Znowu zaprotestuję . Bez przesady. Jest dużo rodzin , gdzie jest dużo kasy i wzajemny szacunek. Moja świeci przykładem.
Wiem ,że jest w niektórych rodzinach zgoda i miłość. Ty ,mówisz z pryzmatu swojej. Jesteś szcześciara i chwała ,Tobie . Wiesz gdym miała taka możliwość i Bóg ,by mnie spytał jakich chcesz rodziców i jakie chcesz rodzeństwo ,napewno miałabym gotową odpowiedź.
Ale ,co mnie cieszy ,że moje życie jest trudne i czasami ciężkie ,ale kocham je ,bo wiem ,że nie za karę tutaj jestem .
Ale ,co mnie cieszy ,że moje życie jest trudne i czasami ciężkie ,ale kocham je ,bo wiem ,że nie za karę tutaj jestem .
Janino. Cudna wypowiedż
Nie tylko mówię o mojej rodzinie. W moim środowisku i sąsiedztwie jest mnówstwo takich rodzin. Czyli miałam szczęście ogólne - przebywać , znać i żyć w środowisku zgodnych i kochających sie rodzin. A piszę to po to- żeby nie uogólniać - jaki ten świat jest zły- w obecnych czasach .
Niestety ale taka jest niestety prawda Żeby nie uogólniać to nie w każdej rodzinie. Tam gdzie jest szacunek i miłość nawet brak pieniędzy nie będzie przeszkodą.
Niestety ale taka jest niestety prawda Żeby nie uogólniać to nie w każdej rodzinie. Tam gdzie jest szacunek i miłość nawet brak pieniędzy nie będzie przeszkodą.
Masz rację Gwiazdeczka wszysatko zależy od tego jacy są nasi rodzice , jaki oni mają stosunek do innych ,bo ,to są piersi nasi wychowawcy, wszystko wynosi z domu.
No wlasnie, wszystko jest pieknie do czasu az nie pojawi sie kasa...
Wtedy juz nie ma znaczenia czy to rodzina czy ktos obcy
Mój tata ma dobrze prosperującą firmę na pieniądze nie narzekamy... i wszystko nam sie układa... kłótnie sa jak w standardowej rodzinie... ale sie kochamy wszyscy i jestesmy zawsze gotowi sobie pomagac
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3