Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Jak zrobić kolczyki?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Hand Made
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madzio

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 19-05-2009, 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W niedzielę zamówiłam potrzebne artykuly ;] Złośliwa Jak coś stworzę pochwalę się Puszcza oko

Podpis "Życie to gra, więc grajmy w nią."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 19-05-2009, 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko a jak u Ciebie? Przyszły materiały? Zrobiłaś coś już Podejrzliwa Puszcza oko ?

Madzio czekam niecierpliwie Śmiejąca się.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 19-05-2009, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Monika część materiałów przyszła, a na część jeszcze czekam. Dziś zaczęłam robić kolczyki, zrobiłam 9 par. Bardzo mnie wciągneło to zajęcie, ale te pierwsze pary są próbne i takie amatorskie. Ale jak zrobię fotki to wkleję.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Wto 19-05-2009, 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oczko czekam więc z niecierpliwością Bardzo uśmiechnięta. Moje nadal są amatorskie Złośliwa. Ale i tak mi się podobają, więc twoje też na pewno są fajne Bardzo uśmiechnięta.

07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

sensitive1988

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 09-08-2009, 16:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja również chciałabym zacząć robić kolczyki, ale jakoś nie jestem przekonana do zamawiania elementów przez internet. Znacie może jakieś sklepy bądź hurtownie w Bydgoszczy lub Torunu? Jeżeli nie to w jakich sklepach można nabyć te elementy to sama spróbuję poszukać. Uśmiechnięta

Podpis "Czasem z dnia na dzień zmienia się wszystko..."

Nie ma już nic...
Powrót do góry

Kwiat_sniegu

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Nie 09-08-2009, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

sensitive1988 nie wiem czy dostaniesz gdzieś w sklepach - musisz poszukać wpisz poprostu w googlach hurtownia materiałów do kolczyków czy jakoś tak - najszybciej i wszystko dostaniesz właśnie na allegro i zdarza się że jest sprzedawca który ma i np. kuleczki i śrubki i nakrętki - wszystko- i za jedną przesyłką. Ja jak miałam ten napad robienia kolczyków to własnie przez allegro zamawiałam..
Mogę Ci dać nazwę użytkownika który jest pewnym sprzedawcą.

Podpis ..You can't feel anything that your heart don't want to feel...
Powrót do góry

Olaa

PostWysłany: Nie 09-08-2009, 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sensitive, ja w Empiku kiedyś widziałam jakieś materiały do kolczyków Uśmiechnięta
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 09-08-2009, 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sensitive - oczywiście że są dostępne sklepy oferujące materiały i półfabrykanty do tworzenia kolczyków, ale taniej będzie kupić na allegro. Puszcza oko

Narzedzia możesz kupić w castaramie czy obi, a koraliki w pasmanterii.

Ale radzę przez allegro jednak Puszcza oko.

Podpis Wolę bez. Złośliwa
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Nie 09-08-2009, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sensitive ja przez internet zamawiam non stop i jest dobrze Uśmiechnięta. Jeśli masz ochotę to mogę polecić parę sprzedawców na allegro albo jeden sklep internetowy, w którym też robię zakupy Uśmiechnięta.
Materiały są identyczne lub bardzo podobne do tych na zdjęciach, więc raczej się nie żałuje Złośliwa.

07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

sensitive1988

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 09-08-2009, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Z jednej strony zdaję sobie sprawę, że na allegro łatwiej zamówić takie rzeczy, ale dzisiaj przesiedziałam pół dnia na allegro poszukując ciekawych koralików i większość wydawała mi się nieciekawa. No i niestety nie znalazłam żadnej hurtowni w mojej okolicy, jeszcze się popytam. A Was poproszę jeśli to nie sprawi Wam problemu o przesłanie na PW namiarów na pewnych sprzedawców jak to określiła Kwiat Śniegu Uśmiechnięta .
Dziękuję za pomoc Uśmiechnięta .

Podpis "Czasem z dnia na dzień zmienia się wszystko..."

Nie ma już nic...
Powrót do góry

MeryLuu88

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Byk
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 10-11-2009, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hejka Uśmiechnięta
Monika- mam do Ciebie prosbę żebyś jeśli możesz przesłała mi nazwy sprzedwców z allegr ktorzy sprzedaja materiały do robienia kolczyków, gdyż sama chciałabym spróbować Uśmiechnięta mam teraz dużo wolnego czasu więc pomyślałam że może warto spróbować Uśmiechnięta pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry

MalinowaMamba

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziewczyny, naczytałam się tutaj strasznie dużo o własnym wyrobie kolczyków i mam straszną ochotę sama zacząć Puszcza oko
Czy ja też mogę prosić o namiary na pewnych sprzedawców? Podejrzliwa
Z góry strasznie dziękuje Bardzo szczęśliwa

Podpis "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

klonex

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pią 09-04-2010, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja także naczytałam się o robieniu kolczyków że chyba sama zaryzykuje Myśli
Powrót do góry

jakzrobickolczyki

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sob 10-04-2010, 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A co powiecie dziewczyny na to?
Wydaje mi się, że nawet przydatne informacje są na tej stronie
/reklama/
Powrót do góry

niepokorna

Zodiak chiński: Wąż
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Od tego czytania o kolczykach nabrałam chęci na stworzenie czegos dla siebie. Zamówiłam dzis materiały i jak tylko dostanę przesyłkę, zaczynam tworzyć Uśmiechnięta

Podpis Dla ciebie znajdę słońce nawet tam, gdzie nie ma nieba...
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Hand Made Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Skocz do: