A widziałam już pare filmików w tym stylu:) A obejrzeć na pierwszym miejscu powinny to wszyscy zakompleksieni wpatrujący się w zdjęcia w gazetach i teledyski, i zastanawiajacy dlaczego tak wszyscy są tacy idealni;).
Kurcze to wszystko da się tak łatwi zrobić?!
Masakra .
Nie dziwię się dlaczego ludzie przerabiają zdjęcia, jak oglądają w czaspoismach i internecie te kolorowe pięknie przerobione fotki...
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Nie 22-11-2009, 21:00 Temat postu:
Hehe . Za to lubię Photoshopa . Choć sama jeszcze nie potrafię aż tak zmienić człowieka, to jednak wyszczuplić się potrafię i jeszcze kilka bajerków też zrobię . I całkiem nieźle mi to wychodzi .
No ja uwielbiam bawic sie zdjeciami w Photoshopie i juz naprawde sporo rzeczy umiem I jak tak juz sie troche z tym programem zapoznalam to na naszej klasie golym okiem widzialam ile dziewczyn sie w ten sposob 'odchudza'
A ja nie lubię się obrabiać. Korzystam z Corela, ale głównie dla technicznego poprawienia zdjecia- szumy, kontrasty, cienie. Po co miałabym coś poprawiać zwiekszac pomniejszać i okazywać się kimś innym w rzeczywistości?
Lubie siebie jaka jestem i dlatego podoba mi sie tez to jak wychodze na zdjeciach. Takie obrabianie siebie tylko zdołować może.
No ja tez za ulepszaniem takim jestem na nie, bo to nienaturalne.
Ja sie bawie raczej w obrobki zdjec, wstawianiem postaci na inne tła itp. i pod tym wzgledem photoshop jest swietny. Mozna wstawic siebie na plazy gdzies na Barbadosie i nawet nie widac, ze fotomontaz
Na mnie też filmiki zrobiły wrażenie.
I tu jest tajemnica nieśmiertelnego piękna celebrytów
Któraś z gwiazd nawet się na to obruszyła i pozwała jedną z gazet że 'udoskonalili' jej wizerunek na okładce. (chyba to była Kate Winslet...)
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Pon 23-11-2009, 21:56 Temat postu:
A ja się lubię "obrabiać", "robić" głównie dla śmiechu . Nie dołuję się tym jak mogę wyglądać itp. I jeszcze szerszemu gronu nie pokazałam siebie po obróbce .
Fajne jest też w Photoshopie to, że można sobie zmieniać kolor oczu, włosów i wiedzieć co mogłoby do nas pasować .
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3