Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Desperatki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Amneris

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pią 06-08-2010, 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Desperate Housewifes to mój ulubiony serial! Ale muszę przyznać, że nie oglądałam go w telewizji, tylko wszystko w internecie... po prostu tak jest wygodniej, mogę oglądać go kiedy chcę i jak wiele odcinków na raz..

Aikaterina - polecam oglądanie przez internet, to naprawdę jest wygodniejsze, zwłaszcza, jak się nie ma pamięci do tego, w których godzinach serial jest wyświetlany (a ja niestety, nie pamiętam o tym nigdy Płacze lub Bardzo smutna )
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sob 07-08-2010, 10:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Amneris, wlasnie ja tez ogladalam wszystkie serie w Internecie, ale 7 poki co nigdzie nie znalazlam. Czy ona w ogole juz jest? Bo moze po prostu trzeba poczekac. Puszcza oko

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 07-08-2010, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie ma jeszcze Uśmiechnięta. We wrześniu chyba rusza, także spokojnie Uśmiechnięta.
Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 07-08-2010, 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja właśnie oglądam 6 sezon... jest super Bardzo szczęśliwa

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

Suzi

PostWysłany: Sro 25-08-2010, 7:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ogladalam teraz jak bylam w Polsce,kurcze no w jednym odcinku to sam sex byl. Śmiejąca się
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 20-09-2010, 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Za tydzień pierwszy odcinek 7 sezonu Puszcza oko.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 20-09-2010, 13:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ale Wam zazdroszcze... U mnie nawet jakby byly to ja sie nie pisze na ogladanie po niemiecku. Za bardzo cenie sobie ich prawdziwe glosy. Puszcza oko

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 20-09-2010, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mari_cruz napisała:
Za tydzień pierwszy odcinek 7 sezonu Puszcza oko.

Tak? Gdzie? Podejrzliwa Znaczy czy w Polsce gdzies dostępne Bardzo szczęśliwa

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 20-09-2010, 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W sieci, kochana, w sieci Złośliwa. Do Polski dotrze za sto lat Złośliwa.
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 20-09-2010, 21:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W sieci?? Masz linka Mari? Puszcza oko

Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 20-09-2010, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterinko, czy ja wyglądam na pirata? Puszcza oko. Niech pozostanie to pytaniem retorycznym...
Powrót do góry

emylli

Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Czw 23-09-2010, 8:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mari_cruz napisała:
W sieci, kochana, w sieci Złośliwa. Do Polski dotrze za sto lat Złośliwa.

No nie za sto lat. Uśmiechnięta Ja nie ściągam czekam bo w październiku, czyli już za parę dni będzie 7 sezon w nserialach. Jupi! A nawet nie wiecie jak mój chłop czeka... dziwne prawda? Puszcza oko

Podpis Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie.
Powrót do góry

mistle

PostWysłany: Pią 24-09-2010, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Już w niedzielę! Bardzo szczęśliwa
Bardzo lubię ten serial. Wprawdzie wątki kryminalne są dość nędzne i raczej mnie nudzą, ale humor przedni i naprawdę na poziomie. Przy prawie każdym odcinku się dobrze bawię. Takie to babskie, no, polecam.
Powrót do góry

Juliuszova

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pią 24-09-2010, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
Ale Wam zazdroszcze... U mnie nawet jakby byly to ja sie nie pisze na ogladanie po niemiecku. Za bardzo cenie sobie ich prawdziwe glosy. Puszcza oko

Swego czasu, jak hitem był "Sex w wielkim mieście", przyjechała do Polski jedna z głównych aktorek to była w szoku jak się dowiedziała, że w Polsce nie dubbingują tego seriali, tylko cały tekst czyta mężczyzna, jeden i to nawet kobiece kwestie Śmiech do łez

Podpis Julek 10/03/08
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 24-09-2010, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Juliuszova, Niemcy strasznie sie z nas smieja. Puszcza oko Ale takie np. desperatki z niemieckim dubbingiem to koszmar! Pomijajac juz fakt, ze odnosi sie wrazenie, ze wszystkie kobiece role czytaja dwie, maksymalnie trzy osoby. Puszcza oko

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> W telewizji Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 3 z 10

Skocz do: