Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 1017 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Pią 23-04-2010, 8:48 Temat postu: Brak energii
Witam dziewuszki! Mam nie lichy problem. Od jakiś 2 miesięcy dopadła mnie jakaś chandra, nic mnie nie cieszy. Do tego jestem cały czas zmęczona i jakaś taka przygnębiona. Kładę się spać wcześnie i staram sie spać 8 godzin a i tak mimo tego wstaje gorzej zmęczona niż jak sie kładłam spać. Miałam ostatnio robione wyniki i to na pewno nie wina braku witamin czy czegoś w tym rodzaju, bo wszystko jest w normie. Może któraś z was tak miała jak ja i zna jakiś sposób, aby temu zaradzić, bo już mnie to przerasta powoli
Tynko, mnie pomaga ruch, cos co lubie. Jak sie zmecze to od razu sie lepiej czuje i mam wiecej energii. Tak jak juz pisalam, moze aerobik, basen? Probowalas czegos?
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 1017 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Pią 23-04-2010, 8:58 Temat postu:
3 razy w tygodniu ćwiczę aerobik u siebie w domku, bo jak juz pisałam, żeby dojechać na basem muszę jakieś 2 godziny do centrum jechać a nie mam za bardzo tak 4 godzin do zmarnowania bo u mnie teraz robią remont głównej ulicy i korki są okropne:( Już próbowałam kosmetyczek, fryzjerów i nowych ciuszków, ale to tez nic nie dało "szczęście" może na 2 godziny i nic. Juz nawet S. wychodzi z siebie i zabiera mnie w miarę możliwości i wolnego czasu to na jakiś deser, to na jakieś dobre żarełko, ale nic ehh chyba gburowacieje czasem czuje sie tak jakbym miała juz 60 lat i całe zycie było za mną
Tynko ja myślę, że to przez to, że za dużo masz na głowie; remont, ślub, praca... i zjada Cię powoli podświadomy stres przynajmniej ja tak miałam jak był czas, że mi się nawarstwiało wszystkiego.
Tynko Ja również czasami tak mam, brak ochoty na cokolwiek, senność, brak apetytu jedynie położyć się i spać i wiem już że tak reaguje na stres związany ze szkołą. Dziewczyny piszą że masz dużo na głowie to chyba dlatego podświadomie się tym wszystkim stresujesz.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 17 Wrz 2008 Posty: 311 Skąd: z łona matki
Wysłany: Sro 28-04-2010, 10:13 Temat postu:
Mam podobnie ale od początku roku, nawet wiosna nie pomogła. Zmęczona jestem już tymi wahaniami - zrezygnowanie a za chwilę próba walki. Męczące. Ruch sprawia, że mogę zasnąć.
Tynka bo streesu nie musisz czuć. On siłą rzeczy w nas "siedzi" . Ja miałam podobnie jak zaliczałam ten nieszczęsny warunek. Mimo że były Święta Bożego Narodzenia to ja nie potrafiłam się nimi cieszyć bo mimo że nie myślałam to i tak coś mi przeszkadzało, żeby się cieszyć.
Główka do góry .
Tak, w Twoim przypadku faktycznie mozna mówić o podświadomym zamęczaniu się natłokiem spraw.
Dziwi mnie jednak moje zachowanie ostatnio. Nie mam póki co żadnych zmartwień (odpukać w niemalowane), nie mam na głowie żadnych egzaminów, stresów, można wręcz powiedzieć, że mam spokojne, poukładane zycie. I co? Też napadają mnie stany totalnego "wypalenia".... Bywa, że nie mam ochoty na nic, zero motywacji do działania.
Może to po prostu nasza kobieca, hormonalna natura?
3 razy w tygodniu ćwiczę aerobik u siebie w domku, bo jak juz pisałam, żeby dojechać na basem muszę jakieś 2 godziny do centrum jechać a nie mam za bardzo tak 4 godzin do zmarnowania bo u mnie teraz robią remont głównej ulicy i korki są okropne:( Już próbowałam kosmetyczek, fryzjerów i nowych ciuszków, ale to tez nic nie dało "szczęście" może na 2 godziny i nic. Juz nawet S. wychodzi z siebie i zabiera mnie w miarę możliwości i wolnego czasu to na jakiś deser, to na jakieś dobre żarełko, ale nic ehh chyba gburowacieje tak jakbymczasem czuje sie miała juz 60 lat i całe zycie było za mną
Nie mam jeszcze 60 lat ale nie wiele brakuje ! Myśle że powinnaś się"wyluzować " i , może to będzie śmieszne , ale niczym się nie przejmuj ! Bądż SZCZĘŚLIWĄ !!
Tynka napewno to jest w jakiś sposób związane ze ślubem, remontem
Ale myślę, że warto zrobić morfologie bo ja podobnie jak Kinia gdy miałam takie objawy również okazało się że mam anemie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2