To zależy jaki kolor się kupi. To jest oczywiste, że jak założę fioletowe czy czerwone, to widać od razu, że to jest nie naturalne, bo takich koloru oczu w ogóle nie ma. Ale jak np. ja mam niebieskie, tylko takie nie wiadomo jakie, i chcę kupić sobie bardziej niebieskie, to nie wygląda to aż tak nie naturalnie. Chyba że kupie sobie błękit taki, że ze 2000 metrów mnie widać, to się zgodzę. Zależy kto jak do tego podchodzi. Ja nie chce wyglądać nie naturalnie, chcę po prostu pogłębić kolor niebieski.
Dołączone po 12 godzinach 47 minutach 19 sekundach:
Ktoś pisał wyżej że można popróbować na tych tańszych. Właśnie chciałam sobie takie kupić np. za 25 zł. Najpierw zobaczyć jak wyglądam, a potem kupić sobie te droższe i nosić na co dzień. Tylko te tańsze, to tylko z allegro? Skąd mam wiedzieć jaką mam krzywiznę i te wszystkie inne \"parametry\"?
A no i jak jeszcze chcę te zerówki takie zwykłe kolorowe? To też muszę wiedzieć jaką mam krzywiznę? Czy do zerówek, to jest to nie potrzebne?
Trzeba wziąć pod uwagę, że w rzeczywistości soczewki nie wyglądają tak dobrze, jak na zdjęciach. Wiem jednak, że dają ciekawy efekt;) Szczegolnie polecam czarne, ale inne też są fajne... ach, szachownica: http://szkla.com/277_crazy-lenses---szalone-soczewki-2-szt.html
Malren18 wiem wiem, że tak nie wyglądają super jak na zdjęciach, ale gdzieś kiedyś znalazłam program w których zaznaczach jaki masz kolor oczu i do nich dopasowywujesz jakieś inne dowolne jakie chcesz i wyskakuje ci jak będą wyglądać na żywo twoje oczy i powiem że fajnie, bo nie wymyślałam nie wiadomo jakich poprostu z zielonych na zielone:D chciałam tylko pogłębić swój kolor oczu
Mnie kiedyś zaciekawiły kolorowe soczewki. Jednak jakoś nie wyszło i nie kupiłam.
Chyba pytałam o nie u okulisty i mnie cena przestraszyła. To było coś koło 400zł za miesięczne. Nie mam żadnej wady wzroku .
Słyszałam , że jak się pogłębia swój naturalny kolor oczu to całkiem fajnie wygląda. Ale nie testowałam.
Kiedyś z koleżanką widziałyśmy jednego chłopaka który miał soczewki takie jak te o numerze 4-5 D z tego linka od Marlen.
Obie osłupiałyśmy. To wyglądało przerażająco.
Sylla to się nie dziwię że cena cię przeraziła, ale jak nie masz żadnej wady wzroku to teraz zerówki nawet za 20zł kupisz np na allegro. Ja wczoraj byłam pytać w vissionexpres to za 3 miesiące kosztują ok 150zł ale z moja wadą wzroku (astygmatyzm) kosztują 250zł ale to już z wadą i kolorowe.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2