Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Chirurdzy - Greys Anatomy
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anielica

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 28-04-2009, 0:05    Temat postu: Chirurdzy - Greys Anatomy Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Znacie ten serial?
Lubicie?

Ja się zafascynowałam i od jakiegoś czasu oglądam odcinek, za odcinkiem.. Puszcza oko Sama nie wiem co zrobię, jak obejrzę wszystkie haha

Kiedyś leciał na Polsacie , leci też chyba na fox life i w necie Puszcza oko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Avantii

Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Wto 28-04-2009, 4:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam ten serial. Obecnie jestem na 20 odcinku 5 sezonu Bardzo szczęśliwa Non stop coś się dzieje chociaż wkurzają mnie co niektórzy bohaterowie...

Podpis 03.06.2006 - Szczęśliwa żonka
Powrót do góry

Suzi

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 28-04-2009, 6:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam! Jak bylam w Polsce to ogladalam,moja mama bardzo go lubila. Teraz tez ogladam ale wszystkiego nie rozumie no i przegapilam ostatni odcinek. Przewraca oczami
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 28-04-2009, 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Słyszałam, czytałam dużo dobrego i póki co nie oglądam. Za szybko wciągam się w seriale o lekarzach. Bardzo szczęśliwa

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Barbi

Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 28-04-2009, 18:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

gieniusia napisała:
Słyszałam, czytałam dużo dobrego i póki co nie oglądam. Za szybko wciągam się w seriale o lekarzach. Bardzo szczęśliwa
To na ten szczegolnie uwazaj Puszcza oko .

Ja go uwielbiam i rowniez jestem na piatym sezonie.Doprowadza mnie on czesto do placzu ale i tak go uwielbiam.
A odcinek kiedy umarl Danny i Izzy lezala z nim na lozku ogladalam chyba dziesiec razy.Tak odkrylam Snow Patrol.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Kaja

Zodiak: Rak

PostWysłany: Wto 28-04-2009, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jezuuuuuuuuu... mój nałóg w necie. Oglądam przez youtuba bo nie wiem jak inaczej! Mówcie jak oglądacie! Uśmiechnięta
jestem na 7 odc 2 sezonu Śmiejąca się wymiękałam w momencie, jak Meredith mówi tym tonem: Choose me, love me! Ten ton! AAAAAAAAaa!....
okej, rozczuliłam się... Złośliwa
Powrót do góry

Paula
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sro 29-04-2009, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ogladam z zapartym tchem na foxlife. Dobrze, ze puszczaja po jednym odcinku na tydzien bo bym chyba nie odchodzila od TV.

Podpis Zona od 13.09.2003
Mama Mayi od 7.06.2006
Mama Filipa od 18.06.2010
Powrót do góry

Anielica

PostWysłany: Sob 02-05-2009, 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kaja napisała:
wymiękałam w momencie, jak Meredith mówi tym tonem: Choose me, love me! Ten ton! AAAAAAAAaa!....
okej, rozczuliłam się... Złośliwa

Pamiętam ten moment... boskie to było !

JA już jestem na 5 sezonie , na 13 odcinku..
Odkryłam go przed świętami, na necie i od tej pory odlądam kiedy tylko mogę, prawie odcinek za odcinkiem Puszcza oko
Powrót do góry

Kaja

PostWysłany: Nie 03-05-2009, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

NIEEE... własnie jestem na momencie, w który Mere przespała się z O'Mailejem. Ej, powiedzcie mi, że będzie dobrze, że oni się pogodzą Uśmiechnięta i powiedzcie mi w którym odcinku ona będzie w końcu z Derekiem, bo już się nie mogę doczekać Uśmiechnięta
Powrót do góry

Barbi

Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Nie 03-05-2009, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nic Ci nie powiemy,wszystko bedzie niespodzianka Bardzo szczęśliwa .

Ja obejrzalam najnowszy odcinek i jestem pod wrazeniem.Coraz lepsze je produkuja.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Anielica

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 1:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To jeden z tych seriali, który nie psuje się w kolejnym sezonie, sa na prawdę nadal super !
Powrót do góry

Kaja

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 7:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Barbi ale ja jestem jak dziecko pod tym względem! Zresztą wiem, że oni będą razem, ale nie wiem ile odcinków mam jeszcze przeboleć, żeby to zobaczyć Złośliwa
Powrót do góry

Anielica

PostWysłany: Wto 05-05-2009, 0:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kaja - jedno jest pewne, będą razem Bardzo szczęśliwa
Oglądaj z przyjemnością Uśmiechnięta
Powrót do góry

Miśka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sob 30-01-2010, 23:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój ulubiony serial Uśmiechnięta
Zawsze mnie ciągnęło do szpitalnych seriali i tak było tym razem.
Na początku był ok, dużo się działo jeśli chodzi o seks - każdy z każdym chyba tam jakąś przygodę zaliczył Bardzo szczęśliwa
Jednak narracja Meredith często dawała mi wiele do myślenia. Uważam, że jest świetna.
Jest to jedyny chyba serial, który jak dla mnie z serii na serię jest coraz lepszy Uśmiechnięta
Nie raz płakałam, śmiałam się, rozmyślałam. Często mnie zaskoczył.
Na prawdę polecam, zwłaszcza od 3 serii !
Aktualnie jestem po 11 odcinku 6 serii. UWIELBIAM Uśmiechnięta

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

lady_jagodka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Nie 31-01-2010, 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja bardzo lubię też. Niewiem na którym odcinku stoje, na tym co leci na Fox Life.Nie zaczynałam oglądać od pierwszego sezonu.Bohaterką która lubię najbardziej jest Lizy.

Podpis "Po co te nerwy? Poczucie humoru potrafi wiele rzeczy naprawić. Sprawy wielkie staną się śmiesznie małe. Sprawy przeraźliwie trudne stracą ze swego ciężaru."
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do: