Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Edyta Górniak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sarenka11

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Wto 31-08-2010, 9:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubie EDyte bo jest kobieca i zrównowazona. Natomiast jesli chodzi ojej urode to uważam jest piękna kobietą. mOIM ZDANIEM ŁADYNYM we wszystkim ładnie. Ona bez względu na fryzure zawsze super wyglada!!!
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
skorpionik

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 16-10-2010, 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Głos i figurę ma super Uśmiechnięta
Tylko jakies te jej policzki jakby 'nadmuchane'....
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Marlenn

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Pią 22-10-2010, 10:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Podoba mi się jej barwa głosu, ponadto nie da się zaprzeczyć, że jest ładną kobietą i to wszystko.Jej wystudiowane pozy, styl bycia, zachowanie i szum medialny, skutecznie mnie zniechęcają Niezdecydowana

Podpis Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem...
Powrót do góry

beciulek

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Tygrys
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 26-11-2010, 20:01    Temat postu: ble Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja nie lubię jej ,jest beznadziejna pamiętacie hymn jak zawyła ? porażka moje drogie one wszystkie są normalnymi babkami ,bez stylizacji maskary ,zobaczcie gwiazdy bez makijażu porażka ,wyglądają normalnie ,podniecają się Joanną Krupa,sorry jest beznadziejna a jak podretuszują to lśnią
Powrót do góry

klementynka

PostWysłany: Sob 27-11-2010, 14:26    Temat postu: Hm... Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiem, ja zawsze miałam bardzo pozytywny stosunek do Edyty Górniak, może dlatego, że moja znajoma jest jej sąsiadką Złośliwa znaczy się była, bo teraz Edzia nie mieszka już w Milanówku Uśmiechnięta, ale jak jeszcze mieszkała, to były sąsiadkami... natomiast jak obserwuję życie Edyty to mi się przypomina wiele historii z takich filmów brazylijskich i to jest coś takiego Uśmiechnięta... ona ma życie może ciężkie, ale przy tym bardzo ciekawe i oryginalne... Smutna
Powrót do góry

brunecia

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Nie 12-12-2010, 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nooo ja widziałam ją w zeszłym tygodniu u Wojewódzkiego.....na zbyt urodziwą to nie wyglądała Bardzo szczęśliwa . Tony botoksu wstrzyknięte krótko przed przyjściem do programu spowodowały, że całą była napompowana. Jak dla mnie porażka. A chyba nie muszę wspominać o hymnie polski na mistrzostwach?
Powrót do góry

sasentka

PostWysłany: Pią 19-08-2011, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

a czy wiecie ze Edyta Grniak nie ma nawet matury?
Powrót do góry

Linka

PostWysłany: Wto 18-10-2011, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie lubię jej. Sztuczna. Za dużo botoksu Bardzo szczęśliwa .

Podpis Plany...Zakochany
Powrót do góry

sunflower

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 18-10-2011, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Głos to ma mocny, ale jako osoby to Jej nie lubię.
Ostatnio jak byłam u fryzjera to fryzjerka mi mówiła że dużo klientek chcę taki kolor jaki ma Edyta. Nie podoba mi się Jej kolor, jakby Ją było nie stać na farbę; takie jakby odrosty, ale niektórym Panią się to podoba. Złośliwa

Podpis 
- Puchatku?
- Tak?
- Nic, chciałem się tylko upewnić, że jesteś.
Powrót do góry

Kate29

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 18-10-2011, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jakoś za nią nie przepadam. Głos ma piękny, figura też ok. Jednak ona jest dla mnie jakaś sztuczna i dziwna Złośliwa .

Dołączone po 1 minucie 7 sekundach:

Sunflower gdzieś słyszałam że odrosty są w modzie Bardzo szczęśliwa.

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

Gonieczka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sro 19-10-2011, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edyta jest piękna ma śnieżno biały uśmiech i jest miła.
Oglądałam jak była w gościnie "Tak to leciało"
Ma niesamowitą pamięć co do piosenek. Uśmiechnięta
Powrót do góry

kwiat-pustyni

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Smok
Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: Pią 28-10-2011, 10:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

piękna kobieta, wspaniały talent, ale strasznie infantylna...

http://www.youtube.com/watch?v=js-nnOaYa8s
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: