Hmmm, to ja chyba swój też muszę nazwać
Moje Polo kojarzy mi się z jakimś super - bohaterem Ale nic krótkiego nie przychodzi mi na myśl, może od nazwy po prostu Pola albo Polcia
Tak kobieco
łolcia a jeździsz tym samochodem? Zadowolona jesteś?
Mamy go na liście wśród samochodów, które zamierzamy wkrótce kupić.
Nie, a chciałabym Miałam okazję się 2 razy nim przejechać i od tego momentu sobie myślę, że nie ma bardziej idealnego samochodu dla rodziny Tak się go dobrze prowadzi, lekko, przyjemnie i jest taka widoczność cudowna. Tylko, że używek nie ma jeszcze, bo to nowe auto stosunkowo..
No właśnie, dlatego też ciężko znaleść opinie o tym aucie, bo jeszcze mało ludzi nim jeździ.
eee, no sporo osob jezdzi, ja w kazdym razie czesto widuje peugeota 5008 i to prowadzone przez kobiety, o dziwo nie maja problemow z manewrowaniem tym autem, choc jest spore gabarytowo - wiadomo rodzine i zakupy trzeba gdzies pomiescic
eee, no sporo osob jezdzi, ja w kazdym razie czesto widuje peugeota 5008 i to prowadzone przez kobiety, o dziwo nie maja problemow z manewrowaniem tym autem, choc jest spore gabarytowo - wiadomo rodzine i zakupy trzeba gdzies pomiescic
Ja tam szczerze mówiąc to mało widziałam ich na razie na mieście, ale pewnie będzie więcej, bo naprawdę fajne auto. A co do manewrowania to się zgodzę, nie ma z tym problemu mimo, że jest spore. Mi się nim jeździło bardzo dobrze, lepiej niż Volvo c40 i Oplem Zafirą
wiesz, autko jest nowe, naszpikowane wspomaganiami, systemami, dlatego prowadzi sie leciutko . a to ja zapraszam na modlinska, stoi tu sobie jedno przy spozywczym
wiesz, autko jest nowe, naszpikowane wspomaganiami, systemami, dlatego prowadzi sie leciutko . a to ja zapraszam na modlinska, stoi tu sobie jedno przy spozywczym
Zwrócę uwagę jak będę przejeżdżać Na razie jeżdżę autobusem ale już na mnie czeka Golf III.