Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 04 Maj 2010 Posty: 39 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: Pią 21-05-2010, 21:42 Temat postu:
Obecnie używam Motoroli W510. Jestem z niej zadowolona, przyzwyczaiłam się strasznie.
W tym roku będzie mi się kończył abonament i będę miała nie lada wyzwanie z wyborem telefonu bo ani te rozsuwane ani dotykowe mi się nie podobają. A niestety one opanowały rynek
Jak mi żaden nie podpasuje to może sprawie bratu nowy telefon a ja zostanę przy swojej motorolce bo jak na razie nic się z nią nie dzieje.
Obecnie używam Motoroli W510. Jestem z niej zadowolona, przyzwyczaiłam się strasznie.
W tym roku będzie mi się kończył abonament i będę miała nie lada wyzwanie z wyborem telefonu bo ani te rozsuwane ani dotykowe mi się nie podobają. A niestety one opanowały rynek
Jak mi żaden nie podpasuje to może sprawie bratu nowy telefon a ja zostanę przy swojej motorolce bo jak na razie nic się z nią nie dzieje.
Mam dokładnie ten sam problem co ty moniq, jakoś się nie mogę przekonać do tel dotykowego. Tyle tylko, że ja swój stary chętnie wymienię bo już mi się znudził i coś taki poobijany jest
MeYa mój znajomy miał. Nie był specjalnie zadowolony z jakości rozmów. Ponadto mówi, że najprostsze rzeczy są dość trudne w obsłudze (przesyłanie dzwonków, blutooth). Szybko go upłynnił.
a ja w końcu zostałam przy swoim starym telefoniku( co z tego że poobijany) bo znalazłam fajną ofertę w Play... LongPlay.... za abonament 1 zł można mieć 60 min do wszytkich sieci albo darmowe rozmowy w Play..a jak mi się nie spodoba to mogę wrócić do starego operatora. Takie warunki chyba ważniejsze niż wypasiony telefon:)
MeYa mój znajomy miał. Nie był specjalnie zadowolony z jakości rozmów. Ponadto mówi, że najprostsze rzeczy są dość trudne w obsłudze (przesyłanie dzwonków, blutooth). Szybko go upłynnił.
Dzięki Oczko. Chciano mi wymienić ale podziękowałam.
Może i przydatny by był z punktu widzenia emaili, ale, im mniej "smyczy" i "uziemiaczy" tym lepiej .