Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jedzenie zabitych dzieci w restauracjach. Szok
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aurinko

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 08-02-2010, 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Okropieństwo!
To prawda? Jak mozna pozwalać na coś takiego? Jestem przerażona.

Podpis ♥ 3.04.09 | 10.05.09 ♥
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Galeria Aga
blinka89

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 09-02-2010, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem w szoku, w głowie mi się nie mieści, nie wiem co mam napisać przecież okropne to jest mało powiedziane, kurcze nie mam słów żeby nazwać takie zachowanie Zszokowana Jak ludzie mogą to jeść?! Szczególnie że wiedzą z czego ta zupa jest zrobiona!!

Podpis Mój mąż jest wspaniały!!! Bardzo szczęśliwa
1.04.2010 zaręczyny
12.06.2010 szczęśliwa żona inlove
30.11.2010 dziecko
Powrót do góry

doris11

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sro 24-02-2010, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Blondynka, wierzysz w to?
Powrót do góry

tortilla54

PostWysłany: Sob 27-02-2010, 8:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czytałam o tym dość niedawno i muszę powiedzieć, ze jak dla mnie to kanibalizm!
Jak tak mozna.
Nie rozumiem tego i tych ludzi.
To mordercy Smutna

Podpis 6 grudnia 2007 :* <3
Powrót do góry

Natalka

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 02-03-2010, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
Blondynka
Ojej! Aż mnie na wymioty zebrało!

Mnie również. Nie jestem w stanie nic powiedzieć na ten temat. Czytam tego posta i patrzę na mojego 3 tygodniowego synka śpiącego w wózku.... Płakać się chce.
Powrót do góry

foremka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pon 08-03-2010, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Naprawdę straszne, aż trudno w coś takiego uwierzyć,
Powrót do góry

brunecia

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Sob 10-04-2010, 23:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ludzie, dajcie żyć!!! Zero empatii żeby tylko kasę zarobić Wściekła
Powrót do góry

Różowa Pantera

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 12-04-2010, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Człowiek jest najgorszą bestią naszego globu Smutna
Powrót do góry

milka

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pon 12-04-2010, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aż brak słów dla takiego zachowania Zszokowana

Podpis żona od 29 sierpnia 2009 r. :*
Feel - "No kochaj mnie" ta piosenka jest jak scenariusz naszej miłości...

!!!Sprzedam suknię ślubną z dodatkami!!!
Powrót do góry

jotemka

PostWysłany: Pią 23-04-2010, 15:13    Temat postu: Re Jedzenie zabitych dzieci w restauracjach. Szok Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

żmijka napisała:
Postanowiłam się podzielić z Wami pewną szokującą wiadomością, którą znalazłam na innych forum. To straszne co ludzie nie wymyślą.

W ziołowych „zupach” przygotowanych z ciał zabitych w wyniku aborcji dzieci specjalizuje się restauracja w chińskim mieście Canton w prowincji Guangdong. Lokal zachęca klientów do konsumpcji, twierdząc, że “potrawa” poprawia ogólny stan zdrowia, a zwłaszcza zwiększa popęd seksualny.
Zanim ta szokująca wiadomość pojawiła się w prasie, przetoczyła się przez internet. Południowokoreański dziennik „Seoul Times” potwierdził te rewelacje wyjątkowo drastycznymi zdjęciami martwego dziecka przygotowywanego do posiłku.
Ciało dziecka odkaża się alkoholem i przyprawia ziołami. Przybliżona cena takiej „zupy” to 4 tysiące dolarów. Zjedzenie dzieci zabitych w późnej ciąży jest przy tym droższe od tych ze środkowego okresu życia płodowego.
Powód bestialstwa? Taka „zupa” ma poprawiać ogólny stan zdrowia a w szczególności wydajność seksualną. 62-letni konsument “potrawy” przyznał w rozmowie z koreańską gazetą, że jest stałym klientem restauracji, która ją serwuje. Potwierdził, że ziołowa „zupka” posiada właściwości, o których się mówi. Wskazując na swoją 19-letnią żonę oświadczył z dumą, że codziennie uprawia z nią seks.
Ten sam sześćdziesięciolatek zaprowadził reportera „Seoul Timesa” do restauracji, gdzie można zjeść taką „zupę”. Tym razem była przygotowana z dziewczynki zabitej w piątym miesiącu ciąży. Jej rodzice, mający już dwie dziewczynki, zdecydowali pozbyć się trzeciej.
W ubiegłym roku przeprowadzono w Chinach 13 milionów aborcji. Od lat 70-tych XX wieku Chiny konsekwentnie prowadzą tzw. politykę jednego dziecka, zakazującą posiadania więcej niż jednego potomka.

Przerażony Brak mi słów.

Podpis guma
Powrót do góry

pannaoliwia

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sro 05-05-2010, 0:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie mogę w to uwierzyć... Neutralna co ci Chińczycy nie wymyślą..
Powrót do góry

Martynka

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Wąż
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 09-05-2010, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

szok, kanibalizm, zwątpienie w ludzkosc...

najlepiej byc wegetaianinem, jeszcze lepiej weganinem!!!!
Jesli cos jest "legalne" i mówi sie o tym, to mozna to ominąc szerokim łukiem...
Ale inaczej jest jak coś się robi z czegos, z cego nie chcielibysmy tego jesć, i biznesik sie kreci....
W filmie "Smażone zielone pomidory" poąbano sadyste i by, ukryc zwołki, poćwiatowano, ugotowano i ...zjedzono, ale z jakim apetytem.
Kanibalizm istnieje nadal w kilku krajach, i nie sądzę że nie odbywa sie to konsekwencja chorób np. mózgu...

Sprawa "odpadów" ze skrobanek jest wogóle kontrersyjna, gdyż legalnie stosuje sie je do ...szczepionek!
Firmy farmaceutyczne robia na tym niezły "biznes", wciskając nam bzdury co do cudownosci swych produktów.

Zamiast te zamordowane dzieci pochowac, to idzie to na dalszy biznes...
okazuje sie, ze na tym mnóstwo można zarobic...

Co do wytworności dań chińskich, to w samej stolicy Polski, w kilku miejscach zamiast kurczaka podawano ...upolowane gołebie miejskie, psy bezdomne i koty...
Ludziom to "smakowało", dopiero jak dowiedzieli się , że są oszukiwani to przestało smakować...

Wszyscy mięsożecy ryzykuja tym, że ktos poda im do zjedzenia mięso z każdej zyjącej istoty, w tym ludzkiej...
Dlatego nie ma to jak być wege...

A ile dzieci nam ginie, i nigdy nie znajduja się? A kto wie, czy nie zostały wykorzytane ich ciałka do przeszczepu serca, nerki, a reszte tez nie podano w ..zupie?
wystarczy tylko ładnie podać, doprawić, i nikt nic nie udowodni....

Takiego bestialsktwa, takiej bezduszności nie ma wsród wegetarian, lecz wsród miesożerców jednak...

Podpis być kobietą, być kobietą
marzę ciągle będąc dzieckiem...
wśród tego mnóstwa istot, wśród istot ludzkich zaszczytem jest urodzić się jako kobieta.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: