Monika część materiałów przyszła, a na część jeszcze czekam. Dziś zaczęłam robić kolczyki, zrobiłam 9 par. Bardzo mnie wciągneło to zajęcie, ale te pierwsze pary są próbne i takie amatorskie. Ale jak zrobię fotki to wkleję.
Ja również chciałabym zacząć robić kolczyki, ale jakoś nie jestem przekonana do zamawiania elementów przez internet. Znacie może jakieś sklepy bądź hurtownie w Bydgoszczy lub Torunu? Jeżeli nie to w jakich sklepach można nabyć te elementy to sama spróbuję poszukać.
sensitive1988 nie wiem czy dostaniesz gdzieś w sklepach - musisz poszukać wpisz poprostu w googlach hurtownia materiałów do kolczyków czy jakoś tak - najszybciej i wszystko dostaniesz właśnie na allegro i zdarza się że jest sprzedawca który ma i np. kuleczki i śrubki i nakrętki - wszystko- i za jedną przesyłką. Ja jak miałam ten napad robienia kolczyków to własnie przez allegro zamawiałam..
Mogę Ci dać nazwę użytkownika który jest pewnym sprzedawcą.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9259 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Nie 09-08-2009, 20:07 Temat postu:
Sensitive ja przez internet zamawiam non stop i jest dobrze . Jeśli masz ochotę to mogę polecić parę sprzedawców na allegro albo jeden sklep internetowy, w którym też robię zakupy .
Materiały są identyczne lub bardzo podobne do tych na zdjęciach, więc raczej się nie żałuje .
Z jednej strony zdaję sobie sprawę, że na allegro łatwiej zamówić takie rzeczy, ale dzisiaj przesiedziałam pół dnia na allegro poszukując ciekawych koralików i większość wydawała mi się nieciekawa. No i niestety nie znalazłam żadnej hurtowni w mojej okolicy, jeszcze się popytam. A Was poproszę jeśli to nie sprawi Wam problemu o przesłanie na PW namiarów na pewnych sprzedawców jak to określiła Kwiat Śniegu .
Dziękuję za pomoc .
Hejka
Monika- mam do Ciebie prosbę żebyś jeśli możesz przesłała mi nazwy sprzedwców z allegr ktorzy sprzedaja materiały do robienia kolczyków, gdyż sama chciałabym spróbować mam teraz dużo wolnego czasu więc pomyślałam że może warto spróbować pozdrawiam serdecznie
Dziewczyny, naczytałam się tutaj strasznie dużo o własnym wyrobie kolczyków i mam straszną ochotę sama zacząć
Czy ja też mogę prosić o namiary na pewnych sprzedawców?
Z góry strasznie dziękuje