Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Galeria naszych komórek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Sprawy lekko techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 21-05-2010, 16:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No a ja nareszcie się zdecydowałam i taki jest tego efekt:

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Bielizna
Blondynka

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 21-05-2010, 17:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nokia x3-00 (ma 4 miesiące) Dostałam od P. Uśmiechnięta

Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

moniq

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 21-05-2010, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Obecnie używam Motoroli W510. Jestem z niej zadowolona, przyzwyczaiłam się strasznie.

W tym roku będzie mi się kończył abonament i będę miała nie lada wyzwanie z wyborem telefonu bo ani te rozsuwane ani dotykowe mi się nie podobają. A niestety one opanowały rynek Niezdecydowana
Jak mi żaden nie podpasuje to może sprawie bratu nowy telefon a ja zostanę przy swojej motorolce bo jak na razie nic się z nią nie dzieje.
Powrót do góry

gwiazda

PostWysłany: Wto 25-05-2010, 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

moniq napisała:
Obecnie używam Motoroli W510. Jestem z niej zadowolona, przyzwyczaiłam się strasznie.

W tym roku będzie mi się kończył abonament i będę miała nie lada wyzwanie z wyborem telefonu bo ani te rozsuwane ani dotykowe mi się nie podobają. A niestety one opanowały rynek Niezdecydowana
Jak mi żaden nie podpasuje to może sprawie bratu nowy telefon a ja zostanę przy swojej motorolce bo jak na razie nic się z nią nie dzieje.

Mam dokładnie ten sam problem co ty moniq, jakoś się nie mogę przekonać do tel dotykowego. Tyle tylko, że ja swój stary chętnie wymienię bo już mi się znudził i coś taki poobijany jest Złośliwa
Powrót do góry

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 01-06-2010, 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miał / ma ktoś Blackberry ? Madzia ?
np.

Jaka opinia ? Głównie chodzi mi o odczytywanie e-maili (załączniki, hiperłącza - bez problemu ?) na i oczywiście rozmowy i bateria ?

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Wto 01-06-2010, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

MeYa mój znajomy miał. Nie był specjalnie zadowolony z jakości rozmów. Ponadto mówi, że najprostsze rzeczy są dość trudne w obsłudze (przesyłanie dzwonków, blutooth). Szybko go upłynnił.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 01-06-2010, 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

gwiazda

PostWysłany: Pią 04-06-2010, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

a ja w końcu zostałam przy swoim starym telefoniku( co z tego że poobijany) bo znalazłam fajną ofertę w Play... LongPlay.... za abonament 1 zł można mieć 60 min do wszytkich sieci albo darmowe rozmowy w Play..a jak mi się nie spodoba to mogę wrócić do starego operatora. Takie warunki chyba ważniejsze niż wypasiony telefon:)
Powrót do góry

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 04-06-2010, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko napisała:
MeYa mój znajomy miał. Nie był specjalnie zadowolony z jakości rozmów. Ponadto mówi, że najprostsze rzeczy są dość trudne w obsłudze (przesyłanie dzwonków, blutooth). Szybko go upłynnił.

Dzięki Oczko. Chciano mi wymienić ale podziękowałam.
Może i przydatny by był z punktu widzenia emaili, ale, im mniej "smyczy" i "uziemiaczy" tym lepiej Bardzo szczęśliwa .

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

moreover

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Pią 23-07-2010, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Od dłuższego już czasu jestem posiadaczką SE w810i. Jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. Puszcza oko
Powrót do góry

yakamoz

Zodiak: Wodnik

PostWysłany: Pią 23-07-2010, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeszcze jakieś pół roku, może mnie mam taki telefonik Uśmiechnięta

Uwielbiam SE, mam takie przez całe życie i nie zawiodłam się Uśmiechnięta

Podpis Żal, że się za mało kochało, że się myślało o sobie ...
Choćby się łzy wypłakało, to teraz wszystko za mało ...
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zakochałam się w X10 mini pro... Zakochany
A to źle, bo jak się na coś napalę to niestety ale będe dążyć do tego żeby to jak najszybciej mieć Śmiejąca się

A tu widać, że jest naprawdę mini Bardzo szczęśliwa

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ale cena pewnie maksi Śmiejąca się ?

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak za taki telefon nawet nie Puszcza oko
Ale ja jestem maniaczka telefonów, więc ja inaczej na to patrzę Bardzo szczęśliwa

ok. 1000zł - 1200zł

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 22:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A no to spodziewałam się większej kwoty.

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Sprawy lekko techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 13 z 20

Skocz do: