Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Jestem zołzą dla swojego Połówka bo. czyli rachunek sumienia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Wszystko o naszych mężczyznach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Perfacja

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ciężko ze mna wytrzymać, bo jeszcze nie wyleczyłam się z niskiego poczucia wartości. (walczę z tym).

Np, wieszam pranie (po swojemu):

ON: Nie tak, powieś inaczej.
JA: Masz mnie za taką idiotkę, która nawet nie umie sama powiesić prania?
ON: Nie, po prostu jak powiesisz tak, jak ja ci mówię, to więcej się zmieści na suszarce
JA: Jak robię źle to sobie wieszaj sam...... <foch>

Zakłopotana

Albo:

Śliska droga, zaspy, wybieramy się na zakupy autem.
ON: Ja poprowadzę, bo na drodze jest niebezpiecznie
JA: Boisz się mnie wpuscić za kierownicę...
ON: Masz małe doświadczenie za kółkiem, lepiej ja poprowadzę
JA: No tak. Ty WSZYSTKO robisz lepiej! <foch>

Jestem okropna, nie? Niezdecydowana
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Perforacja według mnie jesteś bardzo łagodna. Puszcza oko

Lepiej nie będę się przyznawać, gdzie u mnie wylądowało by to pranie w takiej sytuacji. Puszcza oko
Druga sytuacja jest dla mnie w ogóle nie do pomyślenia. Albo jestem kierowcą i potrafię jeździć wszędzie i w każdych warunkach, albo nie jestem nim wcale. Puszcza oko

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 18:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Perforacja, gdyby nie ten <foch> na końcu, to powiedziałabym, że odpowiadasz mu całkiem rzeczowo i z refleksem. Puszcza oko
Naprawdę, nie widzę w tym nic okropnego. Puszcza oko

Podpis W zwierciadle widzę siebie – ale naprzeciwko.
Powrót do góry

Perfacja

PostWysłany: Czw 18-02-2010, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

hehe hmm w sumie pocieszyłaś mnie, bo myślałam, że to ja wyolbrzymiam, robię z igły widły i strzelam fochy o takie błahe sprawy.

Co do tego prowadzenia, to w sumie było mi na rękę, że on zaproponował. Zrobiłam prawko niedawno i na prawdę boję się jeździć po lodzie.
Ale focha walnęłam o to, że poczułam się poniżona. On - wielki PAN WSZECHWIEDZĄCY i ja, głupia baba Śmiejąca się
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 19-02-2010, 8:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No to może sie zdecyduj czy Ci przeszkadza takie zachowanie czy nie
Śmiejąca się .

<foch> z takich powodów jest dla mnie nie do przyjęcia, od tego mamy buzie żeby powiedzieć o co chodzi a nie fochować.

Podpis Wolę bez. Złośliwa
Powrót do góry

sate

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Smok
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 19-02-2010, 11:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hmmm.tak sie zastanawiam pod którym paragrafem się podpisac,ale tak;Pracuje w pracy i w domu,robie dosłownie wszystko w omu , włacznie z zagladaniem pod samochód czy aby tłumik sie nie przepalił bo cos mi za bardzo ryczy,chodzę na wywiadówki, moj maz raz był ,dziecko ma 15 lat,był zemna,przestawiam meble ,no wszystko bo on jest zmeczony bo....pracuje aha i mowi mi ze mnie kocha to codziennie,ale chyba ma za co??tylko moje 156 cm w kapeluszu juz wysiada...

Podpis "Powiedz Mi dlaczego z waszych domów wieje chłód?
W dotyku klamek został tylko lód?
A ludzi bliskich zamiast czułych słów
Łączy tylko ten sam klucz?"
Powrót do góry

Margoth

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 24-02-2010, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

ja jestem zabiegana i chyba mam dla mojego S. za malo czasu:( tak mi sie wydaje. I nie pozwalam sie mu "wykazać" jak ON to mówi, czyli: ja lubie jak jest po mojemu poukladane w szafkach podane na talerzu (osobiście lubie bardzo gotować) posprzątane. A on mi mówi, ze czasem to on chcialby mi ugotować i pozmywać. Ostatnio sie nawet o to posprzeczaliśmy bo nie dalam mu pozmywać. Nie wiem może ja jakaś dziwna jestem:P Albo trafil mi sie dobry egzemplarz

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Malutka Gwiazdka

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 24-03-2010, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiem czy jestem zołzą, ale mój czasem mówi że wredna jestem Bardzo szczęśliwa Często chcę, żeby ze mną rozmawiał a on nie wie o czym i ja się denerwuję wtedy i on. Lubię zadawać dużo pytań różnych, a on tego nie znosi Bardzo smutna No i wkurza się jak mu wypominam, że jest za mało czuły. Po za tym to jestem bardzo zazdrosna! Neutralna

Podpis Nie ma nic trafniejszego nad umiejętność kochania się wzajemnie przez całe życie. Serduszko
Kocham Cię Zakochany
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 25-03-2010, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jestem bardzo uparta i podobno jak mówi R złośliwa. Ale to nie zawsze , czasami się zdarza.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

alfa

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ojj wszystko po trochu Uśmiechnięta
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 12:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No właśnie, fochy. Nawet zna już to słowo po polsku...

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

Perfacja

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mój Ukochany znalazł już sposób na moje fochy: zaczyna się śmiać i przedrzeźnia mnie. Jest przy tym tak komiczny, że momentalnie uświadamiam sobie, że ten foch jest bez sensu, a po chwili zapominam o co w ogóle go "strzeliłam" Śmiejąca się Śmiejąca się
Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
No właśnie, fochy. Nawet zna już to słowo po polsku...

Aikaterina to samo tutaj. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zuzka napisała:
Aikaterina to samo tutaj. Puszcza oko

Zuzka, ale nie ma co narzekać, bo jest pierwszym facetem w moim życiu, przy którym w pięć minut po strzeleniu focha jestem gotowa się kajać bo wiem, że źle zrobiłam. Złośliwa

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

kaliku

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pią 26-03-2010, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja chyba nie zasługuję na to zaszczytne określenie Puszcza oko Jak każdy czasem nie jest różowo, ale żeby od razu zołzą to nie Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Wszystko o naszych mężczyznach Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6

Skocz do: