To na poczatek ostatnie moje dzielo czyli karteczka zrobiona na szybko, nie posiadalam zbyt wielu rzeczy przy sobie, zabraklo krepy ale dalam rade Kartke przygotowalam z okazji slubu ocencie
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Nie 01-08-2010, 20:09 Temat postu:
Namiastko bardzo fajna kartka . Ale gdyby nie te obrączki to bym się nie domyśliła, że to ślubna . Ale wykonanie bardzo dobre i z ciekawością czekam na więcej .
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Nie 01-08-2010, 20:32 Temat postu:
Ta druga zdecydowanie bardziej mi się podoba . Naprawdę świetna .
Co do pytania o motywy ślubne to mogą być: gołębi, serc, obrączek, zdjęcia pary, napisy "młoda para", "nowa droga zycia" itp., jakieś białe kwiaty...
Na razie tyle wymyśliłam .
No ok , wymodze jakas nowa slubna to Wam pokaze tylko musze znalesc czas no i natchnienie musi byc...
Dzieki za wskazowki i opinie...
To teraz rzuce Wam wielkanocne, niestety zdjecia tylko tych mi sie uchowaly
ale obiecuje - ze teraz za kazdym razem bede robic fotki kazdej karteczki...
Dołączone po 4 minutach 31 sekundach:
kolejna wielkanocna:
to teraz troszke inna wielkanocna:
jeszcze inna wielkanocna:
a ta zupelnie inny pomysl w ksztalcie jaja:
Ocencie same jak mi to wyszlo
Na jakis czas dam Wam spokoj z moimi "dzielami" Jak cos zrobie, to sie podziele
Namiastka najbardziej podoba mi się kartka walentynkowa (chociaż samych walentynek za bardzo nie lubię ).
Z wielkanocnych najbardziej podoba mi się kurczaczek, ale widać, że są mniej profesjonalne od walentynkowej, choć też mają swój urok .
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Następny
Strona 1 z 15