Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Boję się mieć dziecko.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> ''Smutno mi'' | ''Jestem zła'' | ''Mam Problem''
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aikaterina

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 14:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Po pierwsze moje gratulacje Coccinelle! Bylas u lekarza? Wszystko w porzadku?

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Dyskretna.pl bielizna
Coccinelle

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dzień dobry;)

Melduję się po wizycie.

Moje samopoczucie ok.nie mam dokuczliwych objawów oprócz tego,że kilka razy popłakałam się prawie bez powodu.Już tak przyzwyczaiłam się do myśli,że zostanę mamą,że chyba bym się była zła jakby okazało się,że to fałszywy alarm.No,ale lekarz potwierdził.Szybko mi się odmieniło.

Dowiedziałam się też że mam nadżerkę.To z tych gorszych wiadomości.

Dziękuję wszystkim za gratulacje;)
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Pinessska

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Coccinelle nadżerka to nic strasznego, najważniejsze że Ty i dzidziuś czujecie się dobrze Uśmiechnięta Wiesz już który to tydzień? Na kiedy masz termin?

Podpis Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość

Sierpień 2009* Nasze Szczęście
Powrót do góry

Coccinelle

Zodiak: Baran

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 15:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tydzień ósmy.A termin to nawet nie wiem.Trochę byłam zestresowana tym wszystkim i nie zapytałam(aż mi głupio) a lekarzowi do głowy nie przyszło,żeby mnie poinformować.No,ale można sobie obliczyć.Tak na początek sierpnia bym obstawiała?Teraz idę 21 to się przygotuję;d.

Jutro muszę porobić badania.I kupić kwas foliowy;)
Powrót do góry

Pinessska

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak, kwas kup jak najszybciej. No i jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Ciebie i maleństwa, obyś kolejne miesiące też przeszła bez żadnych dolegliwości. Informuj na bieżąco co u Was Uśmiechnięta Uśmiechnięta

Podpis Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość

Sierpień 2009* Nasze Szczęście
Powrót do góry

Aikaterina

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dobrze slyszec, ze czujecie sie dobrze Coccinelle! Pinessska ma racje, ze nadzerka to nic strasznego, nie powinnas sie przejmowac. Bedziesz miala letniego dzidziusia, super Uśmiechnięta

Sciskam mocno przyszla mame Puszcza oko

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 06-01-2010, 0:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Coccinelle, powolutku przyzwyczaisz się do myśli o dziecku. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i sama ciąża nie przysporzy kłopotów, a z nadżerką szybko się uporasz.

Zapraszamy do Wieści z brzuszków cz. X Uśmiechnięta

Podpis My love
you're every breath that I take,
you're every step I made
you will always be my endlesslove Zakochany
Powrót do góry

wiolusia

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 25-01-2010, 14:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czytam wpisy i nadmieniam że i ja się potwornie boję . To mój 16 tydz ciąży a już chciałabym mieć to za sobą . Tylko dlatego że zostanę mamą drugi raz.Zuzia ma 5 lat i jest niepełnosprawna. Zdecydowałam się na kolejne dziecko bo nie chcę by Zuzia była sama a i ja kiedyś będę potrzebowała przytulać wnuki. Poza tym to dla dobra Zuzi ponoć dzieci takie lepiej się rozwijają mając rodzeństwo. A kolejnym moim powodem chęci zostania po raz kolejny mamą to to że nie do końca czułam się spełnioną matką.Jestem szczęśłiwa a za razem tak bardzo się boję czy będzie wszystko dobrze.......
Powrót do góry

Aikaterina

PostWysłany: Pon 25-01-2010, 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiolusiu, Twoja sytuacja jest inna bo i o inny strach chodzi. Rozumiem dlaczego sie niepokoisz, ale czy lekarze sa zdania, ze dzidzius moze byc niepelnosprawny? Moze lepiej wierzyc, ze bedzie dobrze. Miejmy nadzieje, ze wszystko sie ulozy i dzidzia bedzie zdrowa. A Zuzia to sliczna dziewczynka! Zycze Ci duzo sily i wytrwalosci!

A moze warto zalozyc osobny watek by wiecej osob moglo to przeczytac?

Powrót do góry

wiolusia

PostWysłany: Pon 25-01-2010, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lekarze są dobrej myśli na przełomie 20-22 tyg ciąży będę miała usg genetyczne to 3d/4d więc będe więcej wiedziała . dzidzia musi urosnąć by móc odpowiedzieć na większość moich pytań.
Czy zakładanie osobnego wątku jest dobrym pomysłem Uśmiechnięta nie wiem nie chcę się narzucać dopiero się zarejestrowałam na forum Uśmiechnięta
Powrót do góry

Aikaterina

PostWysłany: Pon 25-01-2010, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiolusia, skoro lekarze sa dobrej mysli to i Ty powinnas Uśmiechnięta Nie stresuj sie bo jeszcze i dzidzia sie zestresuje. A co do watku - nie ma znaczenia ile tu jestes, jesli masz temat to mozesz watek zalozyc. Tak czy inaczej ja bede tu zagladac gdybys jednak cos napisala Uśmiechnięta

Powrót do góry

wiolusia

PostWysłany: Wto 26-01-2010, 0:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ok. Uśmiechnięta Jak będę już po bardzo ważnych badaniach założę nowy wątek. :)Pozdrawiam.[/color]

Uwagi  Proszę stawiać wielkie litery na początku zdania i kropki na końcu.
Zapraszam tez do zapoznania się z tematem WAŻNE - Styl i ortografia
efrell.
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 26-01-2010, 1:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiolusia moje gratulacje i zapraszam do wątku "Wieści z brzuszków cz.X". Uśmiechnięta

Podpis  Nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę...
9.10.2004; 01.09.2006; 04.04.2009
Powrót do góry

Miśka

PostWysłany: Pią 12-02-2010, 16:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gratulacje dla mam i życzę wam abyście w trakcie ciąży razem z dzieckiem dojrzewały do bycia mamusiami Uśmiechnięta .

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

Tynka

Zodiak chiński: Kot
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Witam! Jam troszke podobny problem tzn boje sie zajśc w ciążeSmutna Mam prawie 23 lata (za kilka misięcy:P) i w sierpniu wychodze za mąż. Mój przyszły mąż chce miec synka jak to żartuje, żeby mial kto mu klucze w garażu podawać (maniak samochodowy), a ja sie boje i to dosłownie wszystkiego:(.Nie to, że nie chce miec dzieci bo bardzo je kocham z wykształcenia jestem pedagogiem, ale troche boje sie ciązy, porodu jeszcze bardziej no i wychowania. Ale z tego wszystkiego to chyba najbardziej panicznie boje sie porodu:( W kolo mnie wszystkie przyjaciólki albo wlasnie urodzily, albo chodzą z brzuszkami, albo sie przymierzają do ciąży. Nie to, zeby to byla jakas presja, ale źle sie z tym wszystkim czuje. Już nawet moi rodzice zaczęli cos przebąkiwać o wnuku, a glupio mi kiedy tesciowie sie pytaja kiedy zostaną po raz drugi dziadkami i co mam im powiedzieć? Że sie boje?? Już sama nie wiem co mam zrobić jak siebie sama przekonaćSmutna Przyszłemu meżowi powidzialam na odczepne, ze jak skończe studia to postaramy sie a to już za 3 semestry:( Prosze o rade;(

Podpis I will kill you, to love you!

-Jesteśmy razem od 01.06.2004 :*
-Żona od 21.08.2010 :*
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> ''Smutno mi'' | ''Jestem zła'' | ''Mam Problem'' Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Skocz do: