Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Edyta Górniak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
alanml

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 01-09-2009, 8:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jest piękna i ma piękny głos. To mi wystarczy. Prywatnie nie obchodzi mnnie jaka jest.

Uwielbiam "Dotyk"!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 02-09-2009, 9:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie lubię tej pani, ma ciekawy głos i mogłaby nim zaśpiewać lepsze piosenki.
Zresztą piosenki w jej wykonaniu również mnie nie powalają.
Uroda urodą, to akurat jest najmniej ważne.
Wydaje mi sie że od urody dużo ważniejsze jest właśnie zachowanie.
Ja staram sie jej w ogóle nie oglądać, nie słuchać, nie czytać o niej.
Raz ją widziałam w jakimś programie i wystarczy mi do końca życia.
Oby jak najmniej takich "gwiazdek"....

Podpis Wolę bez. Złośliwa
Powrót do góry

NIKITA

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Czw 03-09-2009, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też jakoś za nia nie przepadam. Lansuje sie na nie wiadome jaka gwiazde a w glowie sieczka Złośliwa Złośliwa

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

szczęśliwamama

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 03-10-2009, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

ja również nie lubię tej Pani a zwłaszcza jej kaprysy
Powrót do góry

liva

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Wto 17-11-2009, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A slyszalyscie to jak niby miala miec sesje w playboyu za 400 tys. a teraz powiedziala, ze niestety musi zasmucic wszystkich panow, ale sesji nie bedzie.
Kiedys ja lubilam, ale to co ona teraz robi wokol siebie... Zenada.
Ale pieknie spiewa i pieknie wyglada, fakt.

Podpis Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą .
Powrót do góry

Gaga37

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 17-11-2009, 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szczerze mówiąc to Edyta Górniak jest chyba jedyną piosenkarka w tym kraju która ma piękny głos, niepowtarzalną urodę , styl i wdzięk. Nie dziwię się że jest rozkapryszona i robi wokół siebie tyle szumu skoro jest gwiazdą!!! Za granica gwiazdy zachowuja sie dużo gorzej a ludzie i tak ich kochają!!!
Jak dla mnie extra
Powrót do góry

joleczka

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edytka jest śliczna ma cudny głos ,ale niestety nie przepadam za nią , jak dla mnie jest zbyt histeryczna i denerwująca Złośliwa
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dla mnie to Edyta za bardzo miesza swoje zycie prywatne. Np występ w jak oni śpiewają gdy śpiewała piosenkę "I will always lov you" czy cos takiego, a w tle był jej synek. Ale głosu to napewno zazdrości jej nie jedna pseudo gwiazdka

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 02-12-2009, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No ja Edyty Górniak nie trawię. Jest piękna to fakt, ale zachowuje się jak księżniczka. Nie dziwię się, że ma takie słabe nerwy, skoro byle co ją wzrusza.

Ale podobno miała ciężkie dzieciństwo, to teraz sobie wynagradza.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

lala874

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 09-12-2009, 6:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jest piękna i ma piękny głos. To mi wystarczy. Prywatnie nie obchodzi mnie jaka jest. Na początku kariery śpiewała dobre piosenki a teraz jest znana z tego, że jest znana...szkoda, zmarnowała się nam. Kiedyś była gwiazdą pierwszej wielkości a teraz hmmm...
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 9:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Najfajniej skomentował ją pewien dziennikarz w TVN Style. Powiedział, że Edzia stała się rozhisteryzowanym dzieckiem, nie jest już artystką, tylko celebrytką. Bardzo mnie dziwiło i martwiło jej zachowanie w JOŚ. Odrzuciło mnie też to, że w trakcie trwania jej jubileuszowego koncertu pokazała tyłek.
Powrót do góry

melinda81

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edzia jest świetna. Widzicie ją taką jak wam pokazuje telewizja czy gazety. Takie problemy jak ona ma ma dużo ludzi, ale o tym się nie mówi. Dopóki nie pozna się kogoś osobiście nie powinno się wypowiadać na czyjś temat. A artystką jest najlepszą. Każda płyta jest długo zapamiętywana, nie są to piosenki jednego sezonu tylko na całe życie.
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiecie może ile oktaw ma Edyta? Trafiłam kiedyś na forum z nią związane i tam właśnie odbyła się dyskusja na ten temat, jednak w końcu się nie dowiedziałam. Czy któraś z Was zawodowo zna się na muzyce i emisji głosu? Podobno przeciętny człowiek ma 1,5 oktawy, ale czytałam też o następnej wartości: 2,5... Czytałam już, że Edyta ma 4, 2, 2.5 oktawy, ale nie wiem co jest prawdą.
Powrót do góry

Gwiazdy

PostWysłany: Pią 06-08-2010, 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zawodowa płaczka ma 3 oktawowy głos.
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sob 07-08-2010, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Balbinka napisała:
Najfajniej skomentował ją pewien dziennikarz w TVN Style. Powiedział, że Edzia stała się rozhisteryzowanym dzieckiem, nie jest już artystką, tylko celebrytką. Bardzo mnie dziwiło i martwiło jej zachowanie w JOŚ. Odrzuciło mnie też to, że w trakcie trwania jej jubileuszowego koncertu pokazała tyłek.

Bo jest prosta... a świadczy to o tym jej zachowanie. Chodź głos ma przepiękny.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Skocz do: