a propos! Juz dawno miałam się pożalić
Przez tą długą zimę i tabuny soli popekały mi buty Kurde, to były pierwsze buciorki, dla których odżałowałam sobie kase i zdecydowałam się na zakup, no i wystarczyła jedna wredna zima i klops ... trzeba kupować nowe. Stąd postuluje, nie ma co kupować drogich butów, bo i tak je jakieś "coś" załatwi na amen.
hehehe skąd ja wiedziałam że przynajmniej jedna z nas będzie mieć tą "fobie" ? Ofcourz nie jesteś sama ... choć mnie od zakupów obuwia powstrzymują finanse (i chyba całe szczęście bo gdzie bym to trzymała? )
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Mar 2006 Pochwał: 1 Posty: 1923 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 09-05-2006, 10:11 Temat postu:
No właśnie- problem z przechowywaniem. Jak bym była niemożliwie bogata bym miał specjalne pomieszczenie z półkami na buty ( tylko!). ale nie jestem i walają się po szafie. Częsc jest w takich kieszonkach które kupiłam w ikei. Jest to powieszone na wieszaku na którym powinny być ubrania - ale co tam - byty najważniejsze!
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Mar 2006 Pochwał: 1 Posty: 1923 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 23-05-2006, 9:22 Temat postu:
Jeśli chodzi o buty to wczoraj kupiłam Zuzance pierwsze buciki. Take abym mogła ją na ziemi postawić jak jesteśmy npna placyku zabaw. Ale jak ją dziś ubrałam to nie była zachwycona. Troszkę sobie postała przy piaskownicy ale w wózku jej zdjełam.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Posty: 649 Skąd: już nie
Wysłany: Wto 23-05-2006, 20:32 Temat postu:
Buty to jest to co tygryski lubią najbardziej
UWIELBIAM UWIELBIAM UWIELBIAM
A ile mam par?????
Narzeczony na pewno by odpowiedział"za dużo"
samych japonek mam chyba z 6 par...
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sro 24-05-2006, 9:59 Temat postu:
Ja też bardzo lubię mieć dużo par butów, ale niestety kupowanie ich to istny koszmar.
Wy też tak macie, że jak na kimś widzicie buty to wam się okropnie podobają, a jak potem je przymierzacie to stwierdzacie że są brzydkie ?? Bo ja tak mam zawsze
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 35, 36, 37Następny
Strona 1 z 37