Wysłany: Sro 02-09-2009, 16:31 Temat postu:
Maja ja mam blender do użytku u T. tylko i używamy go do: soków, drinków, kruszenia lodu, past różnego rodzaju na kanapki, zupy paprykowej (przepis jest chyba na forum ). T. namiętnie miksuje ser do spaghetti w nim.
My też dzisiaj przywieźliśmy do Niemiec blender, który wcześniej mieliśmy gdzieś zakopany w kartonach i nikt o nim nie pamiętał .
Wiem już, że użyję go do zrobienia kremu z kurek jako zupy, albo do wymieszania sosów.
Więcej pomysłów narazie nie mam .
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 10574 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Pon 07-09-2009, 17:51 Temat postu:
Ja dzisiaj kupiłam rodzicom blender i na razie jedynym pomysłem są napoje . Na razie nie mogę go pooglądać, poużywać, bo rodzice dopiero jutro go dostaną, a dziś widzieć nie mogą .
Więc dopiero jutro poszaleję .
No i kupiłam,zadowolona nie jestem.Chyba jakaś lipa mi sie trafiła,bo za żadne skarby nie chce zmiksować na papkę,tylko na małe kawałeczki.Ale to tani blender na allegro,może dlatego.
Wiki może za krótko miksujesz? Jakie masz nożyki, mój ma 5 nożyków, ułozonych w gwiazdkę i na początku też miksuje w kawałki, a później robi się papka.
Ostatnio doszło mi jeszcze jedno zastosowanie blendera: ubijanie bitej śmietany.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2