Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Doda
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Em_S

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja mam o niej jak najbardziej pozytywne zdanie. Pochodzimy z jednego miasta i to nie dużego. Naprawdę trzeba mieć głowę na karku, żeby się wybić i zrobić taką karierę. Bo nie da się ukryć sukces odniosła i to porządny. I może czasem wypowiada się chamsko ale popatrzcie na inne gwiazdy, które np wpadają w problemy alkoholowe narkotyki i tym podobne nałogi. Głos ma, figurę ma i urodę. Czego chcieć więcej jeśli chodzi o wygląd. Nie jedna młoda kobieta chciałaby wyglądać jak ona... To jest moje zdanie...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak, ja też uważam że mimo czasem głupkowatych wypowiedzi to bardzo ją lubię. Chętnie słucham jej piosenek i uważam ją za jedną z najpiękniejszych kobiet.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Em_S

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 14:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak, muzyka bardzo wpadająca w ucho Uśmiechnięta i wiele osób tak uważa, wystarczy spojrzeć ile nagród ciągle zgarnia. Ludzie krytykują ale i słuchają Puszcza oko
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja zdecydowanie nie chciałabym wyglądać tak jak Doda. Blondynką może być każda z nas, każda z nas może się naszpikować silikonem i każda z nas może nosić kiczowate stroje.
Wolę naturalną urodę i naturalne piękno, które na pewno jest w każdej z nas. Puszcza oko

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Em_S

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Doda bez makijażu w dalszej ciągu pozostaje ładna. Makijaż podkreśla urodę ale z brzydkiej kobiety nie zrobi pięknej. A my tak naprawdę nie widzimy jak Doda wygląda na co dzień. No i ma taką pracę... Wygląd sceniczny odbiega od stroju i makijażu w którym np chodzą pracownice banku... No i ma swój styl, a to jest ważne. Bo ile mamy takich miękkich gwiazdek, raz taka raz taka, które gonią nie wiadomo za czym i są znane z tego, że są znane...
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 15:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Właśnie Doda bez makijażu nie jest Dodą tylko staje się Dorotą.
A według mnie makijaż jest po to by też pomóc tym mniej urodziwym kobietom. Puszcza oko

Powrót do góry

tatiana

Zodiak: Lew
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie jestem fanką Dody,nie podoba mi sie jej styl ubierania,zbyt kiczowaty jak dla mnie,nie lubie tipsów,gorsetów,rózowych butów do kolan,zdecydowanie nie mój styl...ale ...uważam ze jest piękną kobietą,nie jakims anorektycznym wieszakiem,tylko piękna,zgrabną kobietą,ma doskonały głos i umie spiewac.Jest silna psychicznie,konsekwentna i robi co do niej nalezy.Trzeba przyznac ze ma smykałke do robienia kariery i promowania własnej osoby.Myśle ze na polskim rynku muzycznym jest pewnego rodzaju gwiazdą,mozna ja uznac za gwiazde,choc ja osobiscie nie przepadam za jej repertuarem i rodzajem muzyki który wykonuje.Co do jej wypowiedzi...no cóz...taki sobie narzuciła styl bycia i w nim trwa,moze to tylko publiczny wizerunek,troche szokujacy ale przyciagajacy uwage.Mysle ze ona dobrze wie co robi.
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 17:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

gieniusia napisała:
Ja zdecydowanie nie chciałabym wyglądać tak jak Doda. Blondynką może być każda z nas, każda z nas może się naszpikować silikonem i każda z nas może nosić kiczowate stroje.
Wolę naturalną urodę i naturalne piękno, które na pewno jest w każdej z nas. Puszcza oko

Gieniusia chylę czoła Klaszcze Bardzo fajnie to ujęłaś i zawarłaś w tych słowach moje zdanie Bardzo uśmiechnięta

Ja na temat Dody powiem tak: piosenki ma fajne, teksty niegłupie. Ale jej zachowanie jest już beznadziejne... Może prywatnie jest fajna, mądra itp., ale w mediach tego nie widać... Ja takiego zachowania nie pochwalam

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Zuzia Fruzia
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 17:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dla mnie wizerunek Dody jest nie do przyjęcia. Nie jestem w stanie zachwycać się ludźmi nie posiadającymi żadnej kultury osobistej, taktu i wyczucia. A uroda.... zbyt wypracowana, nienaturalna, ot plastikowa lala.

Podpis Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić,
bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny.
(Hemingway)
Powrót do góry

Em_S

PostWysłany: Wto 09-09-2008, 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czyli ile osób tyle opinii Uśmiechnięta Jedno jest pewne, Doda wzbudza wiele emocji i chyba o to właśnie jej chodzi. Co do tego myślę, że się ze mną zgodzicie? Uśmiechnięta
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 10-09-2008, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Em_S napisała:
Czyli ile osób tyle opinii Uśmiechnięta Jedno jest pewne, Doda wzbudza wiele emocji i chyba o to właśnie jej chodzi. Co do tego myślę, że się ze mną zgodzicie? Uśmiechnięta

I tu się zgodzę Bardzo szczęśliwa Nie ważne jak mówią, ważne żeby mówili Puszcza oko

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Em_S

PostWysłany: Sro 10-09-2008, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak się chyba sukces robi w show-biznesie... Dlatego ja biznes to i może ale nie show Puszcza oko
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sro 10-09-2008, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Em_S napisała:

To racja. Osiągnęła mistrzowski poziom w robieniu szumu wokół siebie i zwracaniu na siebie maksymalnej ilości uwagi. Puszcza oko

Powrót do góry

jotemka

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 6:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ogladaliscie wczoraj gwiazdy tańczą na lodzie?
Nie wiem czy doda robi to pod publike....bo menager jej każe , czy taka juz jest.
Ale zdenerwowało mnie jak najezdzała na Steczkowską Zszokowana i to za nic Diablica lub Bardzo wściekła
Jolanta troche jej przygadała i dobrze!!!!!!!!
Może ona jeszcze istnieje w mediach bo ....ludzie lubią te jej cięte riposty i obrzucanie innych błotem Neutralna
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 6:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie się tam właśnie podobało jak się sprzeczała z Justyną Steczkowaską Uśmiechnięta

A co do Joli Rutowicz to wydaje mi się, że to ona zaczęła... Ale to już w innym temacie należałoby się wypowiedzieć Puszcza oko

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 15 z 20

Skocz do: