Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Edyta Górniak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XYZB

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 2:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeżeli chodzi o głos , to oky ma cudowny, ale jest rozpuszczoną, rozhisteryzowaną współczesną "Violetta Villas"Oby tak nie zakończyła swojej kariery Puszcza oko Smutna
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam jej piosenkę "Kasztany" i tak na dobrą sprawę to by było na tyle. Głos ma może ładny no ale jak zaśpiewała nasz hymn kiedyś?
Co do zachowania jest okropna, nie chciałabym takiej żony, koleżanki, czy przyjaciółki a co dopiero matki

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wyczytałam dzisiaj, że to już pewne że Edyta Górniak wystapi w kolejnej edycji tzG.

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

yakamoz

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Głos może i ma fajny w TV, na klipach. Bo na żywo ciężko zrozumieć co śpiewa, tak poprzerabia te piosenki i skrzeczy bardzo i ma taką brzydką manierę jęczenia czy nie wiem jak to nazwać.

Podpis Żal, że się za mało kochało, że się myślało o sobie ...
Choćby się łzy wypłakało, to teraz wszystko za mało ...
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 18:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Agata napisała:
Wyczytałam dzisiaj, że to już pewne że Edyta Górniak wystapi w kolejnej edycji tzG.

Ło Matko. Przewraca oczami
A ile weźmie za odcinek?

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pisało, że zażyczyła sobie 50 tys. za odcinek, ale czy tyle dostanie to nie wiadomo.

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

dzidzia

PostWysłany: Wto 10-08-2010, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No to na pewno już nie będę zerkać na TzG bo znając życie będzie coś znowu dziwaczyć.

Powrót do góry

dzidzia

PostWysłany: Czw 12-08-2010, 21:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dzisiaj przeczytałam w gazecie że ona na początku za jeden odcinek TzG chciała 100tyś ale podobno dadzą tylko 60tyś , warunek taki że podczas prób, jej synek ma również mieć instruktora tańca i się uczyć. Aha no i dwóch tancerzy jej nie odpowiada jeden to Maserak a drugiego nie pamiętam.

Powrót do góry

XYZB

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 2:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Moim zdaniem Pani Edyta i stacja TVN robią szum, Puszcza oko Chcą aby było coraz więcej i więcej widzów. A jeżeli chodzi o Edytę , to pewno stawiała warunki, ale dla reklamy zrobiono z tego aferę, Ja czytałam że z Panem Mserakiem w żadnym przypadku nie wstąpi bo on wygrał trzy razy i Ona nie chce , z nim , bo czwarty raz to on napewno nie wygra. W innej gazecie czytałam że z Maserakiem Ona nie zatańczy bo bardzo lubi dr Zosię ze Szpitala w Leśnej Górze.
A moim zdaniem będie HITEM Andrzej Gołota Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa Facet Przewraca oczami uwielbia praegrywać w pierwszej rundzie Złośliwa
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sob 14-08-2010, 6:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nieważne czy 50 czy 60 tyś. zł. - to kosmiczna suma. Przewraca oczami Zszokowana

Powrót do góry

Glamour_ka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sob 14-08-2010, 9:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam jej płytę "Dotyk", dziś za jej współczesną muzyką nie przepadam. Również jej image i zachowanie nie przypada mi do gustu. Ale zazdroszczę jej pań makijażystek Uśmiechnięta Niemalże zawsze jest rewelacyjnie umalowana, pięknie ma podkreśloną urodę... zwłaszcza oczy. Też chcę tak umieć Bardzo szczęśliwa

Podpis Może nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę. Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

jotemka

PostWysłany: Sro 18-08-2010, 7:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubię ją , zwłaszcza spiew.

Podpis ukryty
Powrót do góry

Monia :)

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 19-08-2010, 18:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edyta jest piękną kobietą - to fakt, głos też momentami zachwyca, ale to, co robi w mediach jest już naprawdę żenujące. Sprawia wrażenie nieogarniętej, dorastającej i baardzo rozkapryszonej dziewczynki.
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Czw 19-08-2010, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Glamour_ka napisała:
, pięknie ma podkreśloną urodę... zwłaszcza oczy. Też chcę tak umieć Bardzo szczęśliwa

Ja też. Nie mogę oderwać oczu od jej oczu, kiedy na nią patrzę. Bardzo uśmiechnięta

Powrót do góry

dzidzia

PostWysłany: Czw 19-08-2010, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko napisała:
Ja też. Nie mogę oderwać oczu od jej oczu, kiedy na nią patrzę. Bardzo uśmiechnięta

Ja za to nie mogłam oderwać od niej oczu jak ją fotoreporterzy przyłapali bez makijażu. Tragedia. I myślę że nie jedna zwykła dziewczyna nie powinna mieć kompleksów.

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

Skocz do: