Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Sie 2010 Posty: 489
Wysłany: Czw 26-08-2010, 13:45 Temat postu: Castle
Opis serialu (http://filmweb.pl):
Niezwykle popularny autor powieści kryminalnych, Richard Castle (Nathan Fillion), nie przypadkiem jest przesłuchiwany w sprawie serii morderstw, które opisał wcześniej w swoich książkach. Rick zaciekawiony sprawą postanawia pomóc pani detektyw (Stana Katic) w rozwikłaniu tej misternej zagadki, jak i kolejnych, co wcale nie budzi jej zachwytu..
W oglądanie wkręciła mnie mama Mimo dość "poważnego" tła, serial jest bardzo zabawny - momentami niemal płaczemy ze śmiechu:D Jedynym jego minusem jest fakt, że jest on emitowany na Universal Channel (czwartki, 21:00). Tym, co mają możliwość oglądnięcia i lubią tego typu seriale - gorąco polecam:).
Hm.. oglądałam kilka odcinków. Trochę drażni mnie główny bohater. Moim zdaniem niczym szczególnym ten serial się nie wyróżnia, a fabuła nie jest zbyt zawiła i nie trzyma mnie ani trochę w napięciu. Wolę The Closer and Bons.
Jesienna, myślę że nie "załapałaś" o co w tym serialu chodzi.
Ale proszę zobacz jeszcze jeden , no dwa odcinki i polubisz ten serial
Pewno nie jestem Tą mamą, ale identyfikuję się z Nią
Tam po prostu czego załapać w tym serialu, bo fabuła jest nudna i rozwiązanie oczywiste od samego początku. Nie tego oczekuję od takiego typu serialu. Obejrzałam przynajmniej 5 odcinków w nadziei, że serial się rozkręci, ale tak się nie stało.
Wyobraź sobie, że nie wszyscy wokół muszą podzielać Twoje zdanie i lubić to co Ty.
Jesienna , rozumie jedni lubią czekoladę a inni śledzie.
Nie o to chodzi.Możesz po prostu nie oglądać tego serialu.
Każdy może mieć swoje zdanie.
Bez nerw
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Sie 2010 Posty: 489
Wysłany: Czw 02-09-2010, 20:16 Temat postu:
Zgadzam się z XYZB. Ja ten serial bardzo lubię, umieściłam ten temat tutaj, by zachęcić do oglądania - a nuż komuś jeszcze się on spodoba . Nie? To nie, nikogo nie zmuszam przecież .