Zauważyłam, że przy Adamie Darskim się uspokoiła. Ogólnie nie lubię jej pseudonimu, ma takie piękne imię {moje trzecie}: Dorota. "Doda", sama ksywka brzmi głupio, tak można wołać do psa lub nazwać tak maskotkę, czy coś. Głos podoba mi się od niej, nawet nie przeszkadza mi słyszalna wada wymowy, którą ma straszną... Jest bardzo niska, z tego co słyszałam, bo moi rodzice byli na jej koncercie. Nie rozumiem tylko jej postawy- ma chory kręgosłup, już raz wypadł jej dysk i nie obyło się bez komplikacji zdrowotnych. Ma nie nosić szpilek, ale nie stosuje się do zaleceń lekarza. Boję się o jej zdrowie, ona nie rozumie, że może sobie zniszczyć karierę i życie przez olewanie sobie porad osoby, która przecież lepiej się na tym zna... Widziałam jej zdjęcie, na którym zmienia płaskie obuwie na szpileczki kilkunastometrowe. Sądzę, że ma kompleks niższości, dlatego ubiera takie buty. To najbardziej kontrowersyjna gwiazda polskiego show biznesu. Jest piękna, tylko szkoda, że lata ciągle jak ten pajac umalowana.
Swoją drogą, poznalibyście ją tutaj:
Bo ja nie.
I porównajmy sobie powyższe zdjęcie z tym:
No niestety, tutaj retusz wchodzi w grę. Sądzę, że gdybyśmy ją zobaczyli od razu po wstaniu z łóżka, to bylibyśmy bardzo zdziwieni. Nogi ma super, biodra tak samo, nie wspominając o piersiach, tylko szkoda, że to nie od Boga... Tylko od chirurga.
Nie mnie jednak,
Doda się zmieniła na lepsze i nikt mi nie powie, że tak nie jest. Pamiętam ją w "Barze", nie umiała się ubrać, rżała jak koń, makijaż miała fatalny...
Oto ona z tamtego okresu. Nie wiem ile ma tu lat, 20?
I porównajmy teraz z obecnym
Po tej metodzie porównawczej widać gołym okiem, że zrobiła sobie usta... wszczepiając do nich kolagen.
Doda ma dość wyzywającą urodę, ale tylko ... na zdjęciu i w telewizji. Szczerze, ona sama w sobie wzbudza zamieszanie, nie musiałaby nagrywać żadnych piosenek, po prostu ma tak silną, elektryzującą osobowość, że starczyłaby mi jako dodatek do bogatego męża. Ale ona jest przedsiębiorcza. Chce być sławna. I to jej się chwali.
Niestety, żadna piosenka od niej mi się jakoś nie podoba, nie zachwycam się również nad jej tekstami, które są dziecinne. Może, skoro zmieniła wizerunek na ostrzejszy, to zrobi to samo z muzyką...
poprawiłam linki