Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Czw 05-08-2010, 19:33 Temat postu:
Moreover ostatnio przestał się podobać ten pasek z przodu, bo skraca mi nogę, dlatego to bytu nie dla mnie . Ale patrząc na innych to fajnie wyglądają .
Majek Twoje buty mogłyby być moje . I aż zaczęłam mieć chętkę na jakieś nowe szpilki .
Moreover świerne te butki!
Ja wczoraj w CCC wypatrzyłam świetne klapeczki, oczywiście nie mogłam się na nie zdecydować a teraz żałuję, że ich nie kupiłam. Głupiutka flo .
Moreover ostatnio przestał się podobać ten pasek z przodu, bo skraca mi nogę, dlatego to bytu nie dla mnie .
Fakt, ja też gdzieś słyszałam że właśnie taki pasek skraca nogę, ale jeśli chodzi o TE buty to specjalnie kupiłam z paskiem, ze względu żeby but nie wyskakiwał przy tańcu i było wygodnie
I w ogóle tak mnie zauroczyły, że musiały być moje.
Moreover, tak sobie przemyslalam sprawe i w sumie mam zalegly prezent urodzinowy do zakupienia, dasz mi na nie namiary na PW? I jeszcze cos - sa inne kolory?