Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sob 11-09-2010, 6:46 Temat postu:
Nie wiem czy zaglądałyście do CCC, ale w tym roku jesienna kolekcja jest prześliczna.
Napatrzeć się na nią nie mogę.
Wczoraj chodziłam chyba z pól godziny po sklepie i zdecydować się nie mogłam. W końcu udało sie i kupiłam sobie śliczne buciki na obcasie
Agata zupełnie nie w moim stylu te buty. Botki podobają mi się tylko i jedynie płaskie.
Swoją drogą powinnam się za jakimiś rozejrzeć, ale odwlekam jak się da żeby jesieni nie zapraszać do domu.
Moich akurat nie ma na stronie, ale mniej więcej w tym stylu:
Niesttey w tegorocznej kolekjci jest bardzo dużo zamszowych butów, a ja takich nie chciałam. Moje na szczęście są skóropodobne.
Jowita ja w zasadzie wszystkie buty kupuję w CCC i jak do tej pory na żadne nie narzekam. Zazwyczaj kupuję te Jennifer&Jennifer.
Agato świetne buciki. Mnie też podobne chodzą teraz po głowie.
Z tym , ze moje są popielate ale z gładkiej skórki. I mają coś z stylu dwóch dużych guzików na bokach.
Jak kupię to się pochwalę .....
no chyba , ze znajdę jakieś inne które mi w oko wpadną .