Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Ewa Minge

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mandarynka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Małpa
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 28-07-2010, 9:40    Temat postu: Ewa Minge Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hej dziewczyny. Kuiłam herbate Dilmah i był tam kupon na konkurs w którym można wygrac kreacje Ewy Minge. Nie znam się na jej stylu za bardzo więc pytam czy warto brac udział? co sądzicie o jej kieckach?
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Menju

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 28-07-2010, 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ich nigdy nie ubiorę.
Powrót do góry

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 28-07-2010, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Proponuję zajrzeć na:

http://www.ewaminge.pl/
http://www.zeberka.pl/art.php?id=2551&b=1&s=&strona=2

Nie jest tam napisane jaka to ma być kreacja?

Ja byłam we Wrocławiu pod sklepem z kreacjami tej pani... Sama wystawa mnie jakoś nie zachęciła. Nie w moim guście były kreacje z wystawy.

Z tych zdjęć z zeberki jedna sukienka mi się tylko podobała. A i tak widziałam gdzieś podobną.

Udział w konkursie możesz wziąć. A jak wygrasz to opchniesz kreację za ciężkie pieniądze jeśli Ci sie nie spodoba Śmiejąca się
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

kaju

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sro 28-07-2010, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kreacje Ewy Minge kompletnie mi się nie podobają. I ich wykonanie jest raczej kiepskie

Podpis "Każdy ranek daje szansę na to, by wieczorem móc powiedzieć: to był szczęśliwy dzień."
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 28-07-2010, 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ani Ewa ani jej kreacje nie przemawiają do mnie .

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Mandarynka

Zodiak: Panna
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Czw 29-07-2010, 9:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi tez się niektóre jej projekty nie podobają. Ale te które są w tych herbatach aromatyzowanych Dilmah są całkiem stonowane. Jest jedna taka sukienka wieczorowa która bardzo mi się spodoba. Jak uda mi się zeskanować to wam pokaże i powiecie co myślicie Uśmiechnięta
Powrót do góry

małaola

PostWysłany: Wto 12-10-2010, 14:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U Ewy problem jest wg mnie z tym, że co innego pokazuje na pokazach, a co innego można kupic w jej butikach... z pokazu pewnie bym sobie jeszcze cos wybrała, ale w butikach same tipsiarskie ciuchy....
Powrót do góry

ABCbielizny

PostWysłany: Sro 15-12-2010, 15:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Większość projektantów to dziwacy,ale wg mnie kolekcje Ewy przebijają wszystko:) Mi też nie za bardzo przypadły do gustu i szczerze mówiąc to nigdy bym ich nie założyła.. Ale taką kiecke zdobytą w konkursie możesz też sprzedać,więc moim zdaniem warto brać w nim udział.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: