Wysłany: Nie 11-04-2010, 9:27 Temat postu: Jak zorganizować romantyczny wieczór?
Nie wiem czy w dobrym dziale zamieszczam post, jak coś to wybaczcie mi i przenieście go.
A mianowicie mam taki porblem. Jestem z swoim K. od dłuższego czasu i chcielibyśmy zjednoczyć nasze ciała.
Chciałabym żeby to była coś wyjątkowego, bez żadnych wpadek, w szczególności będę pierwszą kobietą mojego K. Muszę jednak podkreślić to że ja też nie należę do tych doświadczonych.
Chciałabym żeby wszystko było idealnie. Kolacja i te sprawy
Może jakiś pomysł macie na przygotowanie pysznej i prostej kolacji ??
Więc słuszcie mi radą drogie Panie.
[/b]
Ale oczywiście, zdajesz sobie sprawę, że to rzadko kiedy wychodzi idealnie tak jakbyśmy chcieli?
Ja jestem obżartuch, więc pewnie zrobiłabym de vollaie (nie uznaje nie-mięsa hehe)
Ale może lepiej coś lżejszego?
Kup może jakiś winogron czy truskawki, dla milszej atmosfery
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 1011 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Wto 13-04-2010, 8:37 Temat postu:
Hehe ja ostatnio miałam taki romantyczny wieczór jak wróciłam z uczelni byłam strasznie zmęczona a tu na mnie czekała pyszna kawka z bitą śmietaną sałatka grecka i deser - sernik na zimno z owocami a potem wspólna kąpiel deska serów winogrono i winko moje ulubione filmik masażyk a potem się domyślcie poszliśmy spać chyba ok 4 nad ranem:P i to był najwspanialszy wieczór od jakiegoś dłuższego czasu do tego jeszcze długie rozmowy ehhh na samo wspomnienie humorek mi sie poprawia
moja propozycja:jakieś mięsko np pierś kurczęcia nadziewana żółtym serem+ sałatka grecka+ czerwone wino, Miles Davis "kind of blue" w tle
świece, wspólna kąpiel/sexy bielizna, owoce
Ja też chcę!
Tyle, że romantyczna kolacja jest trudna do wykonania, bo mieszkamy z teściami...
Raz próbowałam i wyszły mi tosty z mozarellą zagryzane papryką
Jakoś ciemno widzę dalsze i jakieś bardziej rozbudowane próby, ponieważ mój małż nie wykazuje wielkiego entuzjazmu (taki typ), a do tego średnio mam warunki do przygotowań...
Jakieś pomysły?
A jeśli chodzi o marzenia to na pewno wspólna kąpiel, masaż jakimś pięknie pachnącym olejkiem, świece i coś pysznego a lekkiego do zagryzania, no i muzyczka, najlepiej instrumentalna, żeby nie rozpraszała... echhh
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 110
Wysłany: Czw 02-09-2010, 8:50 Temat postu: Hmmm
Ja zorganizowałam taki wieczór:kupiłam czerwone balony serduszka,konfetti serca;czerwone serwetki,i czerwoną serpentynkę,zrobiłam kolację:kotlety z piersi na to ananas i ser,do tego bukiet warzyw,czerwone wino,świece, pięknie to wyglądało i te balony na podłodze było bardzo romantycznie
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Lut 2010 Pochwał: 2 Posty: 1011 Skąd: Z magicznego miejsca
Wysłany: Wto 07-09-2010, 9:30 Temat postu:
Jak macie więcej kasy to jedźcie to hotelu. Ja juz od dłuższego czasu o tym mysle, ale po pierwsze muszę troche kasy na to odłożyć a po drugie znaleźć cos fajnego. Jak na razie na oku mam fajny zajazd, który niedawno otworzyli 40 km od nas. Widziałam zdjęcia wyglądał atrakcyjnie a ceny tez niczego sobie. Także jak już uzbieram odpowiednia sumkę to zapakuje chłopa do auta zawiążę mu oczy i wywiozę go tam, zamówię jedzenie do pokoju i nie wypuszczę go ze 2 dni
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2