Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Czy istnieje przeznaczenie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alva

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 26-04-2009, 0:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja wierzę w to, że każdemu z nas jest coś w życiu pisane.
Jednak nie wszystko, co wydarzy się w moim życiu nazywam przeznaczeniem, bo ono nie podejmuje za mnie różnych decyzji. To ja kieruję swoim życiem, mam cel i do niego dążę...

Podpis SerduszkoNie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna.Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
dziuba

Zodiak: Bliźnięta
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 26-04-2009, 9:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tam się trzymam z daleka od przeznaczenia, losu, fatum bo to dla mnie mętne bzdury.Także mam je generalnie w nosie ;]
Zdecydowanie lepiej mi się żyje sądząc, że to moje decyzje mają wpływ na to jak się potoczy mój los. Dążę do swoich celów i ani moje geny, ani KTOŚ z góry mi nie będzie w tym mieszał.
W związkach też nie uznaję przeznaczenia. Spotyka się dwoje ludzi - chemia, feromony, czasem większe lub mniejsze dopasowanie pod względem charakteru, pracują ciężko (i bezustannie) nad swoim związkiem i pojawia się uczucie miłości. Czasem przetrwa, czasem się rozpada ale potem jest nowy człowiek - nowa szansa. A nie żadne tam czcze !ły o 2 połówkach pomarańczy...

Podpis You'll never know if you don't go,
You'll never shine if you don't glow!
Powrót do góry

Menju

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tyle, ile forma owych jegomości. Puszcza oko
Powrót do góry

Lidia52

Zodiak: Lew

PostWysłany: Nie 10-05-2009, 7:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też uważam,że gdzieś nasze losy są zapisane i tak byc musi.
My możemy tylko sobie swoimi poczynaniami trochę to regulowac,ale
finisz będzie taki jak zapisane. Bardzo szczęśliwa

Podpis chwile są ulotne wspomnienia zostają
Powrót do góry

wiki
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 10-05-2009, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uważam,że każdy ma biała karte,którą sam zapisuje swoimi poczynaniami. Ale odgórnie jest wiadome (nie dla nas) co my z tym zrobimy,bo tak naprawde nam sie wydaję,że mamy rozum i dokonujemy życiowych wyborów.A tak naprawdę wszystko jest już dawno nam przyznane. Puszcza oko
Powrót do góry

dziuba

PostWysłany: Nie 10-05-2009, 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

wiki, czyli...
Nie trzeba więc nic robić w życiu bo np miłość czy sama przyjdzie, tak? Po co się starać, pracować nad sobą, rozwijać się, doskonalić swoje umiejętności., poznawać nowych ludzi. SAMO się zrobi ? Nie trzeba nad uczuciem pracować bo miłość sama się spełni?I nam się WYDAJE że podejmujemy pewne kroki a one nie mają kompletnie wpływu na los?
Mi takie myślenie zupełnie odbierałoby chęć do życia! Skoro wszystko jest zadecydowane beze mnie to moje poczynania nie mają sensu, są nic nie warte...
Przykro musi się żyć z przekonaniem że co byś nie robiła to skoro coś nie jest Ci pisane to nie masz szans tego osiągnąć... Podejrzliwa

Powrót do góry

wiki
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 10-05-2009, 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Źle mnie zrozumiałaś.Chodzi mi o to,że my dokonujemy wyborów,prowadzimy nasze życie tak jak my chcemy,ale to wszystko jest nam pisane.Czyli nam przeznaczone.Możesz myśleć,że ok,to nie zrobię tego tak a zrobie to inaczej,ty sie bijesz z myślami i robisz w końcu tak jak postanowiłaś i właśnie tak Ci to jest zapisane.Trochę to zamotałam,ale takie jest moje zdanie na ten temat. Puszcza oko
Powrót do góry

dziuba

PostWysłany: Nie 10-05-2009, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

wiki to w gruncie rzeczy czy wierzę w przeznaczenie czy nie to i tak nie ma znaczenia Złośliwa
Ja twierdzę że mam wiele decyzji przed sobą i od nich zależy mój los a Ty że to, czy wybierzemy drogę A albo B jest już zadecydowane nawet jak sobie nie zdajemy z tego sprawy :]
No i właściwie wyszło na to samo ;]

Powrót do góry

brunecia

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Nie 11-04-2010, 8:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Przeznaczenie hmm....może powiem tak: jeśli przeznaczenie to obecność dwoje ludzi w odpowiednim czasie i miejscu to istnieje Uśmiechnięta
Powrót do góry

azar

Zodiak: Wodnik

PostWysłany: Wto 11-05-2010, 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja absolutnie nie wierzę. Wszystko, co nas spotyka, to przypadek i choć mamy ograniczone możliwości z różnych względów, to mamy wpływ na to, jak potoczą się nasze losy.

Podpis "Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda."
Powrót do góry

daria31

PostWysłany: Pon 31-05-2010, 9:50    Temat postu: Re Czy istnieje przeznaczenie? Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moim zdaniem istnieje... Wiem to na sobie. tak poznałam męża. Jak się poznaliśmy wiedziałam że będzie moim na zawsze. Zresztą urodziliśmy się w tym samym roku u miesiącu i lężeliśmy po urodzeniu obok siebie... Czy to nie jest przeznaczenie ja myślicie..
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 31-05-2010, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Teraz to tym bardziej wierzę. Uśmiechnięta

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

lady_jagodka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pon 31-05-2010, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja wierze w przeznaczenie- moj mazuwaza ze jestem jego przeznaczeniem, a mianowicie....znamy sie od bardzo bardzo dawna.Zakochal sie we mnie, ale nic z tego nie wypalilo, po 6 latach znow sie spotkalismy i prosze 5 lat malzenstwa i 2 dzieci.

Podpis "Po co te nerwy? Poczucie humoru potrafi wiele rzeczy naprawić. Sprawy wielkie staną się śmiesznie małe. Sprawy przeraźliwie trudne stracą ze swego ciężaru."
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią 16-07-2010, 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Coś gdzieś komuś jest pisane ... tylko jak zwykle nie mnie Uśmiechnięta
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sro 01-09-2010, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

brunecia napisała:
Przeznaczenie hmm....może powiem tak: jeśli przeznaczenie to obecność dwoje ludzi w odpowiednim czasie i miejscu to istnieje Uśmiechnięta

Mama takie samo zdanie na ten temat Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: