Wysłany: Sob 16-06-2007, 10:49 Temat postu: Gosia Andrzejewicz
Wielkie zdziwienie przeżyła Gosia Andrzejewicz, którą zwalił z nóg fakt, że przy odbiorze Superjedynki za debiut roku i tytuł wokalistki roku będzie musiała naprawdę zaśpiewać - czyli nie z playbacku jak to robiła dotychczas tylko na żywo.
Pamiętacie swoją drogą występ Mandaryny?
Nie była na to przygotowana, o czym bez ogródek poinformowała reżysera. I nie pomogły nawet zapewnienia Zygmunta Kukli, że jej piosenka jest prosta i nauczy się jej w mig.
Zespół, z którym przybyła na próbę okazał się na dodatek atrapą sceniczną. - Oni nawet nie są muzykami, nie znają się na tym - dyskutowała Andrzejewicz, która twierdziła, że na przygotowanie się do występu w amfiteatrze potrzebuje... dwóch tygodni. Dyskusji jednak nie było żadnej i próbę piosenkarki przesunięto na późny wieczór. W tym czasie ona i jej zespół poszli odrabiać lekcje.
Kolejny dowód na to iż technika zdziała cuda. Zobaczymy dziś wieczorem jak zaśpiewa na żywo i czy będzie to się bardzo różniło od tego co można usłyszeć na jej płycie.
Szczerze to ja nawet jej nie znam.
Tzn. nazwisko takie osłuchane ale żadnej jej piosenki chyba nie słyszałam.
Ciekawa tylko jestem czy na żywo wypadnie lepiej od Mandaryny.
W sumie myślałam, że z jej śpiewem będzie gorzej a co do wyglądu to rzeczywiście strasznie, jak się ubiera taką krótką spódniczkę to po 1 trzeba mieć ładne nogi, a po 2 trzeba też umieć ładnie stać..
Być może, że ona nie ma za dużo do powiedzenia w swojej karierze. Kiedyś czytałam, że kreują ją na taką biedną, samotną, tkliwą blondynkę. Na razie jej się to udaje, zobaczymy co będzie po jej występie w Opolu
Moim zdaniem to ona żadną gwiazdą nie jest. Bardziej gwiazdką jednego bądź dwóch sezonów. Poza tym znam tylko jej dwie piosenki - czy ona coś więcej zaśpiewała??
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 04 Maj 2007 Pochwał: 1 Posty: 682 Skąd: z poddasza :)
Wysłany: Nie 17-06-2007, 17:52 Temat postu:
Ja przegapiłam wczorajszy koncert - w zwiazku z tym zapytalam dzisiaj Rosalindy czy owa Pani jednak wystapila, uslyszalam: "niestety zagrala na żywo". I to mu wystarczyło...
Myślałam, że Gosia Andrzejewicz w Opolu wypadnie dużo gorzej... ale jak na mój gust tragedii nie było. (chociaż dobrze też nie zaśpiewała) Myślałam, że wypadnie podobnie do Mandaryny.
Ale co do jej wyglądu to normalnie totalne bezguście.
Wyglądała ohydnie. Zero dobrego smaku.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Pon 18-06-2007, 13:10 Temat postu:
Ja nie widziałam występu Gosi Andrzejewicz i widzę, że za wiele nie straciłam.
Macie jakieś fotki z jej występu?? Bo z chęcią zobaczyłabym jak wyglądała .
A może jakiś link do występu?? Też bym posłuchała...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4