Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Czw 25-05-2006, 21:10 Temat postu:
Ja jeżdżę głównie autobusem
A jeśli podróżuję z tatą to jestem wożona Fiatem Uno.
Jesli podróżuję z narzeczonkiem to jestem wożona starym maluszkiem (na szczęście już niedługo, bo pod koniec roku kupujemy Opla Corsę )
A my jezdzimy peugeotem 406. Tzn wlasciwie moj maz. Ja do tej pory jezdzilam renault 5, wiekowy, ale kochany. Teraz musze sie przestawic na wieksze auto, czyli tego peugeota.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Mar 2006 Pochwał: 4 Posty: 7410 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 03-06-2006, 16:44 Temat postu:
my dziś pół dnia zjeździliśmy z mężem po salonach samochodowych i komisach
Zakochałam się w nowej toyocie yaris
Tak sobie pomalutku planujemy, że może na początku roku zmienimy nasze auta na większe...
tak szczerze mówiąc załamałam się trochę po kupieniu wózka dla dziecka, w focusie to jeszcze stelaż w całości upchnie się w bagażniku, ja niestety będę zmuszona za każdym razem odkręcać kółka
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Następny
Strona 1 z 17