złamałam jednak, to proszę o usunięcie tego postu .
Szkoda, że nie mieszkam w Wawie, bo bym się na pewno wybrała. A pokażesz nam swoje rękodzieła, które zamierzasz prezentować na targach?
Gieniusia w ogóle mało dziewczyn jest z Warszawy na forum . A pokazać, to na pewno pokażę, tylko jak zrobię .
A najpierw nauka na poprawkę niedzielną .
Lisanne piękna ta ostatnia seria, taka oryginalna, rewelacja.
Nawet nie jestem w stanie powiedzieć które mi się najbardziej podobaj bo wszystkie są cudne.