A ja krótkie alladynki (a raczej pumpy ) uwielbiam
Kozaków do uda te¿ nie za³o¿e, do kolana te¿ w sumie nie. B³yszcz±cych butów te¿ nie! Adidasy za kostkê, pasków zapinanych w talii, spodnie marmurki, jeansowa katana, króciuteñkie mini, torebka pod pachê te¿ odpada
P³eæ:
Zodiak: Zodiak chiñski: Do³±czy³a: 07 Mar 2011 Ostrze¿eñ: 1 Posty: 1350 Sk±d: Stumilowy Las :)
Wys³any: Wto 15-03-2011, 17:05 Temat postu:
Hmm tak czytam ten temat i siê do¶æ d³ugo zastanawia³am, ale ju¿ wiem czego nigdy bym nie za³o¿y³a:
- Legginsy - nie podobaj± mi siê.
- Bluzek w panterkê, w paski
- Bardzo krótkich Sukienek/Spódnic
- Bia³ych spodni.
Never ever:
- bia³e kozaczki
- cieniutkie szpilki z czubem
Nie mam nic przeciwko eleganckiej bluzce w panterkê (mam nawet tak±, któr± noszê np do o³ówkowej spódnicy) albo ubraniom w ró¿owym kolorze - byle by³ to ³adny np pudrowy ró¿ lub fuksja, a nie taki tani plastikowy ró¿.
To ja te¿ co¶ dodam do kolekcji na "nie"
- balerinki
- spódnica ledwo za ty³ek
- bluzka ods³aniaj±ca brzuch
- kozaki na spodnie
- kozaki do po³owy uda
- malutka torebunia w r±czkê
- spodnie z krokiem miêdzy kolanami
- skarpetki do sanda³ów
- tipsy
Nigdy bym nie z³o¿y³a:
- bia³ych kozaczków
- butów z czubem
- ubrañ w panterkê, zebrê i inne tego typu motywy
- bluzki ods³aniaj±cej po¶ladki do leginsów - to jest to, co najbardziej mi siê nie podoba u dziewczyn. Nie rozumiem, jak mo¿na tak chodziæ.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Id¼ do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strona 16 z 16
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach