Moim zdaniem teraz nie idzie w kierunku, w którym sama by siebie widziała. Idzie w kierunku skandalu, tandeciarstwa i muzyczki pop. Bo to się sprzedaje.
Doda dla mnie to sztuczna,silikonowa,wulgarna osoba,która wszędzie gdzie się pojawi wywołuje skandale i obraża innych. Jedynie co umie robić to śpiewać,bo głos ma naprawde ładny i nawet nieraz słucham jej niektórych piosenek.
Doda - świetny głos , cudna figurka,myślę że zna swoją wartość , obrała taki image sceniczny i tego się trzyma.Jaka jest naprawdę tego nie wiemy, ale wydaje się że dziewczyna wie czego chce i napewno dąży do zrealizowania swoich marzeń, planów .Myślę że nie jedna z nas chciałaby być jak Doda i nie chodzi mi tylko o urodę ale też o przebojowość i ogromne poczucie wlasnej wartości .
Ja tez mysle, ze to tylko image sceniczny. I sadze, ze w rzeczywistosci jest normalna dziewczyną. Jakby nie patrzec to chyba dobrze to wymyslila, bo zarabia swoja osoba takie pieniadze, ze az glowa boli
Wysłany: Pią 22-01-2010, 17:08 Temat postu:
Doda ma fajna figurke,owszem ,ale ten jej image sceniczny woła o pomstę do nieba.Takie jest moje zdanie.Chociaż glos ma mocny to teksty jej piosenek nie są rewelacyjne.
Widziałyscie zdjęcie Dody bez makijażu i bez obróbki?
Ja tak i uważam, że pod względem urody jest przeciętna. Nie jest brzydka, ale też nie jest naturalna pięknością.
Figura owszem, świetna. Tylko nikt nie mówi o tym ile godzin dziennie laska spędza na siłowni i jakiej diety się trzyma
Każda z nas mogłaby mieć taką figurę, gdybyśmy tylko się postarały
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 20 Lip 2009 Posty: 715 Skąd: ROMANTYCZKA - Z OKOLIC gór ;)
Wysłany: Wto 16-02-2010, 12:38 Temat postu:
green napisała:
Moim zdaniem teraz nie idzie w kierunku, w którym sama by siebie widziała. Idzie w kierunku skandalu, tandeciarstwa i muzyczki pop. Bo to się sprzedaje.
I ja z tobą sie zgodzę i wg mnie np jest z Nergalem tylko dlatego by zaistnieć. I to pewnie pod wpływem niego sie zmieniła. Osobiście nie lubie jej zachowania, tego wstrętnego śmiechu i wogole jej nie lubie..
Ps. Co najgorsze co może zrobić mężczyzna by cie poderwać do porównać do niej!
Zauważyłam, że przy Adamie Darskim się uspokoiła. Ogólnie nie lubię jej pseudonimu, ma takie piękne imię {moje trzecie}: Dorota. "Doda", sama ksywka brzmi głupio, tak można wołać do psa lub nazwać tak maskotkę, czy coś. Głos podoba mi się od niej, nawet nie przeszkadza mi słyszalna wada wymowy, którą ma straszną... Jest bardzo niska, z tego co słyszałam, bo moi rodzice byli na jej koncercie. Nie rozumiem tylko jej postawy- ma chory kręgosłup, już raz wypadł jej dysk i nie obyło się bez komplikacji zdrowotnych. Ma nie nosić szpilek, ale nie stosuje się do zaleceń lekarza. Boję się o jej zdrowie, ona nie rozumie, że może sobie zniszczyć karierę i życie przez olewanie sobie porad osoby, która przecież lepiej się na tym zna... Widziałam jej zdjęcie, na którym zmienia płaskie obuwie na szpileczki kilkunastometrowe. Sądzę, że ma kompleks niższości, dlatego ubiera takie buty. To najbardziej kontrowersyjna gwiazda polskiego show biznesu. Jest piękna, tylko szkoda, że lata ciągle jak ten pajac umalowana.
Swoją drogą, poznalibyście ją tutaj:
Bo ja nie.
I porównajmy sobie powyższe zdjęcie z tym:
No niestety, tutaj retusz wchodzi w grę. Sądzę, że gdybyśmy ją zobaczyli od razu po wstaniu z łóżka, to bylibyśmy bardzo zdziwieni. Nogi ma super, biodra tak samo, nie wspominając o piersiach, tylko szkoda, że to nie od Boga... Tylko od chirurga.
Nie mnie jednak, Doda się zmieniła na lepsze i nikt mi nie powie, że tak nie jest. Pamiętam ją w "Barze", nie umiała się ubrać, rżała jak koń, makijaż miała fatalny...
Oto ona z tamtego okresu. Nie wiem ile ma tu lat, 20?
I porównajmy teraz z obecnym
Po tej metodzie porównawczej widać gołym okiem, że zrobiła sobie usta... wszczepiając do nich kolagen.
Doda ma dość wyzywającą urodę, ale tylko ... na zdjęciu i w telewizji. Szczerze, ona sama w sobie wzbudza zamieszanie, nie musiałaby nagrywać żadnych piosenek, po prostu ma tak silną, elektryzującą osobowość, że starczyłaby mi jako dodatek do bogatego męża. Ale ona jest przedsiębiorcza. Chce być sławna. I to jej się chwali.
Niestety, żadna piosenka od niej mi się jakoś nie podoba, nie zachwycam się również nad jej tekstami, które są dziecinne. Może, skoro zmieniła wizerunek na ostrzejszy, to zrobi to samo z muzyką...
Wysłany: Sob 14-08-2010, 8:20 Temat postu:
Szukałam i znalazłam "wielką polską gwiazdę"
Moja opinia na jej temat nie będzie pewnie zaskakująca no ale:
Głoś ma - jedyny jej plus
Zacytuje Wiśniewskiego "mnie doda do szczęścia nie jest potrzebna"
Co do reszty to tak: jest jak kserokopiarka tzn nie ma własnego stylu ciągle kogoś kopiuje. jej nowa ofiara to lady gaga. Robi wszystko na pokaz, tylko po to żeby się o niej mówiło ( bo nie kojarzę żeby coś w od dłuższego czasu nagrała) Ciągle wdaje się w kłótnie z innymi- co najwyraźniej też jest po to żeby o niej "gadali"
Rozbraja mnie jej mowa(akcentowanie każdego słowa na ą ę)
Robi z siebie wszechwiedzącą,
A najgorsze jest to ze głupie małolaty się na niej wzorują, mam nadzieje ze z wiekiem zmądrzeją i nie będzie więcej kopii aktualnej lady Dody
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Sie 2010 Posty: 50
Wysłany: Czw 19-08-2010, 19:04 Temat postu:
Szczerze mówiąc piosenek Dody nie kojarzę kompletnie. Nie wiem, czy zdołałabym wymienić więcej niż 3, góra 4 tytuły. Trzeba jednak przyznać, że w Polsce nie ma żadnej wokalistki równej Dodzie pod względem wizerunku i robienia show. Jest postacią najbardziej wyrazistą spośród całego tego naszego "showbiznesowego" podwórka.