Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 1 Posty: 1553 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Sro 29-09-2010, 9:53 Temat postu:
A ja jestem teraz na etapie szukania zasłon typowo dekoracyjnych do dużego pokoju i cos nie wiem na jakie kolory sie zdecydować. ściany to pieczarka a meble - ciemny brąz. Do tego ścianę na przeciw okna mam w tapecie winylowej - gruby wzór w kolorach beż i bardzo ciemny brąz. Myślałam coś nad Zasłonami brązowymi z może turkusowym wzorkiem??
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 22 Wrz 2010 Posty: 71 Skąd: z Śląska
Wysłany: Sro 29-09-2010, 10:33 Temat postu:
Mnie też się ostatnio spodobały makarony. W pokoju mam ciemno brązowe zasłony + lambrekin"woda", do tego długą firanę z organtyny w kolorze ecru.
Jestem właśnie na etapie kupowania makaronów w kolorze ciemnej oliwki, mam dywan w tym kolorze więc całość będzie fajnie wyglądała.
W kuchni lubię mieć krótszą taką do połowy okna, zawsze na parapecie można jakiś garnek czy coś położyć, a w dziecinnym pokoju zakładam różne, krótkie, długie, ważne by nie miało dziecinnych kolorowych wzorów, bo tego nie cierpię.
Firanka bardzo ładnie wygląda jak jest dość mocno pofałdowana, sprzedawcy zawsze mówią, że jak jest jej 2 razy tyle co karnisz.
Ja uwielbia pomieszczenia gdzie są fajne firany, gustowne zasłony.... pokój wydaje się ciepły i przytulny.
Tynka a masz jakiś akcent turkusowy w pokoju ?? Może kanapę?
Jeśli nie, a chciałabyś ożywić wnętrze jakimś kolorem (np. turkusowym, bo z tego co piszesz dominują u Ciebie brązy) to np. tym samym materiałem możesz obszyć poduszeczki na kanapę. Myślę, że będzie super to współgrać.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 08 Gru 2007 Posty: 686 Skąd: Frankfurt am Main
Wysłany: Sro 23-02-2011, 9:47 Temat postu:
Dziewczyny prosze Was o rade chce zmienić te moje okropne firanki w lato Bede w PL i chce kupic jakies inne firanki i nowe zaslony i tu jest pytanie jakii kolor zaslon do moich scian i jakie firany ....?
Dziewczyny prosze Was o rade chce zmienić te moje okropne firanki w lato Bede w PL i chce kupic jakies inne firanki i nowe zaslony i tu jest pytanie jakii kolor zaslon do moich scian i jakie firany ....?
Żaneta myślę, że pasowało być coś w typowo nowoczesnym stylu.
Może właśnie zastanów się nad popularnymi teraz makaronami...
Moim zdaniem coś prostego, bez wzorów było by odpowiednie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2