Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Doda
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
green

PostWysłany: Nie 30-08-2009, 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moim zdaniem teraz nie idzie w kierunku, w którym sama by siebie widziała. Idzie w kierunku skandalu, tandeciarstwa i muzyczki pop. Bo to się sprzedaje.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

PeterSailor Allegro
Betii

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 12-11-2009, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Doda dla mnie to sztuczna,silikonowa,wulgarna osoba,która wszędzie gdzie się pojawi wywołuje skandale i obraża innych. Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Jedynie co umie robić to śpiewać,bo głos ma naprawde ładny i nawet nieraz słucham jej niektórych piosenek. Neutralna

Podpis ''Śpieszmy się kochać ludzi,
tak szybko odchodzą''- Ks.Jan Twardowski. Życie jest piękne,ciesze się życiem w zdrowiu.
Powrót do góry

Gaga37

Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 17-11-2009, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dla mnie to kompletne tandetne dno, ale to jej problem
Powrót do góry

joleczka

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Doda - świetny głos , cudna figurka,myślę że zna swoją wartość , obrała taki image sceniczny i tego się trzyma.Jaka jest naprawdę tego nie wiemy, ale wydaje się że dziewczyna wie czego chce i napewno dąży do zrealizowania swoich marzeń, planów .Myślę że nie jedna z nas chciałaby być jak Doda i nie chodzi mi tylko o urodę ale też o przebojowość i ogromne poczucie wlasnej wartości .
Powrót do góry

liva

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tez mysle, ze to tylko image sceniczny. I sadze, ze w rzeczywistosci jest normalna dziewczyną. Jakby nie patrzec to chyba dobrze to wymyslila, bo zarabia swoja osoba takie pieniadze, ze az glowa boli Złośliwa

Podpis Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą .
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Doda ma fajna figurke,owszem ,ale ten jej image sceniczny woła o pomstę do nieba.Takie jest moje zdanie.Chociaż glos ma mocny to teksty jej piosenek nie są rewelacyjne. Bardzo uśmiechnięta
Powrót do góry

Perfacja

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Widziałyscie zdjęcie Dody bez makijażu i bez obróbki?
Ja tak i uważam, że pod względem urody jest przeciętna. Nie jest brzydka, ale też nie jest naturalna pięknością.
Figura owszem, świetna. Tylko nikt nie mówi o tym ile godzin dziennie laska spędza na siłowni i jakiej diety się trzyma Uśmiechnięta
Każda z nas mogłaby mieć taką figurę, gdybyśmy tylko się postarały Uśmiechnięta
Powrót do góry

NIKITA

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

green napisała:
Moim zdaniem teraz nie idzie w kierunku, w którym sama by siebie widziała. Idzie w kierunku skandalu, tandeciarstwa i muzyczki pop. Bo to się sprzedaje.

I ja z tobą sie zgodzę i wg mnie np jest z Nergalem Crazy tylko dlatego by zaistnieć. I to pewnie pod wpływem niego sie zmieniła. Osobiście nie lubie jej zachowania, tego wstrętnego śmiechu i wogole jej nie lubie..

Ps. Co najgorsze co może zrobić mężczyzna by cie poderwać do porównać do niej! Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła Diablica lub Bardzo wściekła

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

Kate29

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Doda- Głos i świetna figura cala reszta czysty marketing - dużo , kiczowato,krzykliwie byle się sprzedało

Podpis Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.
Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry

Joan

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 17:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedyś sluchałam teraz już nie slucham komercyji

ale muszę przyznać że niektóre piosenki były fajne i ma świetny głos

Podpis Trzeba się kształcić aby stac się zajmującym towarzyszem dla samego siebie ( Kotarbiński)
codziennie nowy wpis na blogu
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

tortilla54

PostWysłany: Sob 27-02-2010, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ma fajny glos,z zachowania to już gorzej...

Podpis 6 grudnia 2007 :* <3
Powrót do góry

niuńka

PostWysłany: Sro 31-03-2010, 7:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Na początku myślałam,ze ta jej głupota jest wymyślana na potrzeby ale jak oglądnełam ostatni odcinek Tylko Nas Dwoje to zmieniłam zdanie.

Podpis 6 grudnia 2007r :*
Since this December my life is changing.
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 02-07-2010, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zauważyłam, że przy Adamie Darskim się uspokoiła. Ogólnie nie lubię jej pseudonimu, ma takie piękne imię {moje trzecie}: Dorota. "Doda", sama ksywka brzmi głupio, tak można wołać do psa lub nazwać tak maskotkę, czy coś. Głos podoba mi się od niej, nawet nie przeszkadza mi słyszalna wada wymowy, którą ma straszną... Jest bardzo niska, z tego co słyszałam, bo moi rodzice byli na jej koncercie. Nie rozumiem tylko jej postawy- ma chory kręgosłup, już raz wypadł jej dysk i nie obyło się bez komplikacji zdrowotnych. Ma nie nosić szpilek, ale nie stosuje się do zaleceń lekarza. Boję się o jej zdrowie, ona nie rozumie, że może sobie zniszczyć karierę i życie przez olewanie sobie porad osoby, która przecież lepiej się na tym zna... Widziałam jej zdjęcie, na którym zmienia płaskie obuwie na szpileczki kilkunastometrowe. Sądzę, że ma kompleks niższości, dlatego ubiera takie buty. To najbardziej kontrowersyjna gwiazda polskiego show biznesu. Jest piękna, tylko szkoda, że lata ciągle jak ten pajac umalowana.
Swoją drogą, poznalibyście ją tutaj:

Bo ja nie.

I porównajmy sobie powyższe zdjęcie z tym:

No niestety, tutaj retusz wchodzi w grę. Sądzę, że gdybyśmy ją zobaczyli od razu po wstaniu z łóżka, to bylibyśmy bardzo zdziwieni. Nogi ma super, biodra tak samo, nie wspominając o piersiach, tylko szkoda, że to nie od Boga... Tylko od chirurga.

Nie mnie jednak, Doda się zmieniła na lepsze i nikt mi nie powie, że tak nie jest. Pamiętam ją w "Barze", nie umiała się ubrać, rżała jak koń, makijaż miała fatalny...

Oto ona z tamtego okresu. Nie wiem ile ma tu lat, 20?

I porównajmy teraz z obecnym

Po tej metodzie porównawczej widać gołym okiem, że zrobiła sobie usta... wszczepiając do nich kolagen.

Doda ma dość wyzywającą urodę, ale tylko ... na zdjęciu i w telewizji. Szczerze, ona sama w sobie wzbudza zamieszanie, nie musiałaby nagrywać żadnych piosenek, po prostu ma tak silną, elektryzującą osobowość, że starczyłaby mi jako dodatek do bogatego męża. Ale ona jest przedsiębiorcza. Chce być sławna. I to jej się chwali.
Niestety, żadna piosenka od niej mi się jakoś nie podoba, nie zachwycam się również nad jej tekstami, które są dziecinne. Może, skoro zmieniła wizerunek na ostrzejszy, to zrobi to samo z muzyką...

poprawiłam linki

Podpis Staram się bardzo powiedzieć sobie, że ciebie już nie ma
I chociaż wciąż jesteś ze mną
od samego początku byłam samotna
Evanescence- Mój nieśmiertelny
Powrót do góry

ewa0302

PostWysłany: Sob 14-08-2010, 8:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szukałam i znalazłam "wielką polską gwiazdę"
Moja opinia na jej temat nie będzie pewnie zaskakująca no ale:
Głoś ma - jedyny jej plus
Zacytuje Wiśniewskiego "mnie doda do szczęścia nie jest potrzebna"
Co do reszty to tak: jest jak kserokopiarka tzn nie ma własnego stylu ciągle kogoś kopiuje. jej nowa ofiara to lady gaga. Robi wszystko na pokaz, tylko po to żeby się o niej mówiło ( bo nie kojarzę żeby coś w od dłuższego czasu nagrała) Ciągle wdaje się w kłótnie z innymi- co najwyraźniej też jest po to żeby o niej "gadali"
Rozbraja mnie jej mowa(akcentowanie każdego słowa na ą ę)
Robi z siebie wszechwiedzącą,
A najgorsze jest to ze głupie małolaty się na niej wzorują, mam nadzieje ze z wiekiem zmądrzeją i nie będzie więcej kopii aktualnej lady Dody

Podpis inlove"upita szczęściem, naćpana marzeniami"inlove
Powrót do góry

Monia :)

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 19-08-2010, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szczerze mówiąc piosenek Dody nie kojarzę kompletnie. Nie wiem, czy zdołałabym wymienić więcej niż 3, góra 4 tytuły. Trzeba jednak przyznać, że w Polsce nie ma żadnej wokalistki równej Dodzie pod względem wizerunku i robienia show. Jest postacią najbardziej wyrazistą spośród całego tego naszego "showbiznesowego" podwórka.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Następny
Strona 17 z 18

Skocz do: