Wysłany: Pon 31-05-2010, 17:34 Temat postu:
adzia88 napisała:
Alyssa010 a rozmawiałaś o tym z mężem?
Powtórzę pytanie. Porozmawiaj z nim szczerze, bo my nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Skoro i sama tego nie wiesz.
Porozmawiaj i wtedy wróć do nas
Mężczyźni niezbyt chętnie chcą się przyznawać, że nie mają dużych potrzeb seksualnych, bo to podobno obciach. Pewnie ich przesadzone opowieści, przechwałki i podteksty, trochę się przyczyniają do mitu, że facet zawsze chce.
Dziewczyny, rozmawiałam z nim wiele razy na ten temat. Jestesmy ze soba od 3 lat mamy dziecko. Przez pierwszy rok sypial ze mna bardzo czesto,a po roku zaczal tylko raz w miesiacu, albo raz na dwa. Zaczelam z nim duzo rozmawiac, mowil, ze to sie zmieni. I co 2 lata minely i jest coraz gorzej bo spal ostatni raz ze mna w listopadzie.To jest pół roku. To nie jest normalne. Wiem wiem, zze seks nie jest najwazniejszy na swiecie, ale jest wazny, bo oddalamy sie od siebie. nie wiem co robic. Moze macie jakies rady by mozna bylo faceta zachecic??? Boli mnie to strasznie, bo czasami potrafil mi poprostu odmowic gdy cos zaczynalam. Rani to moje uczucia i czuje sie nieatrakcyjna niepozadana przez mojego faceta.
Jesli gość nie jest chory, nie cierpi na jakieś fobie, to chyba ma kochankę. Pogadaj z nim w otwarte karty. Bo raz na pół roku to niezły wyczyn u zdrowego faceta.
No to troche długi odstęp czasu. Podejrzewałabym o kochankę...wkońcu mężczyźni potrzebują bliskośći. Być może zadowala się kimś innym. Byłaby co do niego bardzo podejrzliwa...A jeżeli chcesz wiedzieć o co chodzi to najlepiej z nim szczerze porozmawiaj.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3