Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Doda
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jasylwia
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 6:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Media dzisiaj robią swoje.
Aby utrzymać się na rynku medialnym - nie tak łatwo.
Jeśli chodzi o Dodę- dla mnie styl jej- to co wszystko już wcześniej ujęte było- to nie dla mnie- ja jestem prosta dziewczyną- ale uważam - iż jest gwiazdą- która zna cała Polska- mniej czy bardziej wykreowana, mniej czy bardziej wulgarną - jednak lubię ja. Uważam iż jej wypowiedzi są takie- jakich dzisiejszy świat potrzebuje, do tego jest mądra, ma piekny głos, dobrze czuję się przed kamerą, jest ładna(bez makijażu- jako skromna! kobieta) także....Doda zawsze jest Doda-
Dla mnie jej cięty język - to kreacja medialna- duzo teraz takich na topie- Wojewódzki, Pieróg, i robią karierę.
Jednk mnie draźni- w tym temacie napisze, Rutowicz J. - kto ja wybrał do telewizji, kto jej płaci- przecież BB- było - tyle uczestników- a dziewczyna teraz robi karierę w lateksie- czy My potrzebujemy takich gwiazd? Na to idą pieniądze....dla mnie to nieporozumienie....Przepraszam za mały ot
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
magdakow

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Nie 05-10-2008, 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę, że każdy by się zgodził z tym, że Doda jest utalentowana. Nie dość, że ładnie śpiewa to jeszcze umie to sprzedać. Myślę, że jako grzeczna dziewczynka w spódnicy za kolanko nie osiągnęłaby tego co ma teraz.. Mi tam nawet nie przeszkadzają jej wypowiedzi, niech sobie gada, ale rodzicom jako koleżanki bym nie przedstawiła ( żeby czegoś nie chlapnęła ) Śmiejąca się

Podpis Thank God I'm a woman!

14.07.2005 Uśmiechnięta 14.07.2010
Powrót do góry

sylla

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 20-10-2008, 0:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubię twórczość Doroty .
Lubię ją za to jaka jest,jak śpiewa ,jak się ubiera.
Dzisiejszy świat potrzebuje takiej kobiety ,piosenkarki.
Faceci patrzą na nią z pożądaniem kobiety jej zazdroszczą.
Cały czas się o niej mówi .Nie ważne ,czy dobrze ,czy źle.
Gdzieś czytałam :..nie ważne jak o tobie mówią ,ważne że w ogóle mówią..
Podobno to świadczy o sławie.
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Pią 07-11-2008, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A podobno Doda wróciła do Radzia!! Diablica lub Bardzo wściekła
źródło: www.pudelek.pl
Powrót do góry

Anielica

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 11-11-2008, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie przeczytałam wszystkich opinii, ale widzę,że duża część pozytywnych.

I moja jest pozytywna. Głos dziewczyna ma - niezaprzeczalnie.

Może nie zawsze wypowiada się "wzorcowo", ale widać ,to jej pomysł na siebie i dobrze na tym wychodzi Uśmiechnięta
Manipuluje mediami jak chce i robi co chce. Nie jedną kobietę na to nie stać.

A oglądałyście jej wywiad dla KKP na plejada.pl ?
Warto zobaczyć, kolejny raz pokazała, ze mądrze myśli, a reszta to sceniczna kreacja.
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Pią 01-05-2009, 16:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Widziałam dzisiaj "Lekcję stylu"(prowadzi ją J.Kwaśniewska) z Dodą. Normalnie zderzenie dwóch światów i klasy z tandetą.. Doda głos ma niezaprzeczalnie ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że nic poza tym.. (oprócz sylikonu Puszcza oko)
Powrót do góry

dziuba

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 04-05-2009, 23:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Doda = Kariera bezguścia.
Dla mnie Doda to wyznacznik totalnej tandety i kiczu. Jej długi staż "na świeczniku", nagrody itp to jednak przykry wyznacznik niskiego poziomu polskiej kultury. Przykro patrzeć że taka Doda gdzieś tam promuje nasz kraj. Smutne, że społeczeństwo nagradza i lubuje się w takich pożal się boże"gwiazdach".

Lansowanie się na kąśliwych tekstach, rzucanie mięsem przed kamerami? Bardziej żenada, brak wychowania i kultury osobistej niż szczerość do bólu.
Teksty piosenek? Płytkie. 'Nie martw się, uśmiechnij się..." Życiowe jak ch.......
Muzyka? Na pewno ma dobrych muzyków u siebie w zespole. Nie wnikam kto komponuje. Zresztą ostatnio było ostro bo okazało się że jeden z jej przebojów to cover innej skandynawskiej grupy. No cóż...poniżej krytyki.
Pojawianie się na okładce brukowca co tydzień nie jest wyznacznikiem talentu a sprzedawaniem siebie. Patrząc na taką, nie wiem, czy jest coś czego by dla pieniędzy nie zrobiła...
Do mnie blond show-biznes ze sztucznymi balonami i w pasku na biodrach zamiast spódniczki nie przemawia...

Podpis You'll never know if you don't go,
You'll never shine if you don't glow!
Powrót do góry

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 05-05-2009, 6:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tam ją lubięUśmiechnięta.

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

ladylady

Zodiak: Wodnik

PostWysłany: Nie 16-08-2009, 1:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ladniejsza byla kiedy wystepowala w barze. w ckm-ie to juz nie to samo,cala sztuczna

Podpis Kocham zycie bo dalo mi Ciebie....
Powrót do góry

green

PostWysłany: Nie 16-08-2009, 14:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A może chodzi o to, że była młodsza? Puszcza oko (moim zdaniem w Virgin grała lepszą muzykę)
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 16-08-2009, 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio odniosłam wrażenie, że ma sztuczne usta. Jakby pełniejsze i nienaturalne.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

green

PostWysłany: Pon 17-08-2009, 0:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czasem może być to efekt makijażu, a na zdjęciach może wyglądac inaczej
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 17-08-2009, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A poza tym w tych czasach strzykaweczka i kwas w usta robią swoje, minutka i już ma się wymarzone i pełne Bardzo szczęśliwa.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

alanml

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 17-08-2009, 15:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

green napisała:
(moim zdaniem w Virgin grała lepszą muzykę)

Ja też wolałam ją w Virgin. Ta muzyka miała power. teraz to zwykly popik się robi.
Powrót do góry

gosiak40

Zodiak: Wodnik

PostWysłany: Czw 27-08-2009, 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ma możliwości głosowe,figurę też niczego sobie,jest młoda i przebojowa.Wie czego chce i dąży do obranego celu z konsekwencją ,w całym tego słowa znaczeniu.Nie lubię jej końskiego śmiechu ale to już kwestia gustu.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następny
Strona 16 z 20

Skocz do: