Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Janusz Korwin - Mikke i państwo stanie się idealne?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
esiane

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę, że tylko on móglby zmienić coś w tej Polsce. Wyróżnia się
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
XYZB

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Co masz na myśli? Co to jest to "coś " co by mógł zmienić? Zaskoczona
Powrót do góry

esiane

PostWysłany: Wto 31-08-2010, 9:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

coś poprostu. Bo jak narazie, to mamy zwiększone podatki, zmniejszone becikowe i niemożliwość pracy dla emerytów w drodze ; )
Myślę, że gdyby był prezydentem mogłaby to być 'mała rewolucja' dla Polski.
Powrót do góry

Monia :)

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 31-08-2010, 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

esiane, czym jest to Twoje szeroko pojęte "'coś"?
Oczywiście, każdy rząd i każdy prezydent robią "coś", ale zastanawia mnie, czego spodziewasz się po panu Korwin - Mikke?
Powrót do góry

esiane

PostWysłany: Sro 01-09-2010, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem młodą osobą i nie widzę praktycznie żadnych zmian dotyczących takich osób jak ja. No może orliki. Chciałabym czegoś nowego. Jak już wspomniałam 'rewolucji' ;d Może gdyby zmienić całkowicie albo w większym stopniu postępowania lub plany, byłoby lepiej
Powrót do góry

XYZB

PostWysłany: Sro 01-09-2010, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Co masz na myśli pisząc "rewolucji" bo nie bardzo rozumie. Napisz konkretnie co byś chciała zmienić, jakie plany i jakie postępowania?W czym Pan Kowin-Mikee miałby sprostać Twym oczekiwaniu Neutralna
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 01-09-2010, 23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

esiane, piszesz strasznymi ogólnikami. Właściwie wątpię, czy sama do końca zdajesz sobie sprawę z tego, jaki jest program i poglądy pana Korwin - Mikke i czego tak naprawdę od niego oczekujesz, bo "coś", czy "rewolucja" to nie jest konkretna odpowiedź.
A tak odchodząc na chwilkę od tematu, wszędzie w historii z rewolucji wynikało więcej złego, niż dobrego. Przynajmniej na początku.
Powrót do góry

XYZB

PostWysłany: Czw 02-09-2010, 0:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

esiane. Wybacz , ale chyba, a może na pewno nie znasz poglądów Pana Janusza. Zakłopotana Zszokowana
Powrót do góry

szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Czw 02-09-2010, 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Rany, ja wciąż nie mogę pojąć, jak ktokolwiek może uważać tego pana za wyróżniającego się polityka. Paranoja!

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

miss

PostWysłany: Czw 02-09-2010, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

szarotka_ napisała:
Rany, ja wciąż nie mogę pojąć, jak ktokolwiek może uważać tego pana za wyróżniającego się polityka. Paranoja!
Oj, bardzo dużo osób uważa go za jedynego człowieka "godnego" rządzić Polską ... Niestety najczęściej są to ludzie młodzi, którzy swój osąd opierają na filmikach z YT Przewraca oczami I "mądrych" hasłach tego pana ... Niezdecydowana
Powrót do góry

trzcinka

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Fakt, że Janusz Korwin - Mikke jest "wiecznym kandydatem" moim zdaniem świadczy o tym, że faktycznie ma chłop pomysł na Polskę, jest zdeterminowany i chce coś dobrego zrobić. Chyba każda z nas po tylu nieudanych startach w wyborach, dałaby sobie spokój.
Owszem, jest specyficzny, jego poglądy mogą szokować, ale przez to że jest inny od wszystkich (Tusków, Kaczyńskich, Komorowskich, Napieralskich, którzy maksymalnie podlizują się wyborcom przed wyborami, obiecują złote góre, a później wracają do starej retoryki i do nic-nie-robienia), oddałam na niego swój głos. Uważam, że nie było lepszego kandydata! Całe te wybory prezydenckie to było po prostu "wybieranie najmniejszego zła". Przykre.
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 04-09-2010, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Janusz Korwin - Mikke nie jest przecież wcale zdeterminowany do tego, żeby zostać prezydentem. Co jak co, ale nie jest przecież tak głupi, żeby co 5 lat łudzić się, że może tym razem się uda.
Przed tegorocznymi wyborami pan Mikke gościł w Dzień Dobry TVN i sam przyznawał, że startuje w wyborach, bo wie, że to dla niego najlepsza i właściwie jedyna forma zaistnienia, bo to właśnie podczas kampanii organizuje się najwięcej wieców, przedstawia się spoty w telewizji i głosi swoje poglądy.
Powrót do góry

XYZB

PostWysłany: Pon 06-09-2010, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak Pan Janusz Korwin-Mikke chce zaistnieć to niech się zgłosi do programu TVN "Mam Talent" Złośliwa Uśmiechnięta
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 06-09-2010, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

XYZB, żeby to on jeszcze miał jakiś talent...
Powrót do góry

miss

PostWysłany: Pon 06-09-2010, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Monia Uśmiechnięta napisała:
XYZB, żeby to on jeszcze miał jakiś talent...
Ma Bardzo szczęśliwa Do robienia z siebie błazna i głoszenie idiotycznych teorii Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: