Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Jak zorganizować romantyczny wieczór?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Mieszkamy razem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Panna K.

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Nie 11-04-2010, 9:27    Temat postu: Jak zorganizować romantyczny wieczór? Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiem czy w dobrym dziale zamieszczam post, jak coś to wybaczcie mi i przenieście go. Bardzo szczęśliwa

A mianowicie mam taki porblem. Jestem z swoim K. od dłuższego czasu i chcielibyśmy zjednoczyć nasze ciała. Zakłopotana Zakłopotana

Chciałabym żeby to była coś wyjątkowego, bez żadnych wpadek, w szczególności będę pierwszą kobietą mojego K. Muszę jednak podkreślić to że ja też nie należę do tych doświadczonych.

Chciałabym żeby wszystko było idealnie. Kolacja i te sprawy Bardzo szczęśliwa
Może jakiś pomysł macie na przygotowanie pysznej i prostej kolacji ??
Więc słuszcie mi radą drogie Panie.Bardzo szczęśliwa
[/b]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 11-04-2010, 9:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ale oczywiście, zdajesz sobie sprawę, że to rzadko kiedy wychodzi idealnie tak jakbyśmy chcieli? Puszcza oko

Ja jestem obżartuch, więc pewnie zrobiłabym de vollaie (nie uznaje nie-mięsa hehe)
Ale może lepiej coś lżejszego?
Kup może jakiś winogron czy truskawki, dla milszej atmosfery

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Panna K.

Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Nie 11-04-2010, 9:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Niestety zdaje sobie z tego sprawę....

Owoce to świetny pomysłBardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Nie 11-04-2010, 9:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Plus może jakaś bita śmietana Przewraca oczami

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

Blondynka

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 11-04-2010, 9:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę, że sexy bielizna wystarczy. Puszcza oko
Na rozluźnienie jakieś winko lub szampan. Puszcza oko
Powrót do góry

Margoth

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 13-04-2010, 8:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hehe ja ostatnio miałam taki romantyczny wieczór jak wróciłam z uczelni byłam strasznie zmęczona a tu na mnie czekała pyszna kawka z bitą śmietaną sałatka grecka i deser - sernik na zimno z owocami Bardzo szczęśliwa a potem wspólna kąpiel deska serów winogrono i winko moje ulubione filmik masażyk a potem się domyślcie Złośliwa poszliśmy spać chyba ok 4 nad ranem:P i to był najwspanialszy wieczór od jakiegoś dłuższego czasu do tego jeszcze długie rozmowy ehhh na samo wspomnienie humorek mi sie poprawia Bardzo szczęśliwa

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Eeyore

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 25-04-2010, 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

moja propozycja:jakieś mięsko np pierś kurczęcia nadziewana żółtym serem+ sałatka grecka+ czerwone wino, Miles Davis "kind of blue" w tle Uśmiechnięta
świece, wspólna kąpiel/sexy bielizna, owoce Uśmiechnięta

Podpis niewygodnie mi w koniunkcji

Uwagi  Pisownia.
Więc.
Powrót do góry

paula999

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Wto 27-04-2010, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeśli chodzi o muzykę to na ten wyjątkowy wieczór to koniecznie musi dominować Barry White i Marvin Gaye, dużo świeczek i nastrój wymarzony.

Podpis Czy biały kruk to czarny albinos?
Powrót do góry

Glamour_ka

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Czw 12-08-2010, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Panna K pytała o pyszną kolację, a WY zaserwowałyście nawet muzykę Bardzo szczęśliwa Tylko chwila to ma/miał być Jej wymarzony wieczór , a nie Wasz Diablica lub Bardzo wściekła
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 12-08-2010, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Glamour_ka napisała:
Tylko chwila to ma/miał być Jej wymarzony wieczór , a nie Wasz Diablica lub Bardzo wściekła

A czy to coś złego że dziewczyny poleciły muzykę? Muzyka również tworzy nastrój.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

sisi

Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 12-08-2010, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Super, że podały muzykęUśmiechnięta Mi też się przyda;P

Podpis "... bo jest dla mnie tlenem..." <--- 26.06.2010 spotkałam swoje Szczęście, choć jeszcze nie wiedziałam, że to właśnie On:)
22.09.2012- Tak:)
Powrót do góry

neszpla

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 9:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też chcę!
Tyle, że romantyczna kolacja jest trudna do wykonania, bo mieszkamy z teściami...
Raz próbowałam i wyszły mi tosty z mozarellą zagryzane papryką
Jakoś ciemno widzę dalsze i jakieś bardziej rozbudowane próby, ponieważ mój małż nie wykazuje wielkiego entuzjazmu (taki typ), a do tego średnio mam warunki do przygotowań...

Jakieś pomysły?

A jeśli chodzi o marzenia to na pewno wspólna kąpiel, masaż jakimś pięknie pachnącym olejkiem, świece i coś pysznego a lekkiego do zagryzania, no i muzyczka, najlepiej instrumentalna, żeby nie rozpraszała... echhh
Powrót do góry

Silwa

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
Tyle, że romantyczna kolacja jest trudna do wykonania, bo mieszkamy z teściami...

Można się wybrać do romantycznej knajpki na kolację; a w domu przygotować jakieś winko i owoce Uśmiechnięta
Powrót do góry

sisi24

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 02-09-2010, 8:50    Temat postu: Hmmm Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja zorganizowałam taki wieczór:kupiłam czerwone balony serduszka,konfetti serca;czerwone serwetki,i czerwoną serpentynkę,zrobiłam kolację:kotlety z piersi na to ananas i ser,do tego bukiet warzyw,czerwone wino,świece, pięknie to wyglądało i te balony na podłodze było bardzo romantycznie Śmiejąca się

Podpis Droga do szczęścia jest trudna i prowadzi przez ciernie,ale oświetla ją nadzieja.

30.08.2008-zaobrączkowana
20.02.2010-przyszedł na świat mój skarb
Powrót do góry

Margoth

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 9:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak macie więcej kasy to jedźcie to hotelu. Ja juz od dłuższego czasu o tym mysle, ale po pierwsze muszę troche kasy na to odłożyć a po drugie znaleźć cos fajnego. Jak na razie na oku mam fajny zajazd, który niedawno otworzyli 40 km od nas. Widziałam zdjęcia wyglądał atrakcyjnie a ceny tez niczego sobie. Także jak już uzbieram odpowiednia sumkę to zapakuje chłopa do auta zawiążę mu oczy i wywiozę go tam, zamówię jedzenie do pokoju i nie wypuszczę go ze 2 dni Złośliwa

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Mieszkamy razem Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: