Dziekuje Blondynko, o spacerze nie pomyslalam
Film mam, bo ja w ogole rzadko chce cos ogladac, a jesli juz to zazwyczaj usypiam. Tym razem zmusze sie by bylo do konca i ze zrozumieniem
Oj Aikaterina ten jeden raz można się pomęczyć, a jaką mu sprawisz radość.
Mi chodziło o raczej grę komputerową, bo myślałam, że Twój T. to lubi, ale może coś mi się pomyliło.
Mój P. tez jest zapalonym graczem i kiedyś powiedział, że bardzo chciałby, żebym z nim zagrała chociaż raz w tygodniu .
Ja mam w planach dziewczyny zaprosić mojego misiaka w ten dzień do kina,może potem jakaś kolacja w domku przy świecach.Byłoby cudnie.Zamierzam także kupić mu jakąś ciekawą wodę po goleniu.Widzę,że ta którą ma zaczyna mu sie kończyć.
Ja kupie mojemu mezusiowi biale serduszko z kamienia na ktorym pisze "Jestes moim Sloncem" lub" Jestes calym moim zyciem" (wybiore raczej ton drugie) i serduszko z czekoladkami Milki,przepada za ich slodyczami.
Ja tak jak mowilam zrobilam serduszka na rocznice wiec moge Wam co nieco powiedziec o reakcji Pana T.
Serduszka zostaly przeze mnie ukryte i od samego rana bylo bieganie i przeszukiwanie calego mieszkania by je znalezc. Dawno sie tak nie usmialam. A Pan T. zachwycony!
A co sądzicie o czymś takim: link czyli o Statuetce w 3D na której wygrawerowana jest dedykacja. Mam już nawet pomysł co bym chciała wyznać mu w tej dedykacji...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 3 z 4