Wysłany: Sob 24-10-2009, 14:15 Temat postu: Biżuteria handmade autorstwa Lisanne
Od jakiegoś czasu wolne chwile spędzam nad koralikami. Pasja ta w całości mnie pochłonęła. Po raz pierwszy zamieszczam moje zdjęcia w internecie, by ujrzały światło dzienne. Dziewczyny proszę o wyrozumiałość co do jakości zdjęć i szczere wypowiedzi dotyczące już samej biżuterii.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sob 24-10-2009, 14:21 Temat postu:
Ja myślę, że nie masz się czym stresować! Mówię poważnie!!!
Podoba mi się bardzo i chyba najbardziej ten pierwszy czerwony komplet! Jest super .
Poza tym wszystkie inne kolczyki też są bardzo fajne, ale komplet cudny . Bardzo mi się podobają jeszcze te kolczyki z kamieniami- serduszkami i te obok nich!
I podkradłaś mi parę pomysłów . Bo ja mam już w głowie trochę wzorów kolczyków, ale muszę poczekać, aż zamówię odpowiednie materiały .
I małą prośbę mam- możesz mi podać na PW, gdzie kupowałaś te duże czerwone kamienie z pierwszego kompletu, bo mi się strasznie wkręciły?
Bardzo dziękuję wszystkim z opinię. Nie spodziewałam się, że moje kolczyki spotkają się z takim odzewem. Muszę przyznać, że już udało mi się sprzedać kilka egzemplarzy i natchnęło mnie to do dalszej pracy. A oto jej efekty, tym razem trochę spokojniejsze, bo i klientki poważne, a nie jakieś szalone artystki .
Ostatnio zmieniony przez Lisanne dnia Wto 29-11-2011, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 41, 42, 43Następny
Strona 1 z 43