Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Co sie zmienilo po zamieszkaniu razem
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Mieszkamy razem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martha

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sro 10-03-2010, 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zabrocza zadrość...znam to. Niezdecydowana chyba niestety sporo facetów to ma.

Podpis "Jedyne co nas w życiu ogranicza, to nasza wyobraźnia"
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Kinia@

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sro 26-05-2010, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wlasnie obejrzalam sobie clip Jay Sean-do you remember i tak sobie zatesknilam za tym romantyzmem i magia na poczatku zwiazku. Nie narzekam na swoj zwiazek bo jestem jaknajbardziej z niego zadowolona jednak wtedy bylo inaczej(nie gorzej, ale inaczej). Pamietam jak sie calowalismy w ciemnych uliczkach, jak wstydzilam sie chwycic P za reke... Zakochany
Czy Wy tez macie takie wrazenie? Puszcza oko

Podpis "Najpiekniejszym ubraniem dla nagiej kobiety sa ramiona kochajacego mezczyzny"
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 26-05-2010, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kinia jest inaczej, to prawda Uśmiechnięta
Początki z A. były cudowne, może fakt, byliśmy wtedy dziećmi, ale nie zmienia to faktu, że były to naprawde piękne chwile.
Teraz dorośliśmy, dojrzeliśmy, jest tak samo cudownie, ale właśnie inaczej Uśmiechnięta

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Kinia@

PostWysłany: Sro 26-05-2010, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zawsze mnie nachodzi na takie reflekcje kiedy P jest na nocce Złośliwa Ahh te nasze Polowki Zakłopotana Chyba jestem bardziej zakochana niz mi sie wydaje. Dobrze ze nie slepo Puszcza oko

Podpis "Najpiekniejszym ubraniem dla nagiej kobiety sa ramiona kochajacego mezczyzny"
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 26-05-2010, 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kinia Ja z moim R dopiero rok razem jesteśmy ale czasem tęsknie właśnie za tym czasem kiedy się na nowo odnaleźliśmy, za motylkami w brzuchu, za pocałunkiem pierwszym, strachem kto kogo ma za rękę chwycić. Teraz po roku bycia razem, i miesiącach mieszkania ze sobą wszystko jest takie na miejscu i ułożone.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Kinia@

PostWysłany: Sro 26-05-2010, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pamietam jak P podjechal po mnie na dworzec z piskiem opon, otworzyl drzwi, powiedzial "Czesc Kochanie" i ruszyl z piskiem opon. Czulam sie uskrzydlona. Wtedy slowo Kochanie konczylo sie rumiencami na mojej twarzy. Bardzo szczęśliwa To byly super czasy!

Teraz pewnie bede miala takie motylki tylko jak mnie o reke poprosi Złośliwa

Powrót do góry

Margoth

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 27-05-2010, 17:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie zamieszkanie już szybciej jak dalej naj bardziej boje sie tej rutyny, choć z moim połówkiem to nudzić się nie da, bo zawsze coś zmajstruje.

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 27-05-2010, 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja coraz częściej zastanawiam się jak to bedzie, kiedy zamieszkamy razem. Gdzieś tam w środku się boję, to na pewno, ale chyba normalne, bo strach przed nowym jest zawsze.
Nie mamy problemów, jak spędzamy ze sobą weekendy i widujemy się praktycznie każdego dnia po południu.
Przyznaję, że nie jest już jak na początku, ale ciągle mamy swoje rytuały, ciągle się zaskakujemy i nie brakuje miejsca na gesty miłości. Po wspólnym zamieszkaniu dojdą jeszcze problemy, ale już teraz sporo robimy razem, więc chyba nie ma czego się obawiać. We dwoje damy radę. Uśmiechnięta
Jak już będę po, to na pewno opiszę wrażenia, póki co mogę tylko się domyślać.
Na pewno będzie więcej czasu na jakieś swoje sprawy. Z D. czasem rozmawiamy, że teraz to sam dojazd i fakt, że się widzimy sprawia, że ja albo On nie zawsze mamy czas na zrobienie czegoś co robilismy nim byliśmy razem. Jak to określiliśmy - wrócimy do normalności. Każde będzie mogło robić to co kiedyś, ale jednoczesnie będziemy mieli siebie tuż obok i to będzie najfajniejsze. Uśmiechnięta

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

narkeli

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 28-05-2010, 17:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja z moim P. mam trochę oryginalną sytuację, bo praktycznie nie mieliśmy tego czasu "przed", zamieszkaliśmy razem niemalże od razu. Wtedy wydawało mi się to zupełnie szalone, ale dziś jesteśmy (i mieszkamy) ponad rok razem, i mimo różnych małych upadków mamy przede wszystkim wzloty i jest pięknie Bardzo szczęśliwa w naszym mieszkaniu nie ma rutyny, bo każde z nas ma swoje pasje i swoje zajęcia, dlatego nie siedzimy sobie na głowie, ale jesteśmy zawsze blisko. Oczywiście robimy mnóstwo rzeczy wspólnie jak choćby rytualne wspólne gotowanie:) i wiele wiele innych Bardzo szczęśliwa

Podpis bycie lwem to nie jest kwestia grzywy
Powrót do góry

ifekcja

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sob 29-05-2010, 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie też nie było czasu przejścia między randkowaniem a zamieszkaniem ze sobą Uśmiechnięta To stało się spontanicznie, zupełnie z dnia na dzień, moje mieszkanie przez rok stało puste, zjawiałam się tam czasami raz na kilka tygodni Uśmiechnięta
Razem 4 lata, w tym czasie już 3 razy zdążyliśmy się przeprowadzić Uśmiechnięta
Muszę popracować nad tymi motylkami, wszystko stało się takie zwyczajne Uśmiechnięta
Powrót do góry

jagoda23

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Sob 03-07-2010, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

My również zbyt długo nie randkowaliśmy, bo po pół roku zamieszkaliśmy razem. Co się zmieniło?
Napewno inaczej zaczęłam patrzeć na niego, bo "wyszły" jego wady, których wcześniej nie widziałam.
Poza tym nigdy nie zamieniłabym spania osobno z tym teraz - zasypiamy razem i budzimy się razem Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

magdakow

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pią 06-08-2010, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Każdy etap bycia z kimś jest cudowny. Oczywiście te pierwsze chwile są najbardziej intensywne, ale same się zastanówcie czy teraz nie jest też pięknie. Wiecie, że macie przy sobie osobę,którą znacie i ufacie jej. Ja po zamieszkaniu z M poczułam się po prostu bezpieczniej. Byliśmy ze sobą 4 lata zanim to nastąpiło, więc naprawdę poczuliśmy ulgę. Wiadomo, nie ma co ukrywać, że czasami pewne sprawy nas denerwują, ale chyba na tym polega bycie przy kimś, żeby wspólnie rozwiązywać te problemy. Ja na przykład nie mogłam się doprosić M o mycie naczyń. Aż pewnego dnia powiedziałam, że też mi się nie chce. Po tygodniu w kuchni zaczęło śmierdzieć i w końcu umył Uśmiechnięta. Chyba nauczyłam się z większą rezerwą i luzem podchodzić do życia. Teraz jest super ! Mam nadzieję, że nigdy tego nie zepsujemy ( to mój lęk życiowy numer 1) .
Nuda czasami też się wkrada, ale wtedy ubieram się i idę do koleżanek, siadam przed komputerem, albo czytam. Normalne jak to w życiu. Pomyślcie jaka byłaby nuda gdybyście mieszkały same

Podpis Thank God I'm a woman!

14.07.2005 Uśmiechnięta 14.07.2010
Powrót do góry

jagoda23

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Pon 09-08-2010, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zgadzam się, nuda zawsze się wkradnie. Ale właśnie trzeba umieć z nią wygrać. My lubimy czasami pobyć sami ze swoim hobby...ja czytam on ogląda mecz..i jest super. A są i chwile kiedy nie wstajemy z łóżka cały dzień.
Powrót do góry

yakamoz

Zodiak: Wodnik
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Po zamieszkaniu zmieniło się wszystko, może dlatego, że zamieszkaliśmy ze sobą dopiero po ślubie. Jednak mogę z całą pewnością stwierdzić, że byliśmy tą parą, którą ominęło tzw. docieranie się. Oboje poszliśmy na pewne kompromisy i zaakceptowaliśmy te wady których nie dało się zmienić.

Podpis Żal, że się za mało kochało, że się myślało o sobie ...
Choćby się łzy wypłakało, to teraz wszystko za mało ...
Powrót do góry

magdakow

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Sob 14-08-2010, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Yakamoz to miałaś szczęście. Mi się wydaje, że warto pomieszkać trochę razem przed.

Podpis Thank God I'm a woman!

14.07.2005 Uśmiechnięta 14.07.2010
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Mieszkamy razem Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Strona 8 z 11

Skocz do: