Słyszałam, czytałam dużo dobrego i póki co nie oglądam. Za szybko wciągam się w seriale o lekarzach.
To na ten szczegolnie uwazaj .
Ja go uwielbiam i rowniez jestem na piatym sezonie.Doprowadza mnie on czesto do placzu ale i tak go uwielbiam.
A odcinek kiedy umarl Danny i Izzy lezala z nim na lozku ogladalam chyba dziesiec razy.Tak odkrylam Snow Patrol.
Jezuuuuuuuuu... mój nałóg w necie. Oglądam przez youtuba bo nie wiem jak inaczej! Mówcie jak oglądacie!
jestem na 7 odc 2 sezonu wymiękałam w momencie, jak Meredith mówi tym tonem: Choose me, love me! Ten ton! AAAAAAAAaa!....
okej, rozczuliłam się...
NIEEE... własnie jestem na momencie, w który Mere przespała się z O'Mailejem. Ej, powiedzcie mi, że będzie dobrze, że oni się pogodzą i powiedzcie mi w którym odcinku ona będzie w końcu z Derekiem, bo już się nie mogę doczekać
Mój ulubiony serial
Zawsze mnie ciągnęło do szpitalnych seriali i tak było tym razem.
Na początku był ok, dużo się działo jeśli chodzi o seks - każdy z każdym chyba tam jakąś przygodę zaliczył
Jednak narracja Meredith często dawała mi wiele do myślenia. Uważam, że jest świetna.
Jest to jedyny chyba serial, który jak dla mnie z serii na serię jest coraz lepszy
Nie raz płakałam, śmiałam się, rozmyślałam. Często mnie zaskoczył.
Na prawdę polecam, zwłaszcza od 3 serii !
Aktualnie jestem po 11 odcinku 6 serii. UWIELBIAM
Ja bardzo lubię też. Niewiem na którym odcinku stoje, na tym co leci na Fox Life.Nie zaczynałam oglądać od pierwszego sezonu.Bohaterką która lubię najbardziej jest Lizy.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4