Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Dwa różne style.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

macabre Też się kiedyś wypierałam że ja i szpilki ? gdzie tam, a teraz w szpilkach potrafię biegać i to tak że mój R kiedyś mnie nie mógł dogonić.

Przyjdzie czas że i Ty założysz szpilki może nie od razu 10cm ale niższe !!!!

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
małaola

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja zawsze myslałam, że styl trzeba jakos konkretnie kreować, ale teraz jestesm innego zdania.. wg mnie ludzie noszą to, co lubia, łączą ciuchy wg własnej wewnętrznej estetyki, a to co z tego wychodzi inni oceniaja jako stylowe lub nie, opierając sie na własnym wyczuciu stylu.. dlatego moda i styl są czymś szalenie subiektywnym...
Powrót do góry

september
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Macabre, jak dla mnie style bomba. Oba.
Myślałam swojego czasu o podobnej rewolucji, co Ty, ale jej zaniechałam. Jeden i drugi styl to ja, wybór jednego albo drugiego zależy od nastroju i stwierdziłam, że tak może zostać.

Fajnie jest móc wybierać, przebierać. Jeden styl byłby nudny (choć na pewno praktyczny w szafie), ale że kobieta zmienną jest to... szalejmy Uśmiechnięta

Podpis "Dream as you'll live forever, live as you'll die today".

20.08.2011
Powrót do góry

raptor

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dwa style - żadna to dla mnie nowość. Sam na to wpadłem już dawno he he..Obecnie mam dwa style: dobry i jeszcze lepszy. Pierwszy, to luzackie dżiny od Carrdena + czarna lub biała koszulka evolution + czarne adidas Porsche Design+dżinskurtka Lee. Wszystko orygiynały, jakby co to mam jeszcze gdzieś rachunki.
Drugi stail, to luzackie dżiny od Carrdena + czarna koszulka no name +Adidas Porsche + czarna kurtka ze skóry. Do obu staili dołączam zawsze zegarek Cerruti 1881 i zapach Bossa. Jako, że jestem też gadżeciarzem, w tylnej kieszeni zawsze noszę Samsunga Giorgio Armani - fajne cacko, choć całkem niepraktyczne. Witthena mam zawsze w łapie - trochę to głupie, ale przynajmniej nie wypycha kieszeni. No i tak się jakoś obracam w tym światku Bardzo szczęśliwa

Podpis Chrzanić podpis
Powrót do góry

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

raptor napisała:
Dwa style - żadna to dla mnie nowość. Sam na to wpadłem już dawno he he..Obecnie mam dwa style: dobry i jeszcze lepszy. Pierwszy, to luzackie dżiny od Carrdena + czarna lub biała koszulka evolution + czarne adidas Porsche Design+dżinskurtka Lee. Wszystko orygiynały, jakby co to mam jeszcze gdzieś rachunki.
Drugi stail, to luzackie dżiny od Carrdena + czarna koszulka no name +Adidas Porsche + czarna kurtka ze skóry. Do obu staili dołączam zawsze zegarek Cerruti 1881 i zapach Bossa. Jako, że jestem też gadżeciarzem, w tylnej kieszeni zawsze noszę Samsunga Giorgio Armani - fajne cacko, choć całkem niepraktyczne. Witthena mam zawsze w łapie - trochę to głupie, ale przynajmniej nie wypycha kieszeni. No i tak się jakoś obracam w tym światku Bardzo szczęśliwa

Aż wstrzymałam oddech z zachwytu. Nigdy nie znałam facetów z taką klasą. Zakłopotana

Podpis W zwierciadle widzę siebie – ale naprzeciwko.
Powrót do góry

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sama mam różne style i wszystko zależy od nastroju i potrzeby. Nic dziwnego ja dla mnie.
Kiedyś tez mówiłam, że nie będę farbowała włosów, używała cieni i chodziła w szpilkach. Puszcza oko

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

raptor miło że Cie stać na takie bajery Puszcza oko

Nie marka zdobi człowieka.
Można połączyć ciuchy za 100 tysięcy i wyglądać jak pajac a można w SH ubrać się jak gwiazda. Przewraca oczami

Ja ostatnio noszę to co mi się podoba. Trochę kobieco, trochę oldschoolowo, trochę luzu, trochę elegancji. Ale nie chcę się tak jakby zamykać w danym kanonie.

Ostatnio znalazłam jak dla mnie rewelacyjną koszulkę.
I terasz szukam do niej marynarki i jak już znajdę to kupię obie rzeczy Bardzo szczęśliwa

Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

raptor

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mnie podoba się tak średnio. To znaczy, koszulka może i fajna, ale jakaś taka...mało sexi Niezdecydowana

Podpis Chrzanić podpis
Powrót do góry

macabre

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

raptor napisała:
A mnie podoba się tak średnio. To znaczy, koszulka może i fajna, ale jakaś taka...mało sexi Niezdecydowana

Śmiech do łez Pomyślałeś o tym, że ogólnie t-skirty są średnio sexy Podejrzliwa I może niektóre baby nie chcą być sexy?

Uwagi  Drugi raz wywaliłam OT, jeszcze raz wątek zamieni się w rozmowę o niczym i będą ostrzeżenia.

gieniusia.
Powrót do góry

Margoth

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 14-10-2010, 17:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Macabre ja Ci powiem, że jak dla mnie to nie można sie tak ściśle dopasowywac do jakiegos stylu. Ja staram sie nigdy nie chodzić w tym co jest akurat na topie, ale wybierać to, co mi sie podoba i w czym będe sie dobrze czuła. Mam też tak, że po moim ubioerze można rozpoznac mój nastrój ( w szczególności mój maż to potrafi), bo czasem założe trampki, luźne spodnie i kolorowa bluzeczkę, czasem wcisnę się w super obcisłą spódniczkę, bluzkę z zachęcającym dekoldem i maxi szpilki a czasem zakładam glany za kolana i reszte w czarnych kolorach - a wtedy bez kija nie da rady pogadać Złośliwa

Dołączone po 2 minutach 38 sekundach:

macabre napisała:

Można połączyć ciuchy za 100 tysięcy i wyglądać jak pajac a można w SH ubrać się jak gwiazda. Przewraca oczami

Ja ostatnio noszę to co mi się podoba. Trochę kobieco, trochę oldschoolowo, trochę luzu, trochę elegancji. Ale nie chcę się tak jakby zamykać w danym kanonie.

I terasz szukam do niej marynarki i jak już znajdę to kupię obie rzeczy Bardzo szczęśliwa

Jak dla mnie koszulka rewelacja do niej spódniczka ołówkowa - czarna, troche za duża marynarka i jakieś niecodzienne szpilki i będzie bomba. Oczywiście do takich kolorów proponuje maxi dodatki w jakiś takich żywych kolorkach Złośliwa

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

esencja

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 14-10-2010, 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

macabre napisała:

Świetna koszulka Uśmiechnięta. Spokojnie możesz do niej nosić też legginsy, bo jest pewnie długa Uśmiechnięta. Bardzo fajna.

Podpis Bo wszystko to, iluzją jest i magią, i zdarza się raz na milion...
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 14-10-2010, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Znajdź mi taką koszulkę z Canonem i Cię normalnie uwielbiam Zakochany

Masz rację, nie marka zdobi człowieka, a niestety mój były kierownik wciąż szpanował metkami na ubraniach - dla mnie był nikim.
W SH można znaleźć dużo fantastycznych rzeczy i wydaje mi się, że od nich nawet można zacząć zabawę z mieszaniem styli - tanio, stylowo, oryginalnie - jak dla mnie bomba Uśmiechnięta

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

macabre

PostWysłany: Czw 11-11-2010, 14:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gizmowa ja tam SH nie lubię. Przynajmniej tych moich. Nigdy nie umiem nic znaleźć, choć kiedyś upatrzyłam koszulkę z HMu, dziecięcą na 152 ale była duża dość, taka ciemna z czarnym drzewem taka mroczna...
Ale zdecydowanie wolę allegro. Tam to dopiero można znaleźć genialne ciuchy.
Co do Canona, możesz napisać do glovestara, bo to ich autorska koszulka Puszcza oko

Wiecie co wam powiem? Ostatnio mocno się puknęłam w główkę. Jest przecież jeden styl łączący oldschool, ciuchy młodzieżowe z klasą i elegancją.
Mianowicie indie. . Wszyscy z indie kapel mają rurki, koszule w kratę i w ogóle to co mi się podoba. Zarówno panowie jak i panie.

A ode mnie dodam na koniec, że ostatnio trochę znudziło mi się trochę bycie elegancką dziewczynką. Marzy mi się asymetria na głowie i mam w planach kupno jeansowej, nieco punkowej kurtki z powszywanymi zamkami. Puszcza oko
Powrót do góry

blinka89

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 11-11-2010, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dla mnie to nie widzę przeszkód żebyś raz ubierała się kobieco a raz młodzieżowo. Obydwa style bardzo fajne, podobają mi się i z tego co Cię znam z forum to wydaje mi się że pasują do Ciebie.

Ja osobiście chciałabym ubierać się bardziej kobieco i mam zamiar nad tym popracować jak tylko urodzę Puszcza oko

A jeśli chodzi o tą białą koszulkę z aparatem, to tak jak pisała Tynka
Cytat:
do niej spódniczka ołówkowa - czarna, troche za duża marynarka i jakieś niecodzienne szpilki i będzie bomba

Moim zdaniem to świetne połączenie stylu kobiecego i młodzieżowego w jednym Uśmiechnięta

Podpis 1.04.2010 zaręczyny
12.06.2010 szczęśliwa żona inlove
8.12.2010 dzieciak
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: