Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Desperatki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Suzi

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pon 27-04-2009, 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio moj szwagier powiedzial ze moje dwi szwagierki,ja i tesciowa to tak jak te wariatki z tego filmu,moglybysmy sie codziennie spotylac. Śmiejąca się
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
ryskaa

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Sro 28-07-2010, 6:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Najlepszy, najlepszy, najlepszy ! To według mnie jedyny amerykański serial zasługujący na uznanie. Wszystkie inne seriale (Lost, Dexter, House, Weeds, itd) może i były ciekawe przez pierwsze 2-3 sezony ale dalej to takie wymyślanie na siłę żeby było. desperatki jednak mimo 6 sezonów dalej są zabawne i wkręcające. Uśmiechnięta

Podpis "Thanks God, I'm a woman"
r*
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 29-07-2010, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam! Koncze juz niestety 6 sezon, nie wyobrazam sobie co bede pozniej ogladac. I naturalnie utozsamiam sie z jedna z nich. Złośliwa

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam! Ale chyba już 5 sezonu nie widziałam niestety Smutna

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

May, musisz koniecznie zobaczyc, warto. Uśmiechnięta

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 12:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A są dostępne na YT?

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

May, sa na YT i nie tylko. Zaraz wysle Ci PW. Uśmiechnięta

Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja kocham namiętnie Uśmiechnięta. Myślę, że to najlepszy amerykański serial, z sezonu na sezon coraz lepszy - niesamowita sprawa.

Aikaterinko, któraś desperatka? Uśmiechnięta. Ja bardzo lubię Gaby, ale chyba więcej mam z Bree (perfekcjonizm) i trochę z Susan (roztrzepanie) Uśmiechnięta.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari, gdybym miala tylko jedna wybrac to na pewno bylaby to Susan - tak jak ja potrafie sobie zrobic krzywde chyba nikt inny nie potrafi. Puszcza oko Perfekcjonistka tez jestem, ale nie az taka jak Bree. Gaby za bardzo leci na kase. Puszcza oko A Lynette to taka mamusia, moze kiedys poczujemy sie bardziej nia? Złośliwa

Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może Puszcza oko. Każda jest inna, a wszystkie takie podobne do normalnych kobiet. No, może Gaby trochę przesadzona, no aleee Uśmiechnięta.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari, czasem jak na nie patrze i na to co wyczyniaja to az mi sie glupio robi. Śmiejąca się I wiesz co? To jest chyba jedyny serial, na ktorym i smialam sie jak glupia i ryczalam (tez jak glupia). Puszcza oko

Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sob 31-07-2010, 9:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Żebyś wiedziała. Ja zauważyłam, że w każdej serii jest jeden taki mooooooooocny odcinek, że zwykle łzy leją mi się ciurkiem od początku do końca. Na pewno wiesz, o które chodzi Uśmiechnięta. No i wiele scen, które wzruszają i bawią do łez. Szczególnie Susan - ktoś, kto wymyśla jej teksty, powinien dostać nagrodę za scenariusz Uśmiechnięta.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 04-08-2010, 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zakonczylam 6 sezon i... mam niedosyt. Tyle nierozwiazanych spraw. Bardzo chcialabym miec dostep do 7. Niezdecydowana

Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 04-08-2010, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi się nie podobał ostatni odcinek 6 sezonu. Za dużo chcieli pokazać, za dużo wątków poruszyli. Właściwie tylko akcja z Andy była świetnie przeprowadzona. No zobaczymy, co teraz będzie Uśmiechnięta.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 04-08-2010, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Prawda, Andy byla swietna. I cos doprowadzili do konca. I masz racje Mari, mnostwo rzeczy pozaczynali, a tu u nas siodmego sezonu nie widac. Bede musiala poszukac po necie bo jak ogladalam nawet z polskimi napisami to sie czesto lapalam, ze nie czytam (tych bzdur) tylko slucham. Puszcza oko

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 2 z 10

Skocz do: