A ja mam wszystkie z Black Red White. To meble z mojego regionu a po za tym bardzo mi się podobają.
BRW mam styczność z tymi mebelkami. Tanie są to fakt. Ale na 2,3 latka i po nich. Lekkie jak piórko, cieniutkie ścianki, zawiasy najgorsze( uwaga by mocno nie trzaskać drzwiami bo bok szafki odleci )
Mebelki wizualnie czasem ładne, ale jakościowo - tragedia.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 14 Sie 2009 Posty: 620 Skąd: z domu
Wysłany: Czw 12-08-2010, 19:07 Temat postu:
Ja mam meble z Ikei. Ogromna szafę, duże łóżko 2 stoliki noce i 2 komody. Planuje jeszcze w najbliższym czasie kupić 2 półki na ścianę.
Jeśli chodzi o meble z BRW to wogóle mi się nie podobały, szafa 2 razy mniejsza niż ta z Ikei i prawie 1000zł droższa.
I tak jak ACJunior uważam że są jakościowo do niczego....
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 13 Sie 2010 Posty: 14
Wysłany: Sro 25-08-2010, 14:32 Temat postu:
Szukając prostych ciekawych rozwiązań meblowych natknęłam się na producenta mebli esmbel. Zachwycili mnie oryginalnością połączoną z prostotą. w szczególności do gustu przypadły mi meble sosnowe, jasne
Ostatnio chciałam zamówić sporo mebli do domu. Poprosiłam o oferty z dwóch firm, które robią meble na wymiar. Spodziewałam się co najwyżej porównywalnych cen jak i Ikea, a okazało się, że cena była o 40% wyższa i do tego miałaby czekać na meble 10 tygodni. Pojechałam do Ikea i kupiłam prawie wszystko w jeden dzień i jeszcze bon na 300zł dostałam.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 13 Sie 2010 Posty: 14
Wysłany: Sro 01-09-2010, 11:41 Temat postu:
Niezły wybór jeśli chodzi o modne nowoczesne, ale także praktyczne meble ma Myin. Bardzo ciekawe mają projekty krzeseł i stołów. Na facebooku można zobaczyć jak ciekawie je wkomponować w wystrój pomieszczenia.[/img]
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 1011 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Sro 01-12-2010, 9:22 Temat postu:
Teraz juz wiem, że bardziej godne polecenia meble są z BRW niż z Bodzio. Po pierwsze ich wykonanie. W Bodziu są takie jakby nie do końca zrobione. Fronty owszem fajne, ale środek i tyły to tragiczne. Natomiast w BRW wszystko jak gdyby spod igiełki. Co do IKEA to z łózka jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie z komodą.
Dołączone po 4 minutach:
ACJunior napisała:
BRW mam styczność z tymi mebelkami. Tanie są to fakt. Ale na 2,3 latka i po nich. Lekkie jak piórko, cieniutkie ścianki, zawiasy najgorsze( uwaga by mocno nie trzaskać drzwiami bo bok szafki odleci )
Mebelki wizualnie czasem ładne, ale jakościowo - tragedia.
Ps. lekki mebel to nie mebel.
Ja jestem innego zdania. Właśnie składałam meble z BRW i ledwo mogliśmy z mężem komodę przesunąć nie mówiąc o wielkiej szafie. Jak dla mnie wykonanie bez zarzutu a mebelki mam z kolekcji Kent, która jak dla mnie do najtańszych nie należy.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 06 Sie 2010 Posty: 1300
Wysłany: Pon 17-01-2011, 14:51 Temat postu:
Jestem fanką Ikei i nowe mieszkanie zaopatrzyliśmy właśnie w niej. Począwszy od mebli kuchennych, przez kanapę narożną, materac po różne artykuły dekoracyjne.
A tak na marginesie to właśnie jestem na etapie szukania narożnika do salonu i oglądałam te w blackredwhite i jeden wpadł mi w oko, tylko tak na prawdę nie wiem czym się kierować przy zakupie oprócz materiału zewnętrznego, że się tak wyrażę.
Ja sie strasznie sparzylam na tanich meblach-w rezultacie po 3 miesiacach moja szafa zamykala sie krzywo, a po 6 dzwiczki(a wlasciwie nie drzwiczki tylko drzwi-bo to szafa) zostaly mi reku i prawie spadly ma stope.
Naroznik-material sie wyciagnal.
Moze mozna trafic na tanie meble ktore sa dobre, ale ja nastepnym razem wezme na raty dobre, moze i drogie meble-ale ktore przetrwaja dluzej.
W Polsce kupilam mamie meble z blackredwhite, moze sa i ladne ale tez nietrwale, w szczegolnosci szuflady(tragedia)
Co do ikea kupilam stol do kuchni, i proste regaly_ mam od pol roku i wszystko w porzadku.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 25 Mar 2011 Posty: 1
Wysłany: Pią 25-03-2011, 17:02 Temat postu:
Hej
Ja ostatnio zamawiałam meble przez internet.
Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu.
Meble wykonane solidnie i pwenie posłużą mi przez kolejne 2 lata
a stół i krzesła, które zamówiłam miesiąc temu przez 5 lat.
Podałabym namiary ale nie moża jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać podam w inny sposób np. e-mail. Pozdrawia