Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Chirurdzy - Greys Anatomy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kate29

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 19:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubie , ale oglądam jak akurat trafie Uśmiechnięta

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam ten serial, ale godziny w jakich go nadają są dla mnie nie do przyjęcia Niezdecydowana Albo późno w nocy jak kiedys, albo jakoś dziwnie popołudniu jak teraz.

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 30-05-2010, 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Koleżanka ostatnio mi tak zachwala ten serial, że chyba muszę zobaczyć, o co jej chodzi Uśmiechnięta. Ale, żeby się za bardzo nie wciągnąć, bo teraz sesja za pasem, zostawiam na wakacje Uśmiechnięta.
Powrót do góry

Miśka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Nie 30-05-2010, 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja właśnie obejrzałam zakończenie 6 serii - mistrzostwo świata !
Najlepsze serial jaki widziałam, w dodatku tematyka jest mi tak bliska.... ahh kocham kocham kocham! Bardzo szczęśliwa Trzęsie sie ze śmiechu Trzęsie sie ze śmiechu Trzęsie sie ze śmiechu

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 30-05-2010, 15:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miśka, to samo mi koleżanka mówiła - gryzła ręce, skakała przed komputerem i płakała jednocześnie Uśmiechnięta. Ale cii, ja dopiero zaczynam Bardzo szczęśliwa.
Powrót do góry

Norah

PostWysłany: Nie 30-05-2010, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie znam tego serialu. Ale skoro tak się nim zachwycacie może sprawdzę co w nim takiego ciekawego Puszcza oko

Podpis Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca.
Powrót do góry

moniq

Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Nie 30-05-2010, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedy zaczął lecieć w tv to nie oglądałam. Kilka razy zdarzyło mi się z nudów coś tam oglądnąć. Potem trafiłam na końcówkę bodajże 5 serii i tak się skończyło, że stwierdziłam, że muszę oglądnąć wszystkie odcinki żeby wiedzieć co i jak Uśmiechnięta
Dziennie zdarzało się, że oglądałam nawet po 2 albo i 3 odcinki Złośliwa
Teraz oglądam 6 serię ale czekam na odcinki po polsku. Gdyby już wszystkie były zapewne już bym pochłonęła całą serię Uśmiechnięta
Powrót do góry

DariaAngel

PostWysłany: Sro 02-06-2010, 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam ten serial, wiele razy ryczałam jak bóbr. 6 sezonów a żaden nie był gorszy od poprzedniego. Ostatni odcinek trzymał w wielkim napięciu do końca ( jak sobie teraz przypominam, finał 5 serii był tak samo emocjonujący). Całe szczęście scenarzyści nie okazali się szaleńcami Puszcza oko . Mam nadzieję, że będą kolejne serie.
Powrót do góry

Miśka

PostWysłany: Sro 02-06-2010, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Będą, będą Uśmiechnięta .

Powrót do góry

DariaAngel

PostWysłany: Czw 03-06-2010, 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miśka napisała:
Będą, będą Uśmiechnięta .

A nie wiesz ile jeszcze ich będzie? Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Miśka

PostWysłany: Czw 03-06-2010, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To raczej jest planowane z sezonu na sezon, ale wiem, że producenci w ogóle nie myślą o zakończeniu serialu w najbliższym czasie Uśmiechnięta .

Powrót do góry

Małgo

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Czw 03-06-2010, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam! Szósta seria kończy się niesamowicie. Człowiek z bronią w szpitalu...kogo będzie szukał..? To już same musicie zobaczyć Śmiejąca się Bardzo szczęśliwa

Dołączone po 1 minucie 38 sekundach:

Nie wiem czy można wklejać linki ale ja oglądam na iitv.info. Szósta seria jest cała, z polskimi napisami.

Podpis My heaven is with U:*
Powrót do góry

Margoth

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 11-06-2010, 8:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubie ten serial, ale nie oglądam regularnie tylko jak trafie na foxlife

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 11-06-2010, 22:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój M. codziennie ogląda. Bardzo szczęśliwa Ja na niektóre bardziej interesujące odcinki zerkam jednym okiem. Puszcza oko

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

emylli

Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Nie 13-06-2010, 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak nie można znać Chirurgów, przecież ten serial jest już klasyką. Pewnie, że oglądam właśnie 6 sezon na foxlife HD, tylko godzina kiepska ale to sobie nagram. Serial świetny i macie racje, sezony są mniej więcej równe co nie jest łatwe przy 6.

Podpis Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

Skocz do: