Doda robi wkoło siebie szum celowo, bo taki jest showbiznes.
Kolega, który jest menagerem kilku zespołów miał okazję z nią osobiście rozmawiać i (mimo iż to bardzo wymagający człowiek) stwierdził, że to bardzo inteligentna osoba.
Współczuje jej teraz choroby ukochanego (oczywiście jeśli te doniesienia to prawda).
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Sie 2010 Posty: 366
Wysłany: Czw 19-08-2010, 18:29 Temat postu:
adzia88 napisała:
Doda robi wkoło siebie szum celowo, bo taki jest showbiznes
Dokładnie! I tylko ona jedna, jedyna potrafi zrobić taki szum i wykorzystać go w taki sposób, żeby było o niej głośno, żeby ludzie przychodzili na jej koncerty i kupowali jej płyty. Myślę, że prywatnie nie jest taka głupia, na jaką wygląda. Właściwie jestem tego pewna. Z resztą Nergal to bardzo inteligentny facet i z pustą laleczką raczej by się nie związał
Jak już pisałam wcześniej piosenek Dody nie znam, z resztą to zupełnie nie moja muzyka, ale jestem pod wrażeniem tego, co osiągnęła w Polsce.
Wczoraj widziałam jej występ z okazji 40lecia TVP2. To już nie jest "ta Doda". Zawsze krzykliwa, pełno szumu i zamieszania wokół niej, a teraz miała oczy takie przygaszone jakby nie obecne, kiedyś dawała wszystko z siebie na koncertach a teraz wygląda jakby tam była ciałem ale duchem zupełnie gdzie indziej.
Wczoraj widziałam jej występ z okazji 40lecia TVP2. To już nie jest "ta Doda". Zawsze krzykliwa, pełno szumu i zamieszania wokół niej, a teraz miała oczy takie przygaszone jakby nie obecne, kiedyś dawała wszystko z siebie na koncertach a teraz wygląda jakby tam była ciałem ale duchem zupełnie gdzie indziej.
Tez to wczoraj oglądałam i mam dokładnie te same odczucia!
Nie widziałam tego, ale Doda też człowiek. Najwidoczniej choroba ukochanego bardzo ją przybiła.
No nie wiem. Jakoś nie do końca wierzę w tą przemianę Dody.
Na pewno cierpi, śmiertelna choroba ukochanego to okropny cios, ale coś za dużo jej w mediach...
Dzisiaj czytałam z nią wywiad we 'Wproście' i naprawdę widać, że ją to wszystko dobiło i najważniejszy jest Nergal, a nie jej kariera, płyta, autopromocja.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 14 Sie 2009 Posty: 620 Skąd: z domu
Wysłany: Sro 27-10-2010, 12:57 Temat postu:
To chyba dobrze że dużo jej w mediach. Przynajmniej może zrobić coś dla ukochanego. My zwykli ludzie nie mamy tej okazji żeby pokazać się w tv gdy potrzebujemy pomocy, a jeśli ona ma tę możliwość to czemu by nie miała z niej skorzystać.
Chyba każdy z nas robiłby wszystko żeby uratować życie najbliższej osoby.
A to czy się zmieniła czy nie, czy to ważne....
Każdy widzi jaka jest Doda, ale to wcale nie oznacza, że teraz nie cierpi i nie potrzebuje pomocy. Jest człowiekiem więc uczucia ma.
Wysłany: Pią 26-11-2010, 19:56 Temat postu: Dorotka
Szczerze powiem kiedyś nazwałabym ją lateksową tirówką,bo tak wygląda, ale głos ma super i nawet mam 2 płyty jej ,śpiewa super choć drażni mnie jej te przebieranki na scenie ale widocznie jej stylista jej to narzuca ,moim zdaniem jest najlepszą wokalistką polską ,Dorotka karierę rozkręciła ,fakt podobno ma długi ale poradzi sobie .Ja to pisałyście doda też człowiekiem jest ,myślę że przez tą chorobę swojego faceta ,nie chce się wypromować ,że to nie na pokaz
Tak jak powiedziały wyżej dziewczyny. Doda wszystkie swoje działania ma przemyślane. Jest to bardzo inteligentna kobieta, która dobrze zna się na showbiznesie i wie, co robić, aby wciąz być na topie. A głos ma bardzo ładny - to musi potwierdzić każdy - zarówno ten kto ją lubi, jak i ten, kto za nią nie przapada.
Mnie to wygląda na perukę.
Po pierwsze: bardzo nienaturalny kolor i blask włosów.
Po drugie: na niektórych zdjęciach widać, że z tyłu, nad karkiem, zamiast mieć króciutko wystrzyżone włosy, jej wystają długie kosmyki. Tak jakby były spięte gdzieś pod tą peruką.
Takie są moje przypuszczenia.