| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Em_S

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 08 Wrz 2008 Posty: 42 Skąd: z mojego pokoju :)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Oczko Przyjaciółka Forum

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 16 Lip 2008 Pochwał: 4 Posty: 7130 Skąd: miasto portowe
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Em_S

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 08 Wrz 2008 Posty: 42 Skąd: z mojego pokoju :)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gieniusia Moderatorka

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 26 Wrz 2007 Posty: 7239 Skąd: Neverland
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Em_S

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gieniusia Moderatorka

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tatiana

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 12 Lip 2008 Pochwał: 1 Posty: 281
|
Wysłany: Wto 09-09-2008, 17:22 Temat postu: |
|
|
Nie jestem fanką Dody,nie podoba mi sie jej styl ubierania,zbyt kiczowaty jak dla mnie,nie lubie tipsów,gorsetów,rózowych butów do kolan,zdecydowanie nie mój styl...ale ...uważam ze jest piękną kobietą,nie jakims anorektycznym wieszakiem,tylko piękna,zgrabną kobietą,ma doskonały głos i umie spiewac.Jest silna psychicznie,konsekwentna i robi co do niej nalezy.Trzeba przyznac ze ma smykałke do robienia kariery i promowania własnej osoby.Myśle ze na polskim rynku muzycznym jest pewnego rodzaju gwiazdą,mozna ja uznac za gwiazde,choc ja osobiscie nie przepadam za jej repertuarem i rodzajem muzyki który wykonuje.Co do jej wypowiedzi...no cóz...taki sobie narzuciła styl bycia i w nim trwa,moze to tylko publiczny wizerunek,troche szokujacy ale przyciagajacy uwage.Mysle ze ona dobrze wie co robi. |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika2222 Moderatorka

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9295 Skąd: stąd co zwykle ;)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zuzia Fruzia Przyjaciółka Forum

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 608
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Em_S

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika2222 Moderatorka

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9295 Skąd: stąd co zwykle ;)
|
Wysłany: Sro 10-09-2008, 12:02 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Em_S

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gieniusia Moderatorka

|
Wysłany: Sro 10-09-2008, 12:12 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jotemka

|
Wysłany: Sob 04-10-2008, 6:23 Temat postu: |
|
|
Ogladaliscie wczoraj gwiazdy tańczą na lodzie?
Nie wiem czy doda robi to pod publike....bo menager jej każe , czy taka juz jest.
Ale zdenerwowało mnie jak najezdzała na Steczkowską  i to za nic
Jolanta troche jej przygadała i dobrze!!!!!!!!
Może ona jeszcze istnieje w mediach bo ....ludzie lubią te jej cięte riposty i obrzucanie innych błotem  |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agata Przyjaciółka Forum

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|