P³eæ:
Zodiak: Zodiak chiñski: Do³±czy³a: 16 Mar 2006 Pochwa³: 1 Posty: 1923 Sk±d: Warszawa
Wys³any: Sro 07-06-2006, 11:52 Temat postu: Czego na siebie nie w³o¿ê
No w³a¶nie. S± ró¿ne mody ( czasami jak siê patrzy na ulicê to strach bierze - czy ci ludzie maj± lustra!!!!!!).
Czego by¶cie na siebie nie w³o¿y³y ( fason, kolor, rodzaj materia³u).
Jak zosta³am mamu¶ka to po³owê mojej garderoby odda³am. Stwierdzi³am ¿e nie bardzo pasuje np. szkolna mini spódniczka do wózka. I stwierdzi³am ¿e czasamilepiej wygl±da bluzka o rozmiar wiêksza. Aby nie by³o widaæ odznaczaj±cego siê biustonosza.
Teraz muszê mieæ wygodniejsze ubranka. W koñcu czê¶æ dnia spêdzam w kleku, kucaj±c albo le¿ac na dywanie. Je¶li chodzi o kolor to nie przepadam za br±zem. Ale ostatnio kupi³am sobie sweter br±zowy ( taki na spaceryz Zuzan±) i go nawet noszê. A u was - macie jakie¶ maniactwa?
Trudno powiedzieæ, chocia¿ nie przepadam za czerwieni± - hmm uraz z dzieciñstwa bo to by³ kolorek wiêkszo¶ci moich dzieciêcych ciuszków, nie znoszê groszków i jeszcze mnie wkurzaj± takie sweterki, kurteczki po m³odszej siostrze-te które siê koñcz± pod ³opatkami a poza tym to ja jestem otwarta na propozycje
P³eæ:
Zodiak: Zodiak chiñski: Do³±czy³a: 19 Maj 2006 Pochwa³: 2 Posty: 8472 Sk±d: po³udnie Polski
Wys³any: Sro 07-06-2006, 12:23 Temat postu:
Ja nie za³o¿y³abym ciuchów w groszki, ciapki, kwadraciki i inne podobne wzorki.
Co do kolorów to wcze¶niej nosi³am jedynie ciemne rzeczy: granat, br±z, czarny (bunt m³odzieñczy ). Teraz natomiast mam ró¿nokolorowe ciuszki: jasnozielone, czerwone, ¿ó³te, niebieskie... Jedynie nie mam pomarañczowych ciuchów bo jako¶ kojarz± mi siê z technomaniakami
Kiedy¶ nosi³am bardzo króciutkie spódniczki, teraz noszê ciut d³u¿sze bo stwierdzi³am ¿e mi nie wypada.
Nie za³o¿y³abym balerinek, bo nie podobaj± mi siê okr±g³e noski.
Nie za³o¿y³abym skórzanych spodni, bo nie chcia³abym, ¿eby moja kuciapka siê zapoci³a.
Nie za³o¿y³abym super wysokich szpilek, bo nie umiem na nich chodziæ.
To chyba tyle
Juak mi siê co¶ przypomni to dopiszê.
Nie jestem przekonana do japonek. Jeszcze nie kupilam nigdy ani jedenej pary.
Nienawidze spodni typu "marchewy" (zwê¿aj±cych siê do do³u) i spodni,spódnic etc których pas jest wysoko nad pêpkiem
Nie lubiê sztruksu, groszków, pasiaków (choc s± odstêpy od tego), kleksów itd
Nie istniej± dla mnie koszulki z którkim rêkawkiem. Albo d³ugi, albo wcale, w drodze wyj±tku 3/4.
Szerokim bluzom i spodniom mówimy zdecydowane Nie (chyba ze na ognisko, grilla itp).
Nie zak³adam d³ugich spódnic, najd³u¿sza moja spodnica to do 3/4 uda.
Spodnie ala "woda w piwnicy" (nie mówiê o rybaczkach)
Dresy Na aerobik, si³ownie etc owszem ale na ulicê jako¶ mi nie pasuj±.
Oj du¿o by tego wymieniaæ...
I tak u¶ci¶laj±c moda, (któr± np. prezentuje tvn style w "chcê to mieæ") jest wed³ug mnie niezbyt fajna.
Pewnie wiekszo¶æ z was siê oburzy, lub mo¿e poczuæ siê ura¿ona wiêc piszê maczkiem ... nigdy nie ubiorê tych ma³ych kamaszków(balerinek?), które przypominaj± mi kapcie przedszkolne (du¿o Warszawianek w takich chodzi) ... mo¿e i s± wygodne ale mi nie odpowiadaj±
P³eæ:
Zodiak: Zodiak chiñski: Do³±czy³a: 19 Maj 2006 Posty: 649 Sk±d: ju¿ nie
Wys³any: Sro 07-06-2006, 16:00 Temat postu:
Nie za³o¿y³abym nigdy wielkiego swetra (takiego jaki nosi³am jeszcze na pocz±tku liceum )
Skórzanych spodni
Nic z æwiekami
Buffalo (nie wiem czy pamiêtacie takie buty na platformach- w okolicach Szczecina bardzo kiedy¶ modne, jeszcze teraz siê spotyka ludzi nosz±cych takie)
spódnicy tu¿ za ty³ek
glanów
bokserek grrrrrrrr
nic z cekinami- aktualnie prze¿ywam koszmary chodz±æ po sklepach
nic co w ca³o¶ci ods³ania brzuch
To chyba na tyle:)
Ja nie za³o¿y³abym ciuchów w groszki, ciapki, kwadraciki i inne podobne wzorki.
Co do kolorów to wcze¶niej nosi³am jedynie ciemne rzeczy: granat, br±z, czarny (bunt m³odzieñczy ). Teraz natomiast mam ró¿nokolorowe ciuszki: jasnozielone, czerwone, ¿ó³te, niebieskie... Jedynie nie mam pomarañczowych ciuchów bo jako¶ kojarz± mi siê z technomaniakami
Kiedy¶ nosi³am bardzo króciutkie spódniczki, teraz noszê ciut d³u¿sze bo stwierdzi³am ¿e mi nie wypada.
Nie za³o¿y³abym balerinek, bo nie podobaj± mi siê okr±g³e noski.
Nie za³o¿y³abym skórzanych spodni, bo nie chcia³abym, ¿eby moja kuciapka siê zapoci³a.
Nie za³o¿y³abym super wysokich szpilek, bo nie umiem na nich chodziæ.
To chyba tyle
Juak mi siê co¶ przypomni to dopiszê.
w³a¶ciwie zgadzam sie z powy¿szym, ja te¿ tak mam, wyj±tkiem s± chyba te krótkie spódniczki, no có¿ do nich trzeba mieæ zgrabne nó¿ki...
Ja nie lubiê czerwonego koloru i nie podobaj± mi sie ciuchy w tym kolorze (ale jak zwykle musi byæ wyj±tek ) jednak mam jedn± sukienke w czerno czerwone paski i mi sie podoba
Nigdy te¿ nie za³o¿y³abym glanów, spodni typu "marchewy", nie lubie spódnic po kostki do ³ydki, bluzeczki koronkowej, lu¼nych bulzek (narazie tyle mi tylko przysz³o do g³owy)
P³eæ:
Zodiak: Zodiak chiñski: Do³±czy³a: 16 Mar 2006 Pochwa³: 4 Posty: 7410 Sk±d: Warszawa
Wys³any: Czw 22-06-2006, 13:56 Temat postu:
- pomarañczowych ubrañ
- japonek i butów na bardzo wysokim obcasie
- skórzanych spodni
- nie przepadam te¿ za bluzkami z jednym d³ugim rêkawem (drugiego brak)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Id¼ do strony 1, 2, 3 ... 14, 15, 16Nastêpny
Strona 1 z 16
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach